Νέα

Νίκησε το σκοτάδι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Σε λυπάμαι... Ειλικρινά... Καλό κουράγιο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγω παντως το εχω δηλωσει......αμα κανω παιδια θα τα παρω να τα μεγαλωσω στα βουνα σαν τη χαιντυ τη μικρουλα των βουνων......

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
Εγω παντως το εχω δηλωσει......αμα κανω παιδια θα τα παρω να τα μεγαλωσω στα βουνα σαν τη χαιντυ τη μικρουλα των βουνων......

Έχεις μανία με τις μικρούλες των καρτούν βλέπω....

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Πνευμα και ηθικη. Πνευμα και ηθικηηηηηη.
Παιδια βλεπω τι κανουνε τα πιτσιρικια σημερα και φοβαμαι τι θα γινουν τα παιδια μου.

Γάμα τα (την κατάσταση, όχι τα παιδιά :) )!!!
Εάν τους δώσεις καλή ανατροφή, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα ;)!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και με τα καρτουν γενικοτερα μπορω να σου πω οχι μονο με τις μικρουλες τους :P

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ανέκδοτα στη ... «χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» . Μ?αυτές τις μαλακίες μείναμε.

Μακάρι να είχαμε μείνει με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.Αλλά και αυτοί υπό διωγμό είναι.Η "κουλτούρα" των Εξαρχείων και του Γκύζι επιβάλλεται στη νεολαία.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Η ποιοτητα ζωης ειναι το αν μοιραζουν τσοντες ή οχι οι εφημεριδες? νομιζω εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα σαν κοινωνιες να μας απασχολουν απο αυτο...προβληματα τα οποια καλως ή κακως υπαρχουν υπερμεγενθυμενα και στο εξωτερικο....στο εξωτερικο οπου δεν μπορεις να μπεις σε κλαμπ αν δεν εισαι 21 ή να αγορασεις αλκοολ και τσιγαρα αν εισαι ανηλικος.....
εσυ μουνιτσα νομιζεις οτι τον περιπτερα τον ενδιαφερει αν τα αγορασει ολα αυτα που αναφερεις ενας πιτσιρικας??τον περιπτερα τον ενδιαφερει να πουλησει και οσο για το θεμα του τσιγαρου και του αλκοολ ειναι πολυ μεγαλο αυτο το θεμα..!!στα κλαμπ και τις καφετεριες αναγραφεται οτι απαγορευεται η καταναλωση αλκοολ κατω των 17 ετων αλα ποιος το τηρει...??στην καβαλα τα χριστουγενα πεθανανε μεσα σενα μαγαζι (ονοματα δεν λεμε) 2παιδια ηλικιας 17 ετων γιατι η barwoman τα κερασε τον αμπακο απο σφηνακια και επισης τους εδωσε απο μια χουφτα υπνοσθεντον και τους ειπε οτι οποιος τα πιει 1ος μαζι με το ποτο θα τον κερασω οτι θελει και οσο θελει...βεβεα δεν την κανανε τιποτα γιατι το κανανε εις γνωσης τους τα παλικαρια...!!
απ οτι εχω ακουσει ειμαστε νομιζω η 1η χωρα στην ευρωπη που καταναλωνουμε πολυ αλκοολ στην εφηβια..!!
και εγω εβγαινα και επινα και καπνιζα αλλα με μετρο και αν καπιες φορες μεθυσα ποτε δεν εφτασα σε σημιο να ξερναω και να με κουβαλανε σπιτι το θεωρω ξεφτυλα..!!και για τους φιλους μου και για τους γονεις μου να με δουνε σε τετια φαση..!!τωρα ειναι και αναλογα σε τι περιβαλον μεγαλωενει ενα παιδι τι αρχες και βιωματα εχει απο το σπιτι του και απο μια ηλικια και μετα τι εμπειριες..!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αυτο ακριβως λεω θανο λοιπον........οτι εφοσον αρχισει να τηρειται ο νομος καποια στιγμη και απαγορευουν σε ανηλικους να αγοραζουν πορνο, αλκοολ, τσιγαρα ή να μπαινουν σε κλαμπ ΤΟΤΕ ας πουλανε και εφημεριδες με τσοντες αλλα και παλι οχι μεσα στη μουρη μας κρεμασμενες.....δεμπορω να ακουω για φιμωση της ελευθεροτυπιας και αλλα τετοια φαιδρα.....ναι απο κει θα φανει η ελευθεροτυπια μας.....απο το αν θα εχουμε κρεμασμενες τσοντες στο περιπτερο ή οχι.....στην τελικη οποιος θελει μπορει να παει σε ενα βιντεο κλαμπ ή να αγορασει τα αναλογα περιοδικα δεν ειναι αναγκη να τα βλεπει ο καθενας κρεμασμενα στα περιπτερα

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Μακάρι να είχαμε μείνει με τον Πλάτωνα και τον Αριστοτέλη.Αλλά και αυτοί υπό διωγμό είναι.Η "κουλτούρα" των Εξαρχείων και του Γκύζι επιβάλλεται στη νεολαία.

Η νεολαία καταλήγει στα εξάρχεια γιατί δεν υπάρχει άλλη κουλτούρα....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παραθεση.......πρωτη χωρα στην ευρωπη σε καταναλωση αλκοολ αλλα τελευταιοι σε ποσοστα αλκοολισμου......

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως εγω πιστευω οτι αν ξαφνικα απαγορευτουνε καποια πραγματα τα ποσοστα θα αυξηθουνε ραγδαια..!!το απογορευμενο ανεκαθεν τραβουσε..!! σου εξαπτει την περιεργια να το κανεις...!!! δραση-αντιδραση

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Παραθεση.......πρωτη χωρα στην ευρωπη σε καταναλωση αλκοολ αλλα τελευταιοι σε ποσοστα αλκοολισμου......

Αυτό δείχνει ότι το ελληνικό συκώτι, λόγω της καταγωγής του από τους αρχαίους έλληνες που ήρθαν από το διάστημα, έχει μεγαλύτερη αντοχή στο αλκοόλ.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε και..???τι επειδη δεν ειμαστε 1η χωρα σε αλκοολικους θα πρεπει να χερομαστε?? το αλκοολ και το τσιγαρο κατατασονται μεσα στις 10 χειροτερες και πιο βλαβερς ουσιες που προκαλουνε εθισμο..!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δεν λεω αν βρεθω σε καλη παρεα και με κολλητους πινω αρκετα και 1 μπουκαλακι whisky με τον εναν κολητο μου αλλα σπανια σε γιορτες χριστουγενα πασχα γενεθλια και ετσι..απο το πασχα και μετα αλκοολ μεχρι τωρα στο στομα μου δεν εχω βαλει..!!πιστευω οτι αυτο ειναι το καλυτερο μια στο τοσο να ξεδινεις παρα καθε μερα η μερα παραμερα εστω και λιγο...αλκοολισμος σημαινει οταν καποιος πινει σε καθημερινη βαση εστω και ενα δυο ποτηρακια..!!και δεν μπορει διχως ποτο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Θανο για μενα σημασια εχει ο τροπος με τον οποιο καταναλωνεις το αλκοολ και στην ελλαδα ευτυχως (μεχρι στιγμης αν και δεν το βλεπω) δεν πινουμε για να διασκεδασουμε αλλα διασκεδαζουμε και πινουμε παραλληλα......ουτε τυλφα γινομαστε ουτε ξερναμε ουτε λιποθυμαμε στους δρομους οπως σε αρκετες αλλες χωρες....κατα ταλλα δε διαφωνω οτι ειναι απαραδεκτο να ειμαστε πρωτοι σε καταναλωση ειδικα αναμεσα στους εφηβους......

τοντοκ ειναι γνωστο οτι καταγομαστε απο εξωγηινη ρατσα ας μην αναφερομαστε στα ιδια και τα ιδια διαρκως...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι οκ πασο..το ξερω αυτο...οπως επισης ειμαστε απο τους λιγους λαους που διασκεδαζουμε τοσο πολυ παρα οσα ακουγονται οτι δεν εχουμε λεφτα..!!ξερουμε να ζουμε..!!

Επισκέπτης
εγο που σας ξερο ομος και τουσ διο σταματιστε αμεσοσ μι σας τιμορισο!!!χαχαχα μπουαχαχαχχααχ!!οι καυλιαριδεσ ειναι παντα ενομενοι!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom