Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Οποτε δεν φιλοδοξεις να γινεις μοντελο - ενω κανεις φωτογραφησεις  :o :o οξύμωρο, δε νομίζεις?

Να υποθεσω οτι ζητουμενο της συμμετοχης σου ειναι να ενισχυσεις τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων (με την ψηφοφορια μεσω sms) η των providers internet σ' αυτα που συμμετεχεις?

Μια χαρα γκομεναρα εισαι αλλα σχωρα μου τον τιτλο.. αλλη μια του σωρου.
ο χωρος κορεσμενος και ασφαλως δεν υπαρχουν σοβαρες δουλειες περαν του "η καλυτερη του facebook"

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ποσες φορες θα πω οτι δεν φιλοδοξω να γινω μοντελο???
ουτε εχω ψαχτει με δουλειες που μου τυχαν αλλα παντα δεν ενδιαφερομουν ν'ασχοληθω, ουτε ειχα ποτε καποιο συμβολαιο με καποιο πρακτορειο, ουτε καν εχω παει σε μια οντισιον στη ζωη μου!!! και μην ακουσω παλι για τους διαγωνισμους, μπηκα σ'αυτο το τριπακι γιατι ειχα ενα προφιλ στο φεισ με 5000 κοσμο και αλλους τοσους στα υπολοιπα προφιλ και θεωρησα πως αφου οι διαγωνισμοι ειναι μεσω διαδικτυου, υπαρχει κοσμος να ψηφισει!
Απλα σε καθε διαγωνισμο τελευταια στιγμη σου εμφανιζαν και κατι αλλο. Ψηφοφορια μεσω κινητου (τα ποσοστα της οποιας ποτε δεν μαθαμε) η σε αλλο διαγωνισμο ενω ψηφιζε κανονικα ο κοσμος, στο τελος μας ειπαν πως στη τελικη καταταξη η ψηφοφορια του κοινου μετραει μονο κατα 20%  :idiot:
Οκ,πάντως το book σου σαν φωτογράφος είναι πολύ καλό.Και μοντέλο θα είχες τα φόντα να γίνεις..Εδώ τόσες μπουρούχες κυκλοφορούν..Βλέπε Τζούλια....

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Αλιντισσα, εσύ ποιά ψήφισες για next top model?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οποτε δεν φιλοδοξεις να γινεις μοντελο - ενω κανεις φωτογραφησεις  :o :o οξύμωρο, δε νομίζεις?

Να υποθεσω οτι ζητουμενο της συμμετοχης σου ειναι να ενισχυσεις τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων (με την ψηφοφορια μεσω sms) η των providers internet σ' αυτα που συμμετεχεις?

Μια χαρα γκομεναρα εισαι αλλα σχωρα μου τον τιτλο.. αλλη μια του σωρου.
ο χωρος κορεσμενος και ασφαλως δεν υπαρχουν σοβαρες δουλειες περαν του "η καλυτερη του facebook"

Συμφωνω στα πιο πολλα που λες
Φωτογραφησεις ομως δεν κανουν μονο τα μοντελα, μπορει να κανει και κανεις ετσι απλα για τη καυλα του επειδη γουσταρει να εχει καποιες επαγγελματικες φωτο με τη φατσα του
Για καποιες φωτογραφησεις που χω κανει εχω πληρωθει, επομενως απ τη στιγμη που καποιος θελησε να με πληρωσει για να του ποζαρω, γιατι να μη το κανω?
Με αλλους φωτογραφους συνεργαστηκα χωρις να πληρωθω απλα και μονο επειδη μ αρεσε πολυ η δουλεια τους.
Ζητουμενο της συμμετοχης μου και στους 2 διαγωνισμους ηταν φυσικα τα επαθλα!  :P
Και απ τους δυο ομως αποσυρθηκα οταν εμαθα ειτε οτι παιζουν sms ειτε οτι δεν αποφασιζει το κοινο αλλα ενα μονο ατομο!
Ο χωρος φυσικα και ειναι κορεσμενος και δεν υπαρχουν δουλειες εχεις δικιο εδω.
Οταν λες ομως οτι ειμαι του σωρου φανταζομαι εννοεις οτι εχω κοινοτυπη εμφανιση γιατι σαν ανθρωπο δεν με ξερεις για να το κρινεις αυτο σωστα?  ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οκ,πάντως το book σου σαν φωτογράφος είναι πολύ καλό.Και μοντέλο θα είχες τα φόντα να γίνεις..Εδώ τόσες μπουρούχες κυκλοφορούν..Βλέπε Τζούλια....

ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!  :grin: :grin: :grin:
Αλλα κατσε μη με συγκρινεις και με τη Τζουλια! Η γυναικα ειναι θεα, κι ας ειναι σουργελακι  :P
Οπως εχω πει για φωτομοντελο μπορει να κανει καθε εμφανισιμη σχετικα κοπελα, αν ξερει να ποζαρει και να στηνεται, απλα αμα δεν εχει κατι το ξεχωριστο δεν θα παει και πολυ ψηλα.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!  :grin: :grin: :grin:
Αλλα κατσε μη με συγκρινεις και με τη Τζουλια! Η γυναικα ειναι θεα, κι ας ειναι σουργελακι  :P
Οπως εχω πει για φωτομοντελο μπορει να κανει καθε εμφανισιμη σχετικα κοπελα, αν ξερει να ποζαρει και να στηνεται, απλα αμα δεν εχει κατι το ξεχωριστο δεν θα παει και πολυ ψηλα.
εχει κ καλυτερες ΠΙΑ!

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
φαινεσαι ισορροπημενη ενω πλασσαρεις το προιον σου . γιατι ασφαλως προκειται για προιον , ουδεις το αμφισβητει αυτο! κατανοω οτι κανεις οτι μπορεις για αναδειξη στον ενα χωρο (μοντελαρια) ή τον αλλο (φωτογραφων).Εγω το σεβομαι
P.s. προφανως μιλαω για την εμφανιση σου οταν λεω του σωρου

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ναι οκ δεν λεω οτι ειναι τοπ
ισως μ εχει καταξενερωσει η συμπεριφορα, ισως το ασπρο μαλλι? ξερω γω?  :P
την πρωτη φορα που την ειδα την ζηλεψα!!!!!!
ελεγα δε μπορει να υπαρχει τοσο ομορφη γυναικα..
τωρα δε θα θελα να εχω ουτε τριχα απο τα μαλλια της.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα,
έχει ακούσει τα χειρότερα  :argue:  και ακόμα αντέχει

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση, είναι ότι δεν την κοπάνησε όταν έληξε ο διαγωνισμός που συμμετείχε!!!
Πού τη χάνεις, πού τη βρίσκεις, εδώ γύρω είναι...
Απέκτησε και βρωμόστομα κιόλας :rockon: :rockon: :rockon:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Stories

Νέο!

Stories