Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225
OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
Το ξέρω τυπε κι ας την συκοφάντησε η catwoman! :rockon:

Τύπε το πολύ-πολύ να κάνει καμια φωτογράφηση σε κανα Τηλεθεατή, ξέρεις από αυτές που θα είναι όρθια στο καθιστικό του σπιτιού της και θα δείχνει τα συλλεκτικά βιβλία στη βιβλιοθήκη της. Άντε και λίγο έξω στον κήπο για αλλαγή, μέχρι εκεί.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τύπε το πολύ-πολύ να κάνει καμια φωτογράφηση σε κανα Τηλεθεατή, ξέρεις από αυτές που θα είναι όρθια στο καθιστικό του σπιτιού της και θα δείχνει τα συλλεκτικά βιβλία στη βιβλιοθήκη της. Άντε και λίγο έξω στον κήπο για αλλαγή, μέχρι εκεί.

εγω η η Δημητρα?  :S

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
εσυ δεν ειπες οτι τη συκοφαντησα? ε σου λεω να δεις καλυτερα τι εχω πει γι αυτην για να μη λες ακυρα
Είπες ότι μόνο εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι πρώτη σε ψηφοφορία!Άσε τις κωλοτούμπες τώρα...αλλού αυτά! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
και αυτοί που τα χύσια έχουν καλύψει όχι μόνο τα μάτια αλλά όλη τη μούρη τους
άντε μην αρχίσω τώρα  :grin:
Καλά άστο ο λιγούρης δεν έχει κάποιο λόγο να πει ότι μια φωτογράφιση είναι καλλιτεχνική!Μόνο αυτή που φωτογραφήθηκε! ;)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Είπες ότι μόνο εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι πρώτη σε ψηφοφορία!Άσε τις κωλοτούμπες τώρα...αλλού αυτά! :rockon:

κι εγω σε παροτρυνω να διαβασεις καλυτερα  :think:
προφανως και δεν θα μπορουσε να ναι μονο εδω μεσα πρωτη τη στιγμη που χει παει σε τοσους αλλους διαγωνισμους και εχει νικησει, τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
Ειπα ομως πως ειναι λογικο το συγκεκριμενο σαιτ να της εχει καποια ιδιαιτερη προτιμηση, η κοπελα ειναι -χμμ πως να το πω ευγενικα?- δεν βρισκω λεξη... αλλα αντρες του φορουμ την εχουν χαρακτηρισει πολυ καλυτερα απ'εμενα  ;)
Φυσικα και η συμπεριφορα αυτη αρεσει στο αντρικο κοινο, ειναι παραλληλα και μια κουκλα, αλλα εγω που δεν ειμαι αντρας και δν μ'ανδιαφερει ποσο καλα τη γλειφει τη μπανανα, ενοχλουμαι λιγακι απ'το υφακι.
Νομιζω πως αυτη ειναι μια πληρως αντικειμενικη αποψη χωρις καμια εμπαθεια  :)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μην μας τρελάνεις κιόλας! :uglystupid:

ε αρα δεν ειπα οτι "μόνο εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι πρώτη σε ψηφοφορία" οπως ειπες εσυ
ειπα πως το σαιτ αυτο ειναι αναμενομενο να τη γουσταρει
και νομιζω την ιδια αποψη μ'εμενα εχουν και πολλοι αντρες που την εχουν κατα καιρους χαρακτηρισει με διαφορα επιθετα στο συγκεκριμενο φορουμ...
Δεν καταλαβαινω γιατι οταν λεει ενας αντρας μια γυναικα "πουτανιαρα" η "ξεκωλο" ειναι μαγκια ενω οταν το λεει μια γυναικα ειναι ζηλεια και συκοφαντια  :idiot:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny:
Ή στο αμάξι την ώρα που αλλάζει ταχύτητα! :grin:

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
κι εγω σε παροτρυνω να διαβασεις καλυτερα  :think:
προφανως και δεν θα μπορουσε να ναι μονο εδω μεσα πρωτη τη στιγμη που χει παει σε τοσους αλλους διαγωνισμους και εχει νικησει, τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
Ειπα ομως πως ειναι λογικο το συγκεκριμενο σαιτ να της εχει καποια ιδιαιτερη προτιμηση, η κοπελα ειναι -χμμ πως να το πω ευγενικα?- δεν βρισκω λεξη... αλλα αντρες του φορουμ την εχουν χαρακτηρισει πολυ καλυτερα απ'εμενα  ;)
Φυσικα και η συμπεριφορα αυτη αρεσει στο αντρικο κοινο, ειναι παραλληλα και μια κουκλα, αλλα εγω που δεν ειμαι αντρας και δν μ'ανδιαφερει ποσο καλα τη γλειφει τη μπανανα, ενοχλουμαι λιγακι απ'το υφακι.
Νομιζω πως αυτη ειναι μια πληρως αντικειμενικη αποψη χωρις καμια εμπαθεια  :)

Άμα εσύ ήσουν στο σπίτι με μία μπανάνα στο χέρι μπροστά στην κάμερα, τι θα έκανες σαν επαγγελματίας?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ε αρα δεν ειπα οτι "μόνο εδώ μέσα θα μπορούσε να είναι πρώτη σε ψηφοφορία" οπως ειπες εσυ
ειπα πως το σαιτ αυτο ειναι αναμενομενο να τη γουσταρει
και νομιζω την ιδια αποψη μ'εμενα εχουν και πολλοι αντρες που την εχουν κατα καιρους χαρακτηρισει με διαφορα επιθετα στο συγκεκριμενο φορουμ...
Δεν καταλαβαινω γιατι οταν λεει ενας αντρας μια γυναικα "πουτανιαρα" η "ξεκωλο" ειναι μαγκια ενω οταν το λεει μια γυναικα ειναι ζηλεια και συκοφαντια  :idiot:
Καλά ξεκόλα δεν σε θίξαμε!Θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο ο τύπος arcans! :rockon:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• anna_banana.jpg
    anna_banana.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 16

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άμα εσύ ήσουν στο σπίτι με μία μπανάνα στο χέρι μπροστά στην κάμερα, τι θα έκανες σαν επαγγελματίας?

εννοεις αν μου ζηταγαν να διαφημησω καποιο αντικειμενο
γιατι αυτο εγινε αν ειδες καλα
αν ημουν απλα με μια μπανανα στο χερι θα την ετρωγα  :P
τωρα απ την αλλη ως επαγγελματιας μοντελο (που δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα) δν νομιζω να ειναι η δουλεια μου να περναω σεξουαλικα υπονοουμενα σε καθε μου φραση
και στη τελικη, αν οντως την εκανα τη διαφημηση οπως η Δημητρα, που ηταν πιασαρικη, δεν θα πηγαινα μετα να πω με υφακι "ο ταδε τη δαγκωσε τη μπανανα! και σιγα μη δεν το κανε! αφου την ειχα δαγκωσει πρωτη εγω"  :P :P :P
Οκ το ξερουμε οτι ειναι θεα και σεξοβομβα, γιατι ομως περνει συνεχεια αυτο το υφακι? :P

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά ξεκόλα δεν σε θίξαμε!Θα αρχίσω να πιστεύω ότι έχει δίκιο ο τύπος arcans! :rockon:

Απλα αντιπαραθερω τα επιχειρηματα μου καλο μου μιας και ειπες κατι που δεν ευσταθει  :)
Τωρα το τι θα πιστευεις ειναι δικο σου θεμα  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom