Νέα

Νίκησε το σκοτάδι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Για μια ακόμα φορά το γαμημένο κράτος που μας έτυχε να ζούμε, απέδειξε ότι θα παραμείνει μια μπανανία βουτηγμένη στο σκοτάδι , τον ψευτο-συντηρητισμό  και την ψευτο-ηθική .Ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Είχαν προηγηθεί το απαγορευτικό στο «Γυμνό δελτίο» της Τζούλιας Μπάρκα, οι αποφάσεις της...κυβέρνησης Τριανταφυλλόπουλου για τις ιερόδουλες κ.ά. , εδώ θα κολλάγαμε? Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Ανατολάκη να βάζει ένα γκολ όμοιο με αυτό του Μέσι , παρά να δούμε αυτήν την ανεκδιήγητη χώρα να απαλλάσσεται από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κάνει έστω και μισό βηματάκι προς το φως . Το Συμβούλιο του Καταναλωτή αποφάσισε να απαγορεύσει τις κυκλοφορίες DVD αισθησιακών ταινιών για τους γνωστούς λαϊκίστικους λόγους. «Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν σωστά την όμορφη πράξη του έρωτα» , και «Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας» , «ξεφτιλίζεται η ανθρώπινη υπόσταση και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το ανθρώπινο σώμα» , «οι γυναίκες αντιμετωπίζονται σαν κομμάτια κρέας» και ξανά μανά τα ίδια. Ποιός να τους πει ότι οι εποχές άλλαξαν. Αυτοί νομίζουν ότι τα κορίτσια είναι σαν την «κόρη τη μονάκριβη , την πολυαγαπημένη» από το κλασικό ποίημα «Του νεκρού αδερφού» , που «ήταν 12 χρονών και ήλιος δεν την είδε».Τα σημερινά κορίτσια , γι?αυτούς, αφού μάθουν τα γαλλικά και το πιάνο περιμένουν τον μπαμπάκα που θα τους δώσει ένα καλό και άξιο παλικάρι να ανοίξουν ένα σπίτι («σπιτικό» είναι ο ακριβής όρος). Και το πιο αισχρό πράγμα που επιτρέπεται να κάνει ο άντρας, είναι να της κάνει καντάδα το βράδυ  τραγουδώντας το «Πού να είσαι αγάπη μου» των αδερφών Κατσάμπα ή το «Έβγα στο παραθύρι κρυφά απ?τη μάνα σου και κάνε πως ποτίζεις τη μαντζουράνα σου». Για σεξουαλική πράξη τί να λέμε . Προγαμιαίο σεξ? Στοματικό σεξ? Πρωκτικό σεξ? Σας παρακαλώ...Μη γίνεστε αισχροί και διαφθείρετε την νεολαία...
Και φυσικά σε άλλες χώρες τί γίνεται? Σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις (νομίζω στη Γαλλία , ο ίδιος ο πρόεδρος Σιράκ έδωσε εντολές και έκανε δηλώσεις) ασχολήθηκαν με το θέμα των αισθησιακών ταινιών . Όχι φυσικά με κατασταλτικό τρόπο ,αλλά αντιμετωπίζοντάς αυτές τις ταινίες ως το ιδανικότερο μέσο για την καταπολέμηση του HIV. «Αφού κάνουν θραύση στη νεολαία, ας χρησιμοποιούνται προφυλάξεις στις ταινίες , ώστε οι νέοι που μιμούνται αυτά που βλέπουν , να κάνουν το ίδιο» . Τί να πω τώρα...Φαντάζεστε ποτέ τον Παπούλια ή τον Στεφανόπουλο να έκαναν δηλώσεις για αυτές τις ταινίες? Φαντάζεστε τον Καραμανλή ή τον Σημίτη να χρηματοδοτούσαν Έλληνες σκηνοθέτες για να γυρίσουν αισθησιακές ταινίες με προφυλάξεις? Ανέκδοτα στη ... «χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» . Μ?αυτές τις μαλακίες μείναμε. Δεν μπορώ να καταλάβω , όμως , γιατί ,ενώ είμαστε τόσο ξενομανείς  ,σε αυτό το θέμα συνεχίζουμε στον Μεσαίωνά μας  και δεν ακούμε τη Δύση (όπως κάνουμε σε όλα τα άλλα θέματα) .
Και το πιο κουφό? Εκκλησία στην Αμερική (Καλιφόρνια) αγκάλιασε την προσπάθεια της  Heather Veitch και άλλων 2 γυναικών (πρώην στρίπερς και πορνοστάρ ) που αποφάσισαν να διδάξουν την Βίβλο στο χώρο της αισθησιακής showbiz. Διδάσκουν ότι και πιστός μπορείς να είσαι και να ζεις μια αισθησιακή ζωη.
"Our desire is for people to see that Christianity is anything but boring and restrictive. In Christ, we are free to experience adventure, pleasure, forgiveness, hope and peace.",  λέει χαρακτηριστικά. Για πιο πολλές πληροφορίες δείτε το :
Να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα μια στο εκατομμύριο να δούμε Έλληνα ιερέα και ελληνική εκκλησία να επικροτεί  τέτοιες απόψεις? Μεσαίωνας και εκεί. Πράγματα του ...Εωσφόρου
Τί γίνεται τώρα? Ανυπακοή . Ας ξεκινήσουμε στην καθημερινότητά μας να τορπιλίζουμε όπως μπορεί ο καθένας αυτό το κράτος, που αντί να μας αγκαλιάζει ως παιδιά του, μας γαμάει καθημερινά τη ζωή.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!
Και για το ...Συμβούλιο του Καταναλωτή? Τα αρχικά του και μόνο τα λένε όλα (Σ.ΚΑΤΑ.)

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
φιλοι εγω το εχω πει 800000 φορες.οσοι μπορουμε να κανουμε τη δουλεια που κανουμε εδω στο εξωτερικο,ηρθε η ωρα να τα μαζευουμε.αλλιως δε προκειται να δουμε ποιοτητα ζωης ποτε.ισα ισα η κατασταση οσο παει και θα χειροτερευει

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Η ποιοτητα ζωης ειναι το αν μοιραζουν τσοντες ή οχι οι εφημεριδες? νομιζω εχουμε πολλα περισσοτερα προβληματα σαν κοινωνιες να μας απασχολουν απο αυτο...προβληματα τα οποια καλως ή κακως υπαρχουν υπερμεγενθυμενα και στο εξωτερικο....στο εξωτερικο οπου δεν μπορεις να μπεις σε κλαμπ αν δεν εισαι 21 ή να αγορασεις αλκοολ και τσιγαρα αν εισαι ανηλικος.....

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου...οσον αφορα τις τσοντες....
Για να καταλαβω θεωρεις κακο το να μην μπορεις να μπεις στο κλαμπ και να μην περνεις αλκοολ και τσιγαρα αν εισαι ανηλικος?

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Σε αρθρο παντως που διαβασα το πρωι σε ναυτεμπορικη ή in.gr, αναφορα γινεται για τις ταινιες που ειτε πωλουνται ειτε διανεμονται απο περιοδικα/εφημεριδες, και μαλιστα με παρεμβαση του Εισαγγελεα. Υποκριτικο μεν, αλλα εχει καποια λογικη βαση.  

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ο Εισαγγελεύς επικαλέστηκε άρθρο περι ασέμνων του 1932, ένα γνωστό άρθρο που έχει ταλαιπωρήσει δεκάδες επαγγελματιές του adult industry στην Ελλάδα.

Φυσικά όταν πεις στον πρόεδρο "μα κύριε πρόεδρε, οι διαφημίσεις δείχνουν πιο πολύ γυμνό απ'ό,τι τα εξώφυλλα των dvd στα περίπτερα" σου απαντά τη γνωστή δημοσιο-υπαλληλίστικη ατάκα:

"Το γνωρίζω κατηγορούμενε, αλλά αυτό θα το δούμε μια άλλη στιγμή (δηλαδή ποτέ), τώρα δικάζουμε την δική σου περίπτωση.

Είναι το γνωστό σύνδρομο "κρύβομαι πίσω απο το δαχτυλό μου".

Η καταγγελία έγινε πάντως απο την Ενωση Καταναλωτών Σερρών, απο εκεί άρχισε η ενόχληση και φυσικά απο τα μεγάλια κεφάλια των άλλων εφημερίδων που ΔΕΝ βάζουν ερωτικά dvd.

Ο νόμος του 1932 περί ασέμνων είναι του 1932 όπως είπα παραπάνω, αλλά όπως λέει στην διακύρηξη του ο Σ.ΚΑΤΑ. αυτά που υποστηρίζει είναι του 1832!!!!!!!

Δείτε εδώ....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
αλλα λεει η θεια μου αλλα ακουν τα αυτια μου...οσον αφορα τις τσοντες....
Για να καταλαβω θεωρεις κακο το να μην μπορεις να μπεις στο κλαμπ και να μην περνεις αλκοολ και τσιγαρα αν εισαι ανηλικος?

Κακο και απαγορευμενο δεν θεωρω τιποτα παρα μονο τα ατομα που δεν εχουν κριση και αισθηση των πραξεων τους.....απο κει και περα κανεις δεν μπορει να απαγορευσει σε κανεναν να κανει το οτιδηποτε παρα μονο να τον βοηθησει να αποκτησει τα εφοδια που θα χρειαστει για να επιλεξει την πληροφορια και την ποιοτητα αυτης...εγω εβγαινα στα 16 μου αυτο δε σημαινει οτι επινα τον αμπακο σε μπυρες (καλη ωρα τα αμερικανακια και τα αγγλακια) ή οτι εκανα κραιπαλες οποτε εβγαινα και ξερναγα οντας τανασκελο στους δρομους....με το ιδιο σκεπτικο οχι δε θα με ενοχλησει να βγει το παιδι μου στα 16 του εξω....με ενοχλει ομως που ο οποιοσδηποτε περιπτερας σε αυτη τη χωρα μπορει να δωσει εφημεριδα ή περιοδικο με τσοντα στο 10χρονο παιδακι που την αγοραζει για το "μπαμπα" του.....φυσικα και δε μιλαω για ενα αγορι 16-17 χρονων θα ηταν αστειο αλλωστε το κακο ειναι ομως οτι ετσι οπως εχουν καταντησει μερικοι θεσμοι μεταξυ των οποιων και η οικογενεια βλεπω τα 10χρονα πιτσιρικια να μεγαλωνουν πριν της ωρας τους....εαν λοιπον και εφοσον μπορουσε να υπαρξει ελεγχος και ντομπροσυνη απο μερους του περιπτερα-μαγαζατορα ως προς το ηλικιακο γκρουπ στο οποιο διοχετευει τετοιο υλικο δε θα με ενοχλουσε να υπαρχουν ελευθερα τετοιες εφημεριδες μιας και δεν ειμαι υπερμαχος της λογοκρισιας...οπως ομως με ενοχλουσε το θεαμα πολυ μικρων παιδιων να περνανε μπροστα απο τα κοκκινα παραθυρα στο αμστερνταμ (μαζι με τους γονεις τους μαλιστα) αλλο τοσο με ενοχλει να βλεπω μικρα παιδακια να βλεπουν τσοντες κρεμασμενες στην ομονοια ή ακομα χειροτερα να τις αγοραζουν κι ολας.....

ο μονος λογος συγκρισης που εκανα με το εξωτερικο ειναι γιατι καποιοι το παρομοιαζουν ως μανα εξ ουρανου.....αυτος ο κομπλεξισμος και η ξενομανια θα μας φανε......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τυπικα βασει νομου ουτε η πωληση αλκοολ και τσιγαρων ή η εισοδος σε νυχτερινα μαγαζια επιτρεπεται στην ελλαδα στους ανηλικους......ποιος το τηρει ομως ειναι το θεμα......αφου ειμαστε υπερμαχοι της ελευθερης διακινησης της πορνογραφιας και "κατακρινουμε" τη "λογοκρισια" τουλαχιστον ας γινεται σωστα....μεχρι τοτε εγω προσωπικα θα ειμαι εναντια......δε μας εφτανε που νοικιαζουν τσοντες χαλαρα σε ανηλικα στα βιντεοκλαμπ τωρα τις μοιραζουν και ελευθερα....κατα ταλλα καποιους τους πειραξαν καποια ποστ περι ερεθισμου του προστατη εδω μεσα γιατι διαβαζουν και "ανηλικα".....το οτι τα ιδια ανηλικα μπορει να βλεπουν τσοντες με ζωα ή γκει (μιας και το θεμα αντρισμος ειναι πολυ καυτο εδω μεσα) απο ενα απλο βιντεο κλαμπ (μη μιλησω για το ιντερνετ)δεν τους απασχολει.....δεν ξερω τελικα ποιος κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του.....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
φιλοι εγω το εχω πει 800000 φορες.οσοι μπορουμε να κανουμε τη δουλεια που κανουμε εδω στο εξωτερικο,ηρθε η ωρα να τα μαζευουμε.αλλιως δε προκειται να δουμε ποιοτητα ζωης ποτε.ισα ισα η κατασταση οσο παει και θα χειροτερευει

Εδώ είναι μόνο γι' αυτούς που ήδη είναι χοντρά ( μα πολύ ΧΟΝΤΡΑ) βολεμένοι, είτε από οικογένεια (χρήμα, τζάκια κλπ), είτε από πολιτικούς...Για τους υπόλοιπους, βράσε ρύζι!!! :idiot: :jerking:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...μ αρεσει που εβαλες την παραθεση μου στην και καλα απαντηση σου...εγω για τα τσιγαρα το αλκοολ και τα κλαμπ ξεκαθαρη απαντηση δεν πηρα...απο πιπιλισματα αερολογων εχω χωρτασει στη ζωη μου...ξεκαθαρες απαντησεις λειπουν...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω απαντησα αρκετα ξεκαθαρα.....δε με πειραζει να παει ενας ανηλικος σε ενα κλαμπ αρκει να ξερει πως πρεπει να συμπεριφερθει.....δε με πειραζει ενας ανηλικος να πιει αλκοολ αρκει να ξερει οτι μια μπυρα ενα σαββατο βραδυ δεν κανει κακο αλλα δε χρειαζεται ουτε να πιεις αλκοολ ουτε να γινεις στουπι για να περασεις καλα......το καπνισμα ειναι μια μεγαλη κουβεντα αλλα και παλι εφοσον ενας ανθρωπος 16 χρονων αποφασισει οτι θελει να καπνισει σωνει και ντε γνωριζοντας τις επιπτωσεις αυτου ειναι αξιος των πραξεων του.....ξεκαθαριζω οτι για τα παραπανω δεν αναφερομαι σε ατομα κατω των 16 ετων....δεν βρισκω διαφορα στο γιατι ενας 18χρονος εχει απαραιτητα πιο πηγμενο μυαλο απο εναν 16χρονο......ή ενας 30χρονος μη σου πω......γενικα ειμαι κατα των απαγορευσεων και υπερ των σωστων εφοδιων που θα δημιουργησουν σκεπτομενα ατομα και οχι προβατα αυτο δε μπορει να γινεται παντα ομως δυστυχως......θεωρω οτι οσο απαγορευεις κατι τοσο πιο επιθυμητο το κανεις......οταν το προσφερεις απροκαλυπτα ομως χωρις την απαραιτητη παιδεια και γνωση των επιπτωσεων γινεται ακομα πιο επικινδυνο....εγινα σαφης τωρα?

εν πασει περιπτωσει το ολο προηγουμενο σκεπτικο μου αναφεροταν σε οσους καταδικαζουν τη λογοκρισια, την υποκρισια ή οτιδηποτε αλλο τους φταιει τελος παντων στην ψωροκωσταινα καθαγιαζοντας οτιδηποτε ξενο προφανως χωρις να γνωριζουν......αυτο το σκεπτικο μου θυμιζει χιλιαδες μεξικανους που περνανε τα συνορα ή αλλους δυσμοιρους μεταναστες για να πανε στη "γη της επαγγελιας" καθημερινα......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Με το ιδιο σκεπτικο λοιπον το δικο σου οσο απαγορευουν τις τσοντες σε εφημεριδες, ''μιραζουν ελευθερα'' κατ εσε τοσο πιο ποθητες τις κανουν αφου ειναι απαγορευμενες...Αρα?
Για να το κλεισω,για μενα καλα κανουν κι απαγορευουν την πωληση τσιγαρων σε ανηλικους,καθως και αλκοολ...Οσον αφορα τις τσοντες κακως τις απαγορευουν αρκει να μην πουλαν τις εφημεριδες σε ανηλικους και συφωνω μαζι σου στο 16 χρ και 18 που γραφεις...κατ εμε ενηλικος πρεπει να θεωρεισε απ τα 16-17...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δε συννενοουμαστε νομιζω.........σε εναν αγγελικα πλασμενο κοσμο οπου κανεις δε θα ειναι προβατο και ολοι θα ειναι σκεπτομενα ατομα θα επρεπε να υπαρχει πληρης ελευθερια ανταλλαγης προιοντων ειτε μιλαμε για τσιγαρο ειτε για σεξ ειτε για αλκοολ......επειδη ομως δε ζουμε σε κατι τετοιο ειπα οτι καλως θα πρεπει να απαγορευτουν καποια πραγματα ΕΦΟΣΟΝ δεν πληρουνται οι προυποθεσεις πωλησεις ή ενοικιασης τους.......εννοω οτι εφοσον ο χ,ψ περιπτερας γνωριζω πολυ καλα οτι θα δωσει τετοια περιοδικα και εφημεριδες στον οποιοδηποτε πιτσιρικα τοτε καλα κανουν και το απαγορευουν......οταν αποφασισουν να αποκτησουν λιγο αξιοκρατια και να μη σκεφτονται αποκλειστικα με βαση το κερδος τοτε ας κυκλοφορησουν ελευθερα αυτα τα περιοδικα εκτος οπτικου πεδιου ενος πιτσιρικα.....κοινως βρισκω πολυ υποκριτικα ολα αυτα τα σχολια περι "λογοκρισιας" και "ελλειψης δημοκρατιας" γιατι το προβλημα ειναι αλλο και οχι αυτο....η υποτιθεμενη "λογοκρισια" που κατηγορειται σε αυτο το θρεντ προσπαθει εσπευσμενα να καλυψει την γεικοτερη κουτοπονηρη νοοτροπια που κατεχει τον μεσο ελληνα και ειναι λυση αναγκης.....ο μονος λογος λοιπον που προεβαλλα ως αντιπαραθεση το εξωτερικο ειναι γιατι καποιοι εσπευσαν να ευλογησουν τα ξενα και να κατηγορησουν τη "μη δημοκρατικη" ελλαδα.....αυτοι οι καποιοι λοιπον καλο θα ηταν να γνωριζουν καλυτερα οτι και στο εξωτερικο υπαρχουν απαγορευσεις οι οποιες ομως πληρουνται......αν και στην ελλαδα πληρουνταν αυτες οι απαγορευσεις απαγορευμενου σε ανηλικους υλικου (πες το τσοντα πες το αλκοολ ή τσιγαρο) τοτε δε θα κατεφευγε κανεις σε τετοιες "χουντικες" λυσεις......το προβλημα δυστυχως δεν ειναι η οποιαδηποτε εξουσια αλλα η ιδια η κοινωνια που καλλιεργει τετοιες νοοτροπιες και αντιληψεις και τις αναπαραγει ενω παραλληλα κρυβεται πισω απο το δαχτυλο της κανοντας "διαμαρτυριες" για τις τσοντες που κυκλοφορουν ελευθερα σε περιοδικα.......αυτα με αηδιαζουν προσωπικα

υ.γ. δεν καταλαβαινω γιατι κολλησες με το τσιγαρο και το αλκοολ......σου εξηγησα πολλες φορες οτι το χρησιμοποιησα στα επιχειρηματα υπερ του εξωτερικου που προφανως θεωρειται απο καποιους πολυ πιο "δημοκρατικο" απο την ελλαδα.....οπως επισης εξηγησα και το γιατι θεωρειται πιο δημοκρατικο οπως επισης και τις συνεπειες αυτης της δημοκρατιας.....κοινως δε μπορουμε να εχουμε και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο.....ο μονος λογος που το χρησιμοποιησα το επιχειρημα δεν ηταν για να συζητησω αν ειναι σωστο ή οχι το να πουλας αλκοολ και τσιγαρα σε ανηλικους αλλα επειδη στο εξωτερικο καποια πραγματα απλως ειναι πιο "συμφωνα" με το πλαισιο του νομου και αξιοκρατικα......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
θελω να προσθεσω οτι η διαφοροποιηση μου απο την αποψη σου ειναι οτι ολα αυτα θα πρεπει να ισχυουν για ολα τα πραγματα και οχι μονο για τις τσοντες ή μονο τα τσιγαρα.......κατα ταλλα νομιζω συμφωνω......

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
απο καπου πρεπει να ξεκινησει κατι για να γινει..ΑΝ ο περιπτερας πουλησει την εφημεριδα στον τσιπιρικο τοτε δεν φτενε οι υπολοιποι ουτε μπορουμε να βαλουμε εναν μπατσο σε καθε περιπτερο...Δηλαδη να απαγορευτουν και τα τσιγαρα στα περιπτερα επειδη ο περιπτερας μπορει να τα δωσει και σε ανηλικο και δεν ελεγχεται..τεσπα χεστο δεν βγαζουμε ακρη..λολ

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Και απο τον περιπτερα θα ξεκινησει και απο τον πατερα και τη μανα θα ξεκινησει και απο το σχολειο θα ξεκινησει και απο την εκκλησια θα ξεκινησει........γιαυτο μιλαω για την γενικοτερη νοοτροπια που μας διακατεχει και οχι για μεμονωμενα προσωπα.....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
απο καπου πρεπει να ξεκινησει κατι για να γινει..ΑΝ ο περιπτερας πουλησει την εφημεριδα στον τσιπιρικο τοτε δεν φτενε οι υπολοιποι ουτε μπορουμε να βαλουμε εναν μπατσο σε καθε περιπτερο...Δηλαδη να απαγορευτουν και τα τσιγαρα στα περιπτερα επειδη ο περιπτερας μπορει να τα δωσει και σε ανηλικο και δεν ελεγχεται..τεσπα χεστο δεν βγαζουμε ακρη..λολ

+100000000000000 Σωστός.....κι αν κάποιος του ζητάει προφυλακτικά δηλαδή και μπορεί να είναι ανήλικος, μπορεί να πάει ο περιπτεράς συνεργός για αποπλάνηση ανηλίκου!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για αποπλανηση λιγο χλωμο.....υπαρχει καμια κατηγορια για ενθαρρυνση ανηλικου σε σεξουαλικες περιπτυξεις? :P

ειδικα για τα προφυλακτικα παντως νομιζω οτι αφου θα το κανει που θα το κανει (οσο κι αν ειναι) τουλαχιστον ας μαθει να βαζει σκουφο.....καλο κανει οχι κακο......μαθηματα σεξουαλικης διαπαιδαγωγισης πρεπει να κανουν αλλοι οχι ο περιπτερας.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom