spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
κανενα ζορι.Τί ζόρι τραβάτε ρε με αυτό το νήμα; Στα άλλα δηλαδή των κάθε ανεξάρτητων ότι ποστάρει ο κάθε χλιμίτζουρας είναι σχετικό με το θέμα;
κανενα ζορι.Τί ζόρι τραβάτε ρε με αυτό το νήμα; Στα άλλα δηλαδή των κάθε ανεξάρτητων ότι ποστάρει ο κάθε χλιμίτζουρας είναι σχετικό με το θέμα;
Χθες που έγινε ο κακός χαμός εδω μέσα το μόνο που σε πείραξε ήταν τα greeklish. Για τα υπόλοιπα δεν έχεις να πεις τίποτα;κανενα ζορι.
και τα greeklish.Χθες που έγινε ο κακός χαμός εδω μέσα το μόνο που σε πείραξε ήταν τα greeklish. Για τα υπόλοιπα δεν έχεις να πεις τίποτα;
Τα greeklish ηταν το μοναδικο που δεν επρεπε να σε πειραξουν το κοριτσι δε ξερει να γραφει Ελληνικα και ετσι μπορει να γραψει εγινε ασκοπη επιθεση προς το ατομο της παραβιαστηκαν ποσοι δηθεν κανονες του site που απ οτι φαινετε υπαρχουν ετσι για να χουμε να λεμε και κανενας διαχειριστης δεν εκανε τιποτα μαλλων μονο οπου γουσταρετε κανετε και οπου σας συμφερεικαι τα greeklish.
Τωρα τη περιμενες να πει?Χθες που έγινε ο κακός χαμός εδω μέσα το μόνο που σε πείραξε ήταν τα greeklish. Για τα υπόλοιπα δεν έχεις να πεις τίποτα;
Δεν κσερο αλα αρχιζο να μετανιονο πυ εκανα προφιλ εδο αν σινεχιζον ετζι μαλον τα το σνισο τοσο κακια δεν ιδα ποτε στι ζοι μυ και κανενασ να μι το ενδιαφερι τι γινετε κολισατε πυ γραφο greklish δεν νομιζο ποσ αντο ινε το προβλιμα απλα το λετε για να δικσιτε ποσ κατι κανατε λιπον οταν μερικι εδο με εωρισαν προσβαλαν εσισ πυ ισασταν τοτε?????Το κσανα λεο ελενιδα δεν ιμε.......
Εγο δεν το εγραπσα μονο για εσενα αντοKαλησπερα Νικη.
Εγω στην αρχη μπηκα να κανω λιγη πλακιτσα με αφορμη την δυσκολια σου να εκφραστεις στα Ελληνικα και την αγνοια σου στο πως λειτουργει το νημα ενως Call-Girl.
Kαταλαβα πως εχω συμπεριφερθει απρεπως και δεν ειναι ο χαρακτηρας μου αυτος.
Οποτε μια συγνωμη απο μενα κοπελα μου και καλη συνεχεια στην οποια σου προσπαθεια.
Εγο δεν το εγραπσα μονο για εσενα αντο
efxaristo gia ola avta den me mbirakses kai tosoΕγω μιλαω μονο για τον εαυτο μου.
Καλη συνεχεια.