You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Next Top Model (ANT1)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 190K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ειλικρινα μεγαλε πολυ θελω να το δω αυτο το βιντεο
οσο για το αν ειναι ονειρο μου να γινω μοντελο, θες να σου δωσω τα τηλεφωνακια απο μερικα περιοδικα να ρωτησεις αν μου χουν προτεινει φωτογραφηση και τι απαντησα?
και για να σε προλαβω, οχι δεν ειναι καταλογοι, ειναι πολυ γνωστα περιοδικα ;)
στειλε μου αν θες πμ να σου δωσω τηλεφωνα
καλά...καίγεται το μουνί σου και σένα να πείσεις όλο το ίντερνετ
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
αυτη η φωτο καλη??? :S
Ναι πάρα πολύ καλή, πραγματικά ζωγραφίζει με φώς...
Εντάξει ο κόκκος είναι μεγάλος, αλλα οκ έχει ατμόσφαιρα και αυτό μετράει.
Εμένα μου θύμισε το Digital Diaries της Νατάσα Μέριτ
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
μαριλιτα μηπως ψαχνεις αφορμη να δωσεις το τηλ σου στον τυπο?ειλικρινα μεγαλε πολυ θελω να το δω αυτο το βιντεο
οσο για το αν ειναι ονειρο μου να γινω μοντελο, θες να σου δωσω τα τηλεφωνακια απο μερικα περιοδικα να ρωτησεις αν μου χουν προτεινει φωτογραφηση και τι απαντησα?
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γαμωτο δεν εχω τιβι
ουτε εξ-φαξτορ ουτε τοπ μοντελ βλεπω...
τα καλυτερα χανω....
και δεν το λες?
μπες εδω
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
και κατι αλλο... : εισαι γκομεναρα και σ αγαπαω πολυ !!!
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ναι πάρα πολύ καλή, πραγματικά ζωγραφίζει με φώς...
Εντάξει ο κόκκος είναι μεγάλος, αλλα οκ έχει ατμόσφαιρα και αυτό μετράει.
Εμένα μου θύμισε το Digital Diaries της Νατάσα Μέριτ
με δουλευεις ετσι?
οκ σαν κονσεπτ, nude art στο πιανο θα μπορουσε να σταθει, αλλα και φως εχει αισχρο καθολου αντιθεση καθολου επεξεργασια
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαριλιτα μηπως ψαχνεις αφορμη να δωσεις το τηλ σου στον τυπο?
δεν με λενε μαριλιτα
και τηλεφωνα περιοδικων ειπα θα δωσω οχι δικα μου
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
μαριαννακι με αυτα που λες με προκαλεις...με βγαζεις ψευτη ρε γαμωτο...
αυτη ηταν μια απ τις πεντε που εχω που την εβαλα γιατι δεν ηθελα να φενεσε καλα,προσωπο κ.τ.λ(και εσβησα και το ποστ μου)...βεβαια οποιος εχει μυαλο καταλαβενει αν εισαι εσυ η οχι..αυτο που και εσυ η ιδια το ξερεις.
οι αλλες ειναι πολυ χαλια,και φενετε οτι εισαι εσυ βρε καλο μου,ολοκαθαρα ομως..κριμα ειναι..παρουσιαζεις μια πολυ καλη εικονα εδω μεσα,και ψωνιζεσε μονη σου(κουβαλας και 5-6 που σε υποστηρηζουν θερμα απο πισω σου)..μη στο χαλασω..σε αφηνω να κανεις το κομματι σου,για αυτο ζεις..εδω που μπορεις...
δεν θα σου κανω τη χαρη να βαλω τις αλλες(αν δεν με ξαναπροκαλεσεις βεβαια)το σταματαω εδω αυτο με τις φωτο.τελος.
καλά αυτή είναι ξιπασμένη, εσύ τι ρόλο καραγκιόζη βαράς ακριβώς? ξουφτίλας είσαι με αυτά που κάνεις. Για βάλε τη γκόμενα σου καμιά φώτο να δούμε τι πιάνεις ρε τιτάνα
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ο τομι δε κανει ποτε πλακα!με δουλευεις ετσι?
οκ σαν κονσεπτ, nude art στο πιανο θα μπορουσε να σταθει, αλλα και φως εχει αισχρο καθολου αντιθεση καθολου επεξεργασια
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πριν κατι χρονια ετσι σε λεγαν νομιζωδεν με λενε μαριλιτα
και τηλεφωνα περιοδικων ειπα θα δωσω οχι δικα μου
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εγω παντως απαντησα σε οσους νομιζουν οτι εχω βλεψεις για να γινω μοντελο
μη με κανετε να ξαναχρησιμοποιησω το επιχειρημα με τα περιοδικα γιατι ειναι πολυ low
μη με κανετε να ξαναχρησιμοποιησω το επιχειρημα με τα περιοδικα γιατι ειναι πολυ low
μαριαννα εισαι εντελως ζωο τελικα να ξερεις.εγω δεν ειπα οτι εχω βιντεο.ειπα οτι μπορει να σκασει κανενα απο κανενα συναγωνιστη.μην ξεχνας ολες οι μεγαλες καλλιτεχνιδες γυρισαν και απο μια τσοντα στην αρχη τις καριερας τους.καλα θα κανεις να το βουλωσεις και να σταματησεις να κανεις μαγκιες.σημερα ειδαμε το πιανο,αυριο μπορει να σε δουμε στα 4,και μεθαυριο να παρτουζωνεσε,η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.γιαυτο καλυτερα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενη και βαλε και λιγο σκορδο που λεμε εμεις εδω στην θεσσαλονικη,και ολα καλα.και μην συνεχιζεις να πουλας μαγκιες απο εδω και περα,διοτι εγινες ρομπα και εσυ,και το πιανο,και μαζι και η 3η συμφωνια του μπετοβεν.ειλικρινα μεγαλε πολυ θελω να το δω αυτο το βιντεο
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πριν κατι χρονια ετσι σε λεγαν νομιζω
και τωρα αμα πας στο τζοι ετσι με λενε αλλα δεν ειναι το ονομα μου αλλα νικ
Επισκέπτης
Εχμμμ...τα περιοδικά παίρνουν μοντέλα απο πρακτορεία και όχι ..δεν παιρνουν τηλέφωνα το ίδιο το μοντέλο ΠΟΤΕ εκτός κι αν είναι πασίγνωστο και χωρίς booker..(μην λες άλλες μαλακίες σε παρακαλώ..είδες σε υποστηρίξαμε αρκετοί)ειλικρινα μεγαλε πολυ θελω να το δω αυτο το βιντεο
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
πεστο και ετσικαι τωρα αμα πας στο τζοι ετσι με λενε αλλα δεν ειναι το ονομα μου αλλα νικ
catwoman20
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μαριαννα εισαι εντελως ζωο τελικα να ξερεις.εγω δεν ειπα οτι εχω βιντεο.ειπα οτι μπορει να σκασει κανενα απο κανενα συναγωνιστη.μην ξεχνας ολες οι μεγαλες καλλιτεχνιδες γυρισαν και απο μια τσοντα στην αρχη τις καριερας τους.καλα θα κανεις να το βουλωσεις και να σταματησεις να κανεις μαγκιες.σημερα ειδαμε το πιανο,αυριο μπορει να σε δουμε στα 4,και μεθαυριο να παρτουζωνεσε,η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.γιαυτο καλυτερα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενη και βαλε και λιγο σκορδο που λεμε εμεις εδω στην θεσσαλονικη,και ολα καλα.και μην συνεχιζεις να πουλας μαγκιες απο εδω και περα,διοτι εγινες ρομπα και εσυ,και το πιανο,και μαζι και η 3η συμφωνια του μπετοβεν.
μην ελπιζεις και πολυ γλυκε μου
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
καλά αυτή είναι ξιπασμένη, εσύ τι ρόλο καραγκιόζη βαράς ακριβώς? ξουφτίλας είσαι με αυτά που κάνεις. Για βάλε τη γκόμενα σου καμιά φώτο να δούμε τι πιάνεις ρε τιτάνα
του καραγκιοζη !! οπως τα λες πισω απ το πληκτρολογιο σου...!!!
τι να κανω μωρε και εγω...κανω κατι να περασει η ωρα μου,αφου δεν εχω στον ηλιο μοιρα και δεν με κανει παρεα κανεις εξω απο ενα κομπιουτερ... οπως τα λες..ξεφτιλας.. σκευτομαι να μην ξαναβγω απ το σπιτι...χαλια με εκανες,απαπαπαπα μα και εσυ εισαι πολυ κακος τεληκα !!!
την γκομενα μου φωτο ??? που να βρω ρε μεγαλε γκομενα ??? ουτε οι πουτανες ετσι οπως ειμαι δεν μου καθονται...
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
με δουλευεις ετσι?
Kαλά δες εδω και θα καταλάβεις : μιλάμε για βιβλίο μύθο στην εποχή του.
http://[URL unfurl="true"]www.visualtalcual.com/content/images/articulos_0339_B.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.czelling.com/images/028.jpg[/img[/URL]]
[img]http://morb.files.wordpress.com/2007/08/page_fo_merritt_04_0705301731_id_11724.jpg
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε οχι μπετοβεν,την κοβω να της αρεσει ο πουτσινι αυτηςμαριαννα εισαι εντελως ζωο τελικα να ξερεις.εγω δεν ειπα οτι εχω βιντεο.ειπα οτι μπορει να σκασει κανενα απο κανενα συναγωνιστη.μην ξεχνας ολες οι μεγαλες καλλιτεχνιδες γυρισαν και απο μια τσοντα στην αρχη τις καριερας τους.καλα θα κανεις να το βουλωσεις και να σταματησεις να κανεις μαγκιες.σημερα ειδαμε το πιανο,αυριο μπορει να σε δουμε στα 4,και μεθαυριο να παρτουζωνεσε,η ζωη ειναι γεματη εκπληξεις.γιαυτο καλυτερα κανε τουμπεκι ψιλοκομμενη και βαλε και λιγο σκορδο που λεμε εμεις εδω στην θεσσαλονικη,και ολα καλα.και μην συνεχιζεις να πουλας μαγκιες απο εδω και περα,διοτι εγινες ρομπα και εσυ,και το πιανο,και μαζι και η 3η συμφωνια του μπετοβεν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις