Νέα

Nicolas Anelka: «Με χαστούκισε με το πέος του»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Με ποιό από τα παρακάτω συμφωνείτε περισσότερο?

• Ο Anelka χρήζει ψυχολογικής υποστήριξης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ο Vieira είναι ηγέτης

• Ο Wenger είναι προπονητής με όραμα

• Ποιοί είναι αυτοί; Εγώ σε site για πουτάνες μπήκα... πείτε καμιά καυλή!

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
www.gazzetta.gr/content/view/43155/5/]«Με χαστούκισε με το π..ς του»[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/football/premier_league_agglia/anelka-vieira.jpg[/img[/URL]]

Με μία αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο, θα βγει στις 29 Αυγούστου στην κυκλοφορία η αυτοβιογραφία του Νικολά Ανελκά με τίτλο «It’s not me. It’s everyone else ». [u]Συγκεκριμένα Γάλλος επιθετικός μεταξύ άλλων αναφέρει ότι την περίοδο που ήταν παίκτης της Άρσεναλ, στα αποδυτήρια και μπροστά σε όλο τον κόσμο, ο συμπατριώτης του και αρχηγός των «κανονιέρηδων» Πατρίκ Βιεϊρά τον χαστούκισε με το π...ς του![/u]

Στις αιτίες και αφορμές που κάνουν έναν παίκτη να φεύγει από την ομάδα του, έχουμε δει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Από το ότι απλά δεν ταιριάζει ως χαρακτήρας στην ομάδα, μέχρι να τσακωθεί, με συμπαίκτες, προπονητή και πολλά άλλα.

Ο λόγος όμως που σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Νικολά Ανελκά με τίτλο «It’s not me. It’s everyone else», οδήγησε τον Γάλλο επιθετικό να αποχωρίσει από τους «κανονιέρηδες», θα προκαλέσει κύματα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα ο νυν παίκτης της Τσέλσι αναφέρει πως ένα περιστατικό με τον Πατρίκ Βιεϊρά τον έκανε να φύγει από το τότε «Χάιμπουρι». Ένα περιστατικό που είναι το πλέον ασυνήθιστο που έχουμε ακούσει ποτέ...

«[u]Η καριέρα μου στην Άρσεναλ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο μέχρι τη μέρα που έπεσε στο δρόμο μου ο Βιεϊρά, που ήταν γνωστός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ ως "μακρύς"[/u].
Παίζαμε κόντρα στη Φούλαμ στο Χάιμπουρι και θυμάμαι ότι πήρα μία μπαλιά από τον Μπέργκαμπ, έπειτα απέφυγα με ευκολία τον γκολκίπερ και, με την εστία κενή, κατάφερα με κάποιο τρόπο να στείλω τη μπάλα έξω.

Αυτό έγινε επειδή ο ήλιος έπεφτε πάνω στα μάτια μου. Δεν ήταν λάθος μου! [u]Πάντως ο Βιεϊρά μου έριξε τότε ένα βλέμμα και ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα[/u]. Ύστερα στα αποδυτήρια ήρθε κατά πάνω μου και εγώ τα έχασα, ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά τον έβρισα. [b]Αρχικά με κοίταξε επίμονα και ύστερα με χαστούκισε με το π..ς του. Μόνο μία φορά[/b].

[u]Ήταν σαν να με χτύπησε  βρεγμένη σανίδα!!! Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε δει![/u]
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό είναι;
Τότε ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. [u]Όταν ο Βενγκέρ έμαθε τι είχε κάνει ο Βιεϊρά του έδωσε απλά συγχαρητήρια και φώναξε:[/u]
"[b]Για αυτό το λόγο είναι αυτός ο αρχηγός...[/b]".

Αυτή είναι η συγκλονιστική αναφορά του Ανελκά, με τον Βιεϊρά να μην έχει απαντήσει ακόμα, κάτι που ωστόσο αναμένεται να γίνει. Το σίγουρο είναι πως ο... προικισμένος αμυντικός μέσος με αυτή την αναφορά του πρώην συμπαίκτη του, θα κάνει πάταγο στο γυναικείο φύλο!

Είναι χαλαρά από τις πιο αστείες αθλητικές ειδήσεις όλων των εποχών. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

warrel1985

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
www.gazzetta.gr/content/view/43155/5/]«Με χαστούκισε με το π..ς του»[/url]

http://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/images/stories/football/premier_league_agglia/anelka-vieira.jpg[/img[/URL]]

πεομπατσο

Με μία αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο, θα βγει στις 29 Αυγούστου στην κυκλοφορία η αυτοβιογραφία του Νικολά Ανελκά με τίτλο «It’s not me. It’s everyone else ». [u]Συγκεκριμένα Γάλλος επιθετικός μεταξύ άλλων αναφέρει ότι την περίοδο που ήταν παίκτης της Άρσεναλ, στα αποδυτήρια και μπροστά σε όλο τον κόσμο, ο συμπατριώτης του και αρχηγός των «κανονιέρηδων» Πατρίκ Βιεϊρά τον χαστούκισε με το π...ς του![/u]

Στις αιτίες και αφορμές που κάνουν έναν παίκτη να φεύγει από την ομάδα του, έχουμε δει πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Από το ότι απλά δεν ταιριάζει ως χαρακτήρας στην ομάδα, μέχρι να τσακωθεί, με συμπαίκτες, προπονητή και πολλά άλλα.

Ο λόγος όμως που σύμφωνα με την αυτοβιογραφία του Νικολά Ανελκά με τίτλο «It’s not me. It’s everyone else», οδήγησε τον Γάλλο επιθετικό να αποχωρίσει από τους «κανονιέρηδες», θα προκαλέσει κύματα αντιδράσεων.

Συγκεκριμένα ο νυν παίκτης της Τσέλσι αναφέρει πως ένα περιστατικό με τον Πατρίκ Βιεϊρά τον έκανε να φύγει από το τότε «Χάιμπουρι». Ένα περιστατικό που είναι το πλέον ασυνήθιστο που έχουμε ακούσει ποτέ...

«[u]Η καριέρα μου στην Άρσεναλ πήγαινε από το καλό στο καλύτερο μέχρι τη μέρα που έπεσε στο δρόμο μου ο Βιεϊρά, που ήταν γνωστός στα αποδυτήρια της Άρσεναλ ως "μακρύς"[/u].
Παίζαμε κόντρα στη Φούλαμ στο Χάιμπουρι και θυμάμαι ότι πήρα μία μπαλιά από τον Μπέργκαμπ, έπειτα απέφυγα με ευκολία τον γκολκίπερ και, με την εστία κενή, κατάφερα με κάποιο τρόπο να στείλω τη μπάλα έξω.

Αυτό έγινε επειδή ο ήλιος έπεφτε πάνω στα μάτια μου. Δεν ήταν λάθος μου! [u]Πάντως ο Βιεϊρά μου έριξε τότε ένα βλέμμα και ήξερα ότι θα είχα πρόβλημα[/u]. Ύστερα στα αποδυτήρια ήρθε κατά πάνω μου και εγώ τα έχασα, ήξερα ότι δεν έπρεπε, αλλά τον έβρισα. [b]Αρχικά με κοίταξε επίμονα και ύστερα με χαστούκισε με το π..ς του. Μόνο μία φορά[/b].

[u]Ήταν σαν να με χτύπησε  βρεγμένη σανίδα!!! Ουδείς μπορούσε να πιστέψει αυτό που είχε δει![/u]
Μπορείτε να φανταστείτε πόσο ντροπιαστικό είναι;
Τότε ήξερα ότι έπρεπε να φύγω. [u]Όταν ο Βενγκέρ έμαθε τι είχε κάνει ο Βιεϊρά του έδωσε απλά συγχαρητήρια και φώναξε:[/u]
"[b]Για αυτό το λόγο είναι αυτός ο αρχηγός...[/b]".

Αυτή είναι η συγκλονιστική αναφορά του Ανελκά, με τον Βιεϊρά να μην έχει απαντήσει ακόμα, κάτι που ωστόσο αναμένεται να γίνει. Το σίγουρο είναι πως ο... προικισμένος αμυντικός μέσος με αυτή την αναφορά του πρώην συμπαίκτη του, θα κάνει πάταγο στο γυναικείο φύλο!

Είναι χαλαρά από τις πιο αστείες αθλητικές ειδήσεις όλων των εποχών. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν παίζει η ιστορία να μην είναι μούφα αλλά σε κάθε περίπτωση είναι από τις πιο κουφές ever. Περιμένω αντίδραση από Vieira που αν κρίνω από τις παλιές κόντρες του με Roy Keane και Sinisa Mihailovic, το story θα έχει πολύ γέλιο ακόμα.

Ολόκληρο το απόσπασμα του βιβλίου από ξένα ΜΜΕ.

Nicolas Anelka’s autobiography shocks the literary world

getattachment-aspx.jpg

“My career at Arsenal was going from strength to strength until the day I crossed Vieira, who was better known in the Arsenal dressing room as ‘Le Long.’ I was playing against Fulham at Highbury and I remember receiving a ball from Bergkamp, then rounding the keeper with ease and, with the goal wide open, somehow managing to screw the ball wide at the last minute. It only happened because the sun was in my eyes. It wasn’t my fault! Anyway Vieira gave me a glare and I knew I was in trouble, afterwards in the showers he tore into me and I just snapped, I knew I shouldn’t have, but I called him a ‘lanky limbed boombaclart.’

At first he just stared at me with his hollow eyes. Then…..

WHAM!

Just like that he slapped me across the face with his penis. Just once. But it knocked me back a few steps. It was like being struck by a wet kipper. No one could believe what they saw! Can you imagine how embarrassing it is to be smacked across the face with a 14″ pork sword in front of your team mates? It was the worst moment of my life. No one said anything for what seemed like an eternity, the silence was only broken when Ashley Cole asked “Is it my turn?”. It was then I knew I had to leave. When Wenger found out what he’d done he merely high fived him and shouted “And that’s why he’s the captain. POW! Look at that thing!

Περιμένω και σχόλια από Γεωργίου για το σκηνικό αφού είναι γνωστό ότι δεν τον πάει μία τον Αλσατό. :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Αυτό είναι που λέμε Πουτσοσκάμπιλο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Σίγουρα φαίνεται αστείο,αλλά η αντίδραση του Βενγκέρ δεν αρμόζει σε προπονητή μιας μεγάλης ομάδας.Περισσότερο για τοπικής ομάδας αρμόζει...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μπράβο στον Ανελκά, μόνο με τέτοιες δηλώσεις θα γεμίσουν τα γήπεδα γυναίκες. :rockon:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ρε παιδιά όποιος ξέρει από τέτοια προγράμματα ας φτιάξει μια εικόνα του Ανελκά με σημάδι από πουτσοσκάμπιλο να ξεραθούμε. :2funny:

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
και μια φωτο του βυζο με βυζοσκαμπιλο να χυσουμε.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
No one said anything for what seemed like an eternity, the silence was only broken when Ashley Cole asked “Is it my turn?”.

Τι ακριβώς εννοούσε ο κύριος A.C.  :think:

:2funny: :2funny: :2funny:

Ο τότε προπονητής τους, κύριος Αρσένιος, έχει φήμη σκληροπυρηνικού ομοφυλόφιλου. Η συμπεριφορά του δεν αποτελεί έκπληξη ;)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Οταν πρωτοειδα τον τιτλο νομιζα ελεγε <<με χαστουκησε το πεος ΜΟΥ>> και εμεινα μαλακας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:.

poutanolatris

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Μούφα η ιστορία ρε γμτ και θα γελάγαμε λιγο!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οταν πρωτοειδα τον τιτλο νομιζα ελεγε <<με χαστουκησε το πεος ΜΟΥ>> και εμεινα μαλακας... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :uglystupid:.
θα ανοιξει κι αυτο μην ανησυχεις με την  :jerking: :jerking: που μας δερνει....παντως κι εγω τον ανελκα για πουτσομπατσες τον εχω τον παπαρα....

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Περιμένω και σχόλια από Γεωργίου για το σκηνικό αφού είναι γνωστό ότι δεν τον πάει μία τον Αλσατό. :2funny:

Ήμαρτον, ρε, με τον παλιόπουστα τον Αλσατό, που χει κωλοτρυπίδα σαν τα παλιά τα κατοστάρικα, ήμαρτον!  :tooth: :tooth:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ήμαρτον, ρε, με τον παλιόπουστα τον Αλσατό, που χει κωλοτρυπίδα σαν τα παλιά τα κατοστάρικα, ήμαρτον!  :tooth: :tooth:
Τελικα αυτη η μανταμιτσα ο αλσατος θα εχει να μου κανει ενα ταλαρο λιανα???? :tooth: :tooth: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Γύρισε ο Νικολά και το άλλο μάγουλο σαν καλός χριστιανός ?  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Όταν ο Βενγκέρ έμαθε τι είχε κάνει ο Βιεϊρά του έδωσε απλά συγχαρητήρια και φώναξε:
"Για αυτό το λόγο είναι αυτός ο αρχηγός...".
ο βενγκερ,γνωστος και ως κυλοτας,μαλλον θα ζηλεψε που δεν του ριξε και αυτου πουτσοσκαμπιλο ο βιερα τυπε
:2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom