catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μα δεν κανεις για μοντελο καλη μου.
οσο για το τι θελεις...φαινεται ξεκαθαρα τοσο καιρο..
μα δεν ειπα ποτε οτι κανω :S
οτι θες διαβαζεις?
μα δεν κανεις για μοντελο καλη μου.
οσο για το τι θελεις...φαινεται ξεκαθαρα τοσο καιρο..
Πάντως έχεις τρομερή υπομονημα δεν ειπα ποτε οτι κανω :S
οτι θες διαβαζεις?
Οκ,πάντως το book σου σαν φωτογράφος είναι πολύ καλό.Και μοντέλο θα είχες τα φόντα να γίνεις..Εδώ τόσες μπουρούχες κυκλοφορούν..Βλέπε Τζούλια....ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ποσες φορες θα πω οτι δεν φιλοδοξω να γινω μοντελο???
ουτε εχω ψαχτει με δουλειες που μου τυχαν αλλα παντα δεν ενδιαφερομουν ν'ασχοληθω, ουτε ειχα ποτε καποιο συμβολαιο με καποιο πρακτορειο, ουτε καν εχω παει σε μια οντισιον στη ζωη μου!!! και μην ακουσω παλι για τους διαγωνισμους, μπηκα σ'αυτο το τριπακι γιατι ειχα ενα προφιλ στο φεισ με 5000 κοσμο και αλλους τοσους στα υπολοιπα προφιλ και θεωρησα πως αφου οι διαγωνισμοι ειναι μεσω διαδικτυου, υπαρχει κοσμος να ψηφισει!
Απλα σε καθε διαγωνισμο τελευταια στιγμη σου εμφανιζαν και κατι αλλο. Ψηφοφορια μεσω κινητου (τα ποσοστα της οποιας ποτε δεν μαθαμε) η σε αλλο διαγωνισμο ενω ψηφιζε κανονικα ο κοσμος, στο τελος μας ειπαν πως στη τελικη καταταξη η ψηφοφορια του κοινου μετραει μονο κατα 20%
Οκ,πάντως το book σου σαν φωτογράφος είναι πολύ καλό.Και μοντέλο θα είχες τα φόντα να γίνεις..Εδώ τόσες μπουρούχες κυκλοφορούν..Βλέπε Τζούλια....
Δεν το έχω δει ποτέ..Αλιντισσα, εσύ ποιά ψήφισες για next top model?
Οποτε δεν φιλοδοξεις να γινεις μοντελο - ενω κανεις φωτογραφησεις :o :o οξύμωρο, δε νομίζεις?
Να υποθεσω οτι ζητουμενο της συμμετοχης σου ειναι να ενισχυσεις τις εταιρειες τηλεπικοινωνιων (με την ψηφοφορια μεσω sms) η των providers internet σ' αυτα που συμμετεχεις?
Μια χαρα γκομεναρα εισαι αλλα σχωρα μου τον τιτλο.. αλλη μια του σωρου.
ο χωρος κορεσμενος και ασφαλως δεν υπαρχουν σοβαρες δουλειες περαν του "η καλυτερη του facebook"
αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα,Πάντως έχεις τρομερή υπομονη
πραγματικα....αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα,
έχει ακούσει τα χειρότερα και ακόμα αντέχει
Οκ,πάντως το book σου σαν φωτογράφος είναι πολύ καλό.Και μοντέλο θα είχες τα φόντα να γίνεις..Εδώ τόσες μπουρούχες κυκλοφορούν..Βλέπε Τζούλια....
αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα,
εχει κ καλυτερες ΠΙΑ!ευχαριστω πολυ πολυ πολυ!!!
Αλλα κατσε μη με συγκρινεις και με τη Τζουλια! Η γυναικα ειναι θεα, κι ας ειναι σουργελακι
Οπως εχω πει για φωτομοντελο μπορει να κανει καθε εμφανισιμη σχετικα κοπελα, αν ξερει να ποζαρει και να στηνεται, απλα αμα δεν εχει κατι το ξεχωριστο δεν θα παει και πολυ ψηλα.
εχει κ καλυτερες ΠΙΑ!
την πρωτη φορα που την ειδα την ζηλεψα!!!!!!ναι οκ δεν λεω οτι ειναι τοπ
ισως μ εχει καταξενερωσει η συμπεριφορα, ισως το ασπρο μαλλι? ξερω γω?
Τι να λέμε τώρα?Η τζουλια έχει κορμάρα και τα καινουρια της βυζιά πολύ καλά.Στην μούρη έχει σπάσει λίγο απο την πολύ chanelεχει κ καλυτερες ΠΙΑ!
αυτό μου έχει κάνει εντύπωση και εμένα,
Τι να λέμε τώρα?Η τζουλια έχει κορμάρα και [size=12pt]τα καινουρια της βυζιά πολύ καλά.[/size]Στην μούρη έχει σπάσει λίγο απο την πολύ chanel