Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Απλα αντιπαραθερω τα επιχειρηματα μου καλο μου μιας και ειπες κατι που δεν ευσταθει  :)
Τωρα το τι θα πιστευεις ειναι δικο σου θεμα  ;)
Έλα ζηλεύεις την Δημητρούλα,παραδέξου το ! :boobies:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Έλα ζηλεύεις την Δημητρούλα,παραδέξου το ! :boobies:

ρε ειναι κουκλαρα και αξιοζηλευτη η κοπελα, προσωπαρα και κορμαρα
πειραζει ομως που δεν μ'αρεσει το στυλακι της? κακο ειναι?  :idiot: κανει κατι γκριματσες σνομπιστικες και χαλαει ολο το συνολο
κατι σαν τη Τζουλια ενα πραγμα, που ποσοι αντρες εχουν πει πως ναι μεν κουκλαρα αλλα πολυ bitch και την εχουν μονο για καζουρα
Για αλλες ΓΥΝΑΙΚΑΡΕΣ και πιο ωραιες ακομη, πως λεω ανετα πως ειναι θεες δηλαδη?  :huh:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
τζίφος τελικά, κι εγώ μια αγωνία την είχα αλλά παπάρια  :-

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 22362b59682b1f04c0eb86a484502f3c.jpg
    22362b59682b1f04c0eb86a484502f3c.jpg
    51,3 KB · Εμφανίσεις: 36

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πάρε μάνα μ' ένα καλλιτεχνικό

giant-vagina-bike-taxi.jpg

και έναν καναπέ για να ξεκουράζεσαι  :sunglasses:

5400762103ne0.jpg

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Δε βαριέσαι... :bigdick:

πάρε μάνα μ' ένα καλλιτεχνικό

και έναν καναπέ για να ξεκουράζεσαι  :sunglasses:

Κατ σόρρυ αλλά η μπόμπα σ'έφαγε στη στροφή. Ξέρει από καλό μουνί. 29 κατασκευαστές καπότας τη συνιστούν. :2funny:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δε βαριέσαι... :bigdick:

Κατ σόρρυ αλλά η μπόμπα σ'έφαγε στη στροφή. Ξέρει από καλό μουνί. 29 κατασκευαστές καπότας τη συνιστούν. :2funny:

χαχαχα! σορρυ ρε συ τι να κανω? αυτα που ειχα εγω πηγαιναν πακετο και με τα μοντελα  :P
θα προσπαθησω να βελτιωθω στη πορεια  :boobies:

jimpo

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εννοεις αν μου ζηταγαν να διαφημησω καποιο αντικειμενο
γιατι αυτο εγινε αν ειδες καλα
αν ημουν απλα με μια μπανανα στο χερι θα την ετρωγα  :P
τωρα απ την αλλη ως επαγγελματιας μοντελο (που δεν ειμαι αλλα λεμε τωρα) δν νομιζω να ειναι η δουλεια μου να περναω σεξουαλικα υπονοουμενα σε καθε μου φραση
και στη τελικη, αν οντως την εκανα τη διαφημηση οπως η Δημητρα, που ηταν πιασαρικη, δεν θα πηγαινα μετα να πω με υφακι "ο ταδε τη δαγκωσε τη μπανανα! και σιγα μη δεν το κανε! αφου την ειχα δαγκωσει πρωτη εγω"  :P :P :P
Οκ το ξερουμε οτι ειναι θεα και σεξοβομβα, γιατι ομως περνει συνεχεια αυτο το υφακι? :P

Τον χαβαλέ της κάνει η Δημητρούλα, φαίνεται και απ' το τρόπο που μιλάει.

Bitch που γαβγίζει, δεν δαγκώνει. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάστε...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καθησα και διαβασα 20 (!!) σελίδες που βριζεστε ενθεν κακείθεν.Ρωτάω λοιπόν:γιατί τα βαζετε με τη Μαριαννα?Η κοπέλα έχει κάποιες φιλοδοξίες.Μπορεί να μην της έκατσε η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της σαν μοντέλο,είναι όμως μια πολύ καλή φωτογράφος.Και ωραίο κορίτσι απ'ότι είδα.Προς τι ρε παιδιά αυτές οι επιθέσεις? Σύμφωνοι, πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε ανώνυμοι αλλά,να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους..Για μενα είναι πιο αξιοπρεπής από κάτι άλλες "διάσημες" που το παίζουν "ανέβηκα με την αξία μου" ...πχ Σασες,Ζέτες κλπ ξέκωλα.Αυτά...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Καθησα και διαβασα 20 (!!) σελίδες που βριζεστε ενθεν κακείθεν.Ρωτάω λοιπόν:γιατί τα βαζετε με τη Μαριαννα?Η κοπέλα έχει κάποιες φιλοδοξίες.Μπορεί να μην της έκατσε η ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της σαν μοντέλο,είναι όμως μια πολύ καλή φωτογράφος.Και ωραίο κορίτσι απ'ότι είδα.Προς τι ρε παιδιά αυτές οι επιθέσεις? Σύμφωνοι, πίσω από το πληκτρολόγιο είμαστε ανώνυμοι αλλά,να λέμε και τα πράγματα με το ονομά τους..Για μενα είναι πιο αξιοπρεπής από κάτι άλλες "διάσημες" που το παίζουν "ανέβηκα με την αξία μου" ...πχ Σασες,Ζέτες κλπ ξέκωλα.Αυτά...
Είσαι ήρωας!  :grin:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ποσες φορες θα πω οτι δεν φιλοδοξω να γινω μοντελο???
ουτε εχω ψαχτει με δουλειες που μου τυχαν αλλα παντα δεν ενδιαφερομουν ν'ασχοληθω, ουτε ειχα ποτε καποιο συμβολαιο με καποιο πρακτορειο, ουτε καν εχω παει σε μια οντισιον στη ζωη μου!!! και μην ακουσω παλι για τους διαγωνισμους, μπηκα σ'αυτο το τριπακι γιατι ειχα ενα προφιλ στο φεισ με 5000 κοσμο και αλλους τοσους στα υπολοιπα προφιλ και θεωρησα πως αφου οι διαγωνισμοι ειναι μεσω διαδικτυου, υπαρχει κοσμος να ψηφισει!
Απλα σε καθε διαγωνισμο τελευταια στιγμη σου εμφανιζαν και κατι αλλο. Ψηφοφορια μεσω κινητου (τα ποσοστα της οποιας ποτε δεν μαθαμε) η σε αλλο διαγωνισμο ενω ψηφιζε κανονικα ο κοσμος, στο τελος μας ειπαν πως στη τελικη καταταξη η ψηφοφορια του κοινου μετραει μονο κατα 20%  :idiot:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τον χαβαλέ της κάνει η Δημητρούλα, φαίνεται και απ' το τρόπο που μιλάει.

Bitch που γαβγίζει, δεν δαγκώνει. Τις σιγανοπαπαδιές να φοβάστε...

ρε συ, δεν ειναι χαβαλες να βγαινει και να λεει οτι "Ζηλεψαν καποιες που εβαλα αυτο το κορμακι..Ας ειχαν οι αλλες τα προσοντα μου να φοραγαν το κορμακι μου"
Χαβαλε κανει η Διονυσια οχι η Δημητρα
Η Δημητρα προκαλει και νομιζω ειναι και λιγο στημμενο ολο αυτο
Δεν νομιζω να υπαρχει ατομο που να χει απο φυσικου του τετοιο υφακι  :P

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
ευχαριστω για τα καλα σου λογια αλλα ποσες φορες θα πω οτι δεν φιλοδοξω να γινω μοντελο???
ουτε εχω ψαχτει με δουλειες που μου τυχαν αλλα παντα δεν ενδιαφερομουν ν'ασχοληθω, ουτε ειχα ποτε καποιο συμβολαιο με καποιο πρακτορειο, ουτε καν εχω παει σε μια οντισιον στη ζωη μου!!! και μην ακουσω παλι για τους διαγωνισμους, μπηκα σ'αυτο το τριπακι γιατι ειχα ενα προφιλ στο φεισ με 5000 κοσμο και αλλους τοσους στα υπολοιπα προφιλ και θεωρησα πως αφου οι διαγωνισμοι ειναι μεσω διαδικτυου, υπαρχει κοσμος να ψηφισει!
Απλα σε καθε διαγωνισμο τελευταια στιγμη σου εμφανιζαν και κατι αλλο. Ψηφοφορια μεσω κινητου (τα ποσοστα της οποιας ποτε δεν μαθαμε) η σε αλλο διαγωνισμο ενω ψηφιζε κανονικα ο κοσμος, στο τελος μας ειπαν πως στη τελικη καταταξη η ψηφοφορια του κοινου μετραει μονο κατα 20%  :idiot:

μα δεν κανεις για μοντελο καλη μου.

οσο για το τι θελεις...φαινεται ξεκαθαρα τοσο καιρο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom