pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Mη κάνεις παιδιά
Ωραια λυση. Θα κανω φιλε
Mη κάνεις παιδιά
Εγω παντως το εχω δηλωσει......αμα κανω παιδια θα τα παρω να τα μεγαλωσω στα βουνα σαν τη χαιντυ τη μικρουλα των βουνων......
Πνευμα και ηθικη. Πνευμα και ηθικηηηηηη.
Παιδια βλεπω τι κανουνε τα πιτσιρικια σημερα και φοβαμαι τι θα γινουν τα παιδια μου.
Ανέκδοτα στη ... «χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» . Μ?αυτές τις μαλακίες μείναμε.
εσυ μουνιτσα νομιζεις οτι τον περιπτερα τον ενδιαφερει αν τα αγορασει ολα αυτα που αναφερεις ενας πιτσιρικας??τον περιπτερα τον ενδιαφερει να πουλησει και οσο για το θεμα του τσιγαρου και του αλκοολ ειναι πολυ μεγαλο αυτο το θεμα..!!στα κλαμπ και τις καφετεριες αναγραφεται οτι απαγορευεται η καταναλωση αλκοολ κατω των 17 ετων αλα ποιος το τηρει...??στην καβαλα τα χριστουγενα πεθανανε μεσα σενα μαγαζι (ονοματα δεν λεμε) 2παιδια ηλικιας 17 ετων γιατι η barwoman τα κερασε τον αμπακο απο σφηνακια και επισης τους εδωσε απο μια χουφτα υπνοσθεντον και τους ειπε οτι οποιος τα πιει 1ος μαζι με το ποτο θα τον κερασω οτι θελει και οσο θελει...βεβεα δεν την κανανε τιποτα γιατι το κανανε εις γνωσης τους τα παλικαρια...!!Η ποιοτητα ζωης ειναι το αν μοιραζουν τσοντες ή οχι οι εφημεριδες? νομιζω εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα σαν κοινωνιες να μας απασχολουν απο αυτο...προβληματα τα οποια καλως ή κακως υπαρχουν υπερμεγενθυμενα και στο εξωτερικο....στο εξωτερικο οπου δεν μπορεις να μπεις σε κλαμπ αν δεν εισαι 21 ή να αγορασεις αλκοολ και τσιγαρα αν εισαι ανηλικος.....
ναι αλλα με μετρο..!!αμ δεν πιεις δεν καπνισεις δε γαμησεις δεν πας για ψαρεμα καλυτερα?
Μακάρι να είχαμε μείνει με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.Αλλά και αυτοί υπό διωγμό είναι.Η "κουλτούρα" των Εξαρχείων και του Γκύζι επιβάλλεται στη νεολαία.
Παραθεση.......πρωτη χωρα στην ευρωπη σε καταναλωση αλκοολ αλλα τελευταιοι σε ποσοστα αλκοολισμου......
ε και..???τι επειδη δεν ειμαστε 1η χωρα σε αλκοολικους θα πρεπει να χερομαστε?? το αλκοολ και το τσιγαρο κατατασονται μεσα στις 10 χειροτερες και πιο βλαβερς ουσιες που προκαλουνε εθισμο..!!Παραθεση.......πρωτη χωρα στην ευρωπη σε καταναλωση αλκοολ αλλα τελευταιοι σε ποσοστα αλκοολισμου......
Σε λυπάμαι... Ειλικρινά... Καλό κουράγιο...