Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.348
- Πόντοι
- 2.356
Κανα ντελιβερα,κανα φαναρτζη δεν ειναι του λαου η λεγαμενη;δικηγορος τυπε . τι θα επαιρνε?
Κανα ντελιβερα,κανα φαναρτζη δεν ειναι του λαου η λεγαμενη;δικηγορος τυπε . τι θα επαιρνε?
Κανα ντελιβερα,κανα φαναρτζη δεν ειναι του λαου η λεγαμενη;
Σιγά τους λεφταδες τους δικηγόρους, τα παλια χρόνια ίσως
Τυπε πες μας πως σε φτιάχνει κ το δρακουλόσογο, να τρελαθουμε εντελώς..Πόσο classy μιλφάκι αυτή η Λυμπεράκη, έχω λιώσει να βλέπω δελτία ειδήσεων στο OPEN και την εκπομπή της info - 19 κάθε Τρίτη μόνο και μόνο για την πάρτη της γιατί πέραν των άλλων μ' αρέσει και σαν δημοσιογράφος, την παρακολουθώ απ' την εποχή του ΣΚΑΪ βέβαια που όμως εκεί δεν εμφανιζόταν συχνά, κάτι δελτία εκφωνούσε τα σαββατοκύριακα και ειδήσεις το κατακαλόκαιρο... Αυτή είναι να την κυκλοφορείς έξω όντας σίγουρος πως δε θα σε κάνει ρεζίλι πετάγοντας μαλακίες όταν ανοίγει το στόμα της, να γυρνάς σπίτι και να σου έχει μαγειρέψει και επιπλέον να την ξεμουνιάζεις και καθημερινά και να σου δίνεται 100%, κάτι τέτοιο μου βγάζει
Πόσο classy μιλφάκι αυτή η Λυμπεράκη, έχω λιώσει να βλέπω δελτία ειδήσεων στο OPEN και την εκπομπή της info - 19 κάθε Τρίτη μόνο και μόνο για την πάρτη της γιατί πέραν των άλλων μ' αρέσει και σαν δημοσιογράφος, την παρακολουθώ απ' την εποχή του ΣΚΑΪ βέβαια που όμως εκεί δεν εμφανιζόταν συχνά, κάτι δελτία εκφωνούσε τα σαββατοκύριακα και ειδήσεις το κατακαλόκαιρο... Αυτή είναι να την κυκλοφορείς έξω όντας σίγουρος πως δε θα σε κάνει ρεζίλι πετάγοντας μαλακίες όταν ανοίγει το στόμα της, να γυρνάς σπίτι και να σου έχει μαγειρέψει και επιπλέον να την ξεμουνιάζεις και καθημερινά και να σου δίνεται 100%, κάτι τέτοιο μου βγάζει
δικηγορος τυπε . τι θα επαιρνε?
Όποιος είδε πριν την εκπομπή έκανε κάτι βυζάρες που είναι έγκυος
Αυτή είναι να την κυκλοφορείς έξω όντας σίγουρος πως δε θα σε κάνει ρεζίλι πετάγοντας μαλακίες όταν ανοίγει το στόμα της, να γυρνάς σπίτι και να σου έχει μαγειρέψει και επιπλέον να την ξεμουνιάζεις και καθημερινά και να σου δίνεται 100%, κάτι τέτοιο μου βγάζει
Για κανα-δυο χρόνια, ναι. Μετά; :S....και επιπλέον να την ξεμουνιάζεις και καθημερινά και να σου δίνεται 100%, κάτι τέτοιο μου βγάζει
Γουσταρω το νεο look με τα γυαλια...θα προτιμουσα εναν πιο λεπτο σκελετο σαν Χατζηνιλολαου στην δεκαετια του '90...ομως αναδεικνυεται ετι περαιτερω η κυριλα που εκπεμπει.