Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

boca21

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Διαβαζα και το παλιο θρεντ που ειχες κανει και εγλυφες τα λυγουρια που εχουμε εδω να σε δωσουν ψηφους αλλα και παλι προκοπη δεν εκανες!!!Ευτυχως σε κατι στην Ελλαδα εχουμε αξιοκρατια ουστττττττττ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ειλικρινα μεγαλε πολυ θελω να το δω αυτο το βιντεο  :2funny:
οσο για το αν ειναι ονειρο μου να γινω μοντελο, θες να σου δωσω τα τηλεφωνακια απο μερικα περιοδικα να ρωτησεις αν μου χουν προτεινει φωτογραφηση και τι απαντησα?
και για να σε προλαβω, οχι δεν ειναι καταλογοι, ειναι πολυ γνωστα περιοδικα  ;)
στειλε μου αν θες πμ να σου δωσω τηλεφωνα

καλά...καίγεται το μουνί σου και σένα να πείσεις όλο το ίντερνετ  :uglystupid:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
αυτη η φωτο καλη???  :S

Ναι πάρα πολύ καλή, πραγματικά ζωγραφίζει με φώς...
Εντάξει ο κόκκος είναι μεγάλος, αλλα οκ έχει ατμόσφαιρα και αυτό μετράει.
Εμένα μου θύμισε το Digital Diaries της Νατάσα Μέριτ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οσο για το αν ειναι ονειρο μου να γινω μοντελο, θες να σου δωσω τα τηλεφωνακια απο μερικα περιοδικα να ρωτησεις αν μου χουν προτεινει φωτογραφηση και τι απαντησα?
μαριλιτα μηπως ψαχνεις αφορμη να δωσεις το τηλ σου στον τυπο?

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
και κατι αλλο... : εισαι γκομεναρα και σ αγαπαω πολυ !!! :) :) :)
:dancing:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ναι πάρα πολύ καλή, πραγματικά ζωγραφίζει με φώς...
Εντάξει ο κόκκος είναι μεγάλος, αλλα οκ έχει ατμόσφαιρα και αυτό μετράει.
Εμένα μου θύμισε το Digital Diaries της Νατάσα Μέριτ

με δουλευεις ετσι?  :2funny:
οκ σαν κονσεπτ, nude art στο πιανο θα μπορουσε να σταθει, αλλα και φως εχει αισχρο καθολου αντιθεση καθολου επεξεργασια

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαριαννακι με αυτα που λες με προκαλεις...με βγαζεις ψευτη ρε γαμωτο...
αυτη ηταν μια απ τις πεντε που εχω που την εβαλα γιατι δεν ηθελα να φενεσε καλα,προσωπο κ.τ.λ(και εσβησα και το ποστ μου)...βεβαια οποιος εχει μυαλο καταλαβενει αν εισαι εσυ η οχι..αυτο που και εσυ η ιδια το ξερεις.
οι αλλες ειναι πολυ χαλια,και φενετε οτι εισαι εσυ βρε καλο μου,ολοκαθαρα ομως..κριμα ειναι..παρουσιαζεις μια πολυ καλη εικονα εδω μεσα,και ψωνιζεσε μονη σου(κουβαλας και 5-6 που σε υποστηρηζουν θερμα απο πισω σου)..μη στο χαλασω..σε αφηνω να κανεις το κομματι σου,για αυτο ζεις..εδω που μπορεις...
δεν θα σου κανω τη χαρη να βαλω τις αλλες(αν δεν με ξαναπροκαλεσεις βεβαια)το σταματαω εδω αυτο με τις φωτο.τελος.

καλά αυτή είναι ξιπασμένη, εσύ τι ρόλο καραγκιόζη βαράς ακριβώς? ξουφτίλας είσαι με αυτά που κάνεις. Για βάλε τη γκόμενα σου καμιά φώτο να δούμε τι πιάνεις ρε τιτάνα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
οκ σαν κονσεπτ, nude art στο πιανο θα μπορουσε να σταθει, αλλα και φως εχει αισχρο καθολου αντιθεση καθολου επεξεργασια
ο τομι δε κανει ποτε πλακα! :rockon:

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω παντως απαντησα σε οσους νομιζουν οτι εχω βλεψεις για να γινω μοντελο
μη με κανετε να ξαναχρησιμοποιησω το επιχειρημα με τα περιοδικα γιατι ειναι πολυ low  :P

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μαριαννα εισαι εντελως ζωο τελικα να ξερεις.εγω δεν ειπα οτι εχω βιντεο.ειπα οτι μπορει να σκασει κανενα απο κανενα συναγωνιστη.μην ξεχνας ολες οι μεγαλες καλλιτεχνιδες γυρισαν και απο μια τσοντα στην αρχη τις καριερας τους.καλα θα κανεις να το βουλωσεις και να σταματησεις να κανεις μαγκιες.σημερα ειδαμε το πιανο,αυριο μπορει να σε δουμε στα 4,και μεθαυριο να παρτουζωνεσε,η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.γιαυτο καλυτερα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενη και βαλε και λιγο σκορδο που λεμε εμεις εδω στην θεσσαλονικη,και ολα καλα.και μην συνεχιζεις να πουλας μαγκιες απο εδω και περα,διοτι εγινες ρομπα και εσυ,και το πιανο,και μαζι και η 3η συμφωνια του μπετοβεν.

Επισκέπτης
Εχμμμ...τα περιοδικά παίρνουν μοντέλα απο πρακτορεία και όχι ..δεν παιρνουν τηλέφωνα το ίδιο το μοντέλο ΠΟΤΕ εκτός κι αν είναι πασίγνωστο και χωρίς booker..(μην λες άλλες μαλακίες σε παρακαλώ..είδες σε υποστηρίξαμε αρκετοί)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μαριαννα εισαι εντελως ζωο τελικα να ξερεις.εγω δεν ειπα οτι εχω βιντεο.ειπα οτι μπορει να σκασει κανενα απο κανενα συναγωνιστη.μην ξεχνας ολες οι μεγαλες καλλιτεχνιδες γυρισαν και απο μια τσοντα στην αρχη τις καριερας τους.καλα θα κανεις να το βουλωσεις και να σταματησεις να κανεις μαγκιες.σημερα ειδαμε το πιανο,αυριο μπορει να σε δουμε στα 4,και μεθαυριο να παρτουζωνεσε,η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.γιαυτο καλυτερα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενη και βαλε και λιγο σκορδο που λεμε εμεις εδω στην θεσσαλονικη,και ολα καλα.και μην συνεχιζεις να πουλας μαγκιες απο εδω και περα,διοτι εγινες ρομπα και εσυ,και το πιανο,και μαζι και η 3η συμφωνια του μπετοβεν.

μην ελπιζεις και πολυ γλυκε μου  :grin:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
καλά αυτή είναι ξιπασμένη, εσύ τι ρόλο καραγκιόζη βαράς ακριβώς? ξουφτίλας είσαι με αυτά που κάνεις. Για βάλε τη γκόμενα σου καμιά φώτο να δούμε τι πιάνεις ρε τιτάνα

του καραγκιοζη !! οπως τα λες πισω απ το πληκτρολογιο σου...!!!
τι να κανω μωρε και εγω...κανω κατι να περασει η ωρα μου,αφου δεν εχω στον ηλιο μοιρα και δεν με κανει παρεα κανεις εξω απο ενα κομπιουτερ... οπως τα λες..ξεφτιλας.. :( σκευτομαι να μην ξαναβγω απ το σπιτι...χαλια με εκανες,απαπαπαπα μα και εσυ εισαι πολυ κακος τεληκα !!!
την γκομενα μου φωτο ??? που να βρω ρε μεγαλε γκομενα ??? ουτε οι πουτανες ετσι οπως ειμαι δεν μου καθονται...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Kαλά δες εδω και θα καταλάβεις : μιλάμε για βιβλίο μύθο στην εποχή του.

http://[URL unfurl="true"]www.visualtalcual.com/content/images/articulos_0339_B.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.czelling.com/images/028.jpg[/img[/URL]]

[img]http://morb.files.wordpress.com/2007/08/page_fo_merritt_04_0705301731_id_11724.jpg

URL]]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε οχι μπετοβεν,την κοβω να της αρεσει ο πουτσινι αυτης :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom