You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νίκησε το σκοτάδι!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 83
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Νομίζω η Υ Π Ο Κ Ρ Ι Σ Ι Α δεν έχει όρια και εδώ εμπίπτει και η εν λόγω σκοταδιστική (δε θα το λεγα έτσι εγώ) απόφαση.
Το ρεζουμέ για τις μικρές κι εύθραυστες ηλικίες που σπρώχνεται από τους αρμόδιους:
Καλλίτερα να βλέπουν αποκεφαλισμούς, ματοκυλίσματα και
Σανταμο-κρεμάλες έστω και χαρντκορίλα βιαιοπραγίας σε ανιμέϊτιον, παρά σαρκικές επαφές.
Ου να μου χαθείτε δεινόσαυροι.
Εγώ ξέρω ότι όπου η καταστολή πιάνει τα χάϊ της, η αντίδραση είναι ακραία, οπότε αναμείνατε στην οθόνη σας και στα ερτζιανά σας για να δείτε τι έχει να γίνει.
Το ρεζουμέ για τις μικρές κι εύθραυστες ηλικίες που σπρώχνεται από τους αρμόδιους:
Καλλίτερα να βλέπουν αποκεφαλισμούς, ματοκυλίσματα και
Σανταμο-κρεμάλες έστω και χαρντκορίλα βιαιοπραγίας σε ανιμέϊτιον, παρά σαρκικές επαφές.
Ου να μου χαθείτε δεινόσαυροι.
Εγώ ξέρω ότι όπου η καταστολή πιάνει τα χάϊ της, η αντίδραση είναι ακραία, οπότε αναμείνατε στην οθόνη σας και στα ερτζιανά σας για να δείτε τι έχει να γίνει.
Μήπως αυτό έγινε επειδή οι φυλλάδες
που έδιναν αυτά τα dvd, έβγαζαν περισσότερα
φράγκα από αυτές που δεν τα είχαν, με αποτέλεσμα
οι δεύτεροι να τους "καρφώσουν" ;; Το γνωστό φαινόμενο
στο Elladistan!! Όταν ο άλλος είναι καλύτερος από σένα, δεν κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά τον "τρώμε"!!!! ;)
που έδιναν αυτά τα dvd, έβγαζαν περισσότερα
φράγκα από αυτές που δεν τα είχαν, με αποτέλεσμα
οι δεύτεροι να τους "καρφώσουν" ;; Το γνωστό φαινόμενο
στο Elladistan!! Όταν ο άλλος είναι καλύτερος από σένα, δεν κάνουμε μεγαλύτερη προσπάθεια, αλλά τον "τρώμε"!!!! ;)
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σίγουρα είναι υποκρισία να απαγορεύεις τις τσόντες απο τις εφημερίδες με πρόσχημα τους ανήλικους, τη στιγμή που μπορούν να τις βρούν στο διαδίκτυο ανα πάσα στιγμή.
Ωστόσο κατ'εμέ έπρεπε να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο με το να βλέπεις στο περίπτερο φάτσα-κάρτα τη τσόντα. Θα επιμείνω πάντως οτι το φαινόμενο τούτο ήταν ελληνικό.....
Ωστόσο κατ'εμέ έπρεπε να γίνει κάτι προς αυτή την κατεύθυνση γιατί η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο με το να βλέπεις στο περίπτερο φάτσα-κάρτα τη τσόντα. Θα επιμείνω πάντως οτι το φαινόμενο τούτο ήταν ελληνικό.....
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Καλα κανανε και τα απαγορευσανε γιατι μπορουσαν να τα παρουν και ανηλικοι.
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
το σκοταδι σου ανεβαζει την διαθεση......και οχι μονο....
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείται πρόοδος το να κυκλοφορούν φυλλάδες με τσόντες, 16χρονα να πίνουν σαν τον Ορέστη Μακρή στον "Μπεκρή" και μετά να γαμιούνται σαν άστεγα πορνίδια σε παραγκούπολη του Ρίο, να καπνίζουν από τα 12 και στα 40 να βήχουν σαν φυματικός ναυτικός ποιημάτων του Καββαδία, τοτε ναι...
Είμαι υπέρ των απαγορεύσεων.
Τα δε επιχειρήματα ότι τσόντες βρίσκουν και στο ίντερνετ τί πάει να πει; Σε τί ιστοσελίδες έχει πρόσβαση το κάθε παιδί απότελεί πρωτίστως ζήτημα των γονέων του, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη. Αυτό δε σημαίνει ότι η τσόντα πρέπει να πωλείται στο περίπτερο έξω από το σχολείο.
Η λειτουργία του τύπου είναι άλλη.
Από τη μία τραβάμε τις κωλότριχές μας πόσο πουτάνες και ξέκωλες έχουν γίνει οι γυναίκες, πόσο πυροβολημένα είναι τα αγοράκια και τι δρόμο έχει πάρει η νέα γενιά και από την άλλη θεωρούμε ταυτόσημη της ελευθερίας την πώληση πορνό και αλκοολ σε πιτσιρίκια...
Μήπως οι υποκριτές είμαστε εμείς;
Το αν ένα παιδί θα πιεί, θα δει τσόντα και θα καπνίσει, ας είναι πρωτίστως θέμα της οικογένειάς του- και πάλι υπό όρους...
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που είναι πιο επιρρεπή σε καταχρήσεις και δεν έχουν πάντοτε επαρκή καθοδήγηση από το σπίτι να μην εκτίθενται απροκάλυπτα σε διάφορες πηγές κινδύνου...
Ξέρω ότι ακούγομαι συντηρητικός, ξέρω ότι αν μου τα έλεγαν αυτά στα 15 θα υιοθετούσα την επιχειρηματολογία της μουνίτσας (αν και από τότε απεχθανόμουν το τσιγάρο - δεν έχω καπνίσει ποτέ μου και το αλκοολ μου ήταν - και μου είναι- αδιάφορο, ούτε έχω γίνει ποτέ ντρίρλα στο μεθύσι)...
Στα 29 ξέρω ότι ορισμένες απαγορεύσεις μακρυπρόθεσμα σε οφελούν.
Τα δε επιχειρήματα ότι τσόντες βρίσκουν και στο ίντερνετ τί πάει να πει; Σε τί ιστοσελίδες έχει πρόσβαση το κάθε παιδί απότελεί πρωτίστως ζήτημα των γονέων του, οι οποίοι έχουν και την ευθύνη. Αυτό δε σημαίνει ότι η τσόντα πρέπει να πωλείται στο περίπτερο έξω από το σχολείο.
Από τη μία τραβάμε τις κωλότριχές μας πόσο πουτάνες και ξέκωλες έχουν γίνει οι γυναίκες, πόσο πυροβολημένα είναι τα αγοράκια και τι δρόμο έχει πάρει η νέα γενιά και από την άλλη θεωρούμε ταυτόσημη της ελευθερίας την πώληση πορνό και αλκοολ σε πιτσιρίκια...
Το αν ένα παιδί θα πιεί, θα δει τσόντα και θα καπνίσει, ας είναι πρωτίστως θέμα της οικογένειάς του- και πάλι υπό όρους...
Ας δώσουμε την ευκαιρία σε κάποια παιδιά που είναι πιο επιρρεπή σε καταχρήσεις και δεν έχουν πάντοτε επαρκή καθοδήγηση από το σπίτι να μην εκτίθενται απροκάλυπτα σε διάφορες πηγές κινδύνου...
Ξέρω ότι ακούγομαι συντηρητικός, ξέρω ότι αν μου τα έλεγαν αυτά στα 15 θα υιοθετούσα την επιχειρηματολογία της μουνίτσας (αν και από τότε απεχθανόμουν το τσιγάρο - δεν έχω καπνίσει ποτέ μου και το αλκοολ μου ήταν - και μου είναι- αδιάφορο, ούτε έχω γίνει ποτέ ντρίρλα στο μεθύσι)...
vampiromouna
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τι λετε τωρα ρε παιδια, δημοκρατια εχουμε η ζουμε στο μεσαιωνα
TASOULHSKAL
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Αυγ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
αμ δεν πιεις δεν καπνισεις δε γαμησεις δεν πας για ψαρεμα καλυτερα?
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να θεωρείται πρόοδος το να κυκλοφορούν φυλλάδες με τσόντες, 16χρονα να πίνουν σαν τον Ορέστη Μακρή στον "Μπεκρή" και μετά να γαμιούνται σαν άστεγα πορνίδια σε παραγκούπολη του Ρίο, να καπνίζουν από τα 12 και στα 40 να βήχουν σαν φυματικός ναυτικός ποιημάτων του Καββαδία, τοτε ναι...
Πεστα ρε χρυσοστομε. Μπουρδελο εχουμε γινει
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καθολου συντηρητικος δεν εισαι ισα ισα συμφωνω μαζι σου.....αν και νομιζω οτι παρεξηγησες την επιχειρηματολογια μου.....
leonidas
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2005
- Like
- 34
- Πόντοι
- 1
σωστα str81977
vampire αφου εχουμε δημοκρατια τοτε λεω την γνωμη μου οτι η μανα σου ειναι ........
ειναι σωστο αυτο ? οχι...μαθετε τι σημαινει δημοκρατια και μετα μιλατε
.
φιλε str81977 και οι ομοιδεατες ,πρεπει να φτιαξουμε ενα συλλογο ,γιατι σημερα αυτοι που πανε μπροστα ειναι οι μετριοι .
πιστευω οτι ειμαστε πολυ καλοι και πρεπει να τους πολεμησουμε
vampire αφου εχουμε δημοκρατια τοτε λεω την γνωμη μου οτι η μανα σου ειναι ........
.
φιλε str81977 και οι ομοιδεατες ,πρεπει να φτιαξουμε ενα συλλογο ,γιατι σημερα αυτοι που πανε μπροστα ειναι οι μετριοι .
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
σωστα str81977
.
Σιγά μη φτιάξουμε και τη νέα ομάδα Ε!
Και εγώ μέτριος είμαι Λεωνίδα, απλά έχω επίγνωση της μετριότητάς μου....
trixotos kavliaris
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Εχεις σουπερ δυναμεις? μπορουμε να κανουμε τους φανταστικ φορ αμα θες Ειμαι οι δυναμεις σας ενωμενες....ειμαι ο καπτεν πλανετ......
Όπα...
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 4.545
Πνευμα και ηθικη. Πνευμα και ηθικηηηηηη.
Παιδια βλεπω τι κανουνε τα πιτσιρικια σημερα και φοβαμαι τι θα γινουν τα παιδια μου.
Παιδια βλεπω τι κανουνε τα πιτσιρικια σημερα και φοβαμαι τι θα γινουν τα παιδια μου.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Mη κάνεις παιδιά
Παρόμοια θέματα