Αποτυχημένη προσπάθεια συνάντησης με την κοπέλα...συγκεκριμενα ζηταω αν μπορει Σαββατο και μου απαντα οτι δεν μπορει αλλα Κυριακή αν θέλω ευχαρίστως. Τι ώρα ρωτάω? κατα τις 9 το βράδυ μου λέει.. Λυπάμαι αλλα τότε δεν θα ειμαι Θεσσαλονίκη της απαντάω,οκ,αλλη φορά και μενουμε εκει. Την Κυριακή μεσημέρι,χτυπαει τηλεφωνο και ηταν το κορίτσι,ειμαι διαθέσιμη μου λέει...αν θέλεις.. Αιφνιδιάστηκα..οκ ας κλείσουμε κατα τις 4 το μεσημέρι να προλάβω να είμαι έτοιμος. Οκ,μου λέει..4 το μεσημέρι.. τρέχω να κάνω οτι εχω να παω στο ξενοδοχειο... Μολις φτάνω,της γράφω" εφτασα"...καμμια απάντηση...πριν μπω μεσα να παρω δωματιο στέλνω και sms " Να μπώ? Θα έρθεις?" Περιμένω μεσα στην ζέστη εξω...ευτυχως που δεν πηρα δωμάτιο...εφυγα άπρακτος...Απάντησε το βράδυ....οταν οδηγούσα κατα τις 8..." Γιατί δεν κτύπησες τηλέφωνο? Κοιμόμουνα...τώρα ξύπνησα..." Τι να πω??? της εγραψα πως και να την ξυπνούσα δεν θα είχε την σωστή διάθεση...και νομίζω πως ηταν και το σωστό..Αυτά...δεν της κρατάω κακία..απλως αν ηταν κουρασμένη ας μην με ξεσήκωνε...εφαγα την ζεστη της πόλης και της απογοήτευση μετα...ευτυχως δεν είχα οικονομική ζημιά..αφου με έκοψε νωρις να μην πληρωσω δωμάτιο.Συμπέρασμα...να ειστε σιγουροι πριν παρετε δωμάτιο...Αυτά