Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
ελα βρεεεεεε τι κακος που εισαι !!!
δεν ειναι η μαριαννα αυτη.... μπορει να ναι η οποιαδηποτε κοπελα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

OP
OP
M

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Η θεαματικότητα του thread χτυπάει κόκκινο. :o

http://[URL unfurl="true"]www.e-radio.gr/repository/2008/mikroutsikos2.jpg[/img[/URL]]
"Τσαούσες λυσσάξτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε"

Επισκέπτης
Πόσο ρόμπα είσαι ρε φίλε?Εσύ ξεφτιλίζεσαι και όχι η κοπέλα.Πολύ άνανδρη κίνηση.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
θα ανεβαζα τωρα καμια φωτο με τη μουρη μου και το βυζι μου φατσα καρτα αλλα δεν γουσταρω να ξεπεσω ετσι...Για τις φωτο αυτες εχω πει τι παιζει. Οσοι θελουν να μαλακιζονται εχει καλως  :jerking:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Σαν τραβελι βγηκε.λες??????????
Ποδια-βυζια,γαμησε τα........

Βαλε κι αλλες που το παιζει και υπερανω τωρα.αφου δεν ειναι αυτη..... :cheesy: :helpplea: :helpplea:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
Πόσο ρόμπα είσαι ρε φίλε?Εσύ ξεφτιλίζεσαι και όχι η κοπέλα.Πολύ άνανδρη κίνηση.

εγω ??? χαχαχαχααχα εγω δεν ειμαι ο γκομενος,εγω απλα τις βρηκα σε ενα σαιτ....
για δες τι μου γραφει παραπανω ... δεν ειχα σκοπο να τις βαλω..αλλα με προκαλεσε....
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ... ξεκολα καλη μου...ουτε καν την ξερω τη μαριαννα....

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
για δες τι μου γραφει παραπανω ... δεν ειχα σκοπο να τις βαλω..αλλα με προκαλεσε....
ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ... ξεκολα καλη μου...ουτε καν την ξερω τη μαριαννα....

εσυ απλα τις βρηκες σ'ενα σαιτ, τις αποθηκευσες και τις ποσταρες εδω  :uglystupid:
και δεν τις εχει ανεβασει ποτε κανενας γκομενος λεμε!
Μη βγαζετε ιστοριες απ το μυαλο σας, χειροτεροι κι απ τους δημοσιογραφους του σταρ εχετε καταντησει, αθανατοι ελληναραδες  :uglystupid:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

ρε καλα εκανες.

βαλε κι αλλη γιατι το παιζει υπερανω. αυτη ειναι.

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
θα ανεβαζα τωρα καμια φωτο με τη μουρη μου και το βυζι μου φατσα καρτα αλλα δεν γουσταρω να ξεπεσω ετσι...Για τις φωτο αυτες εχω πει τι παιζει. Οσοι θελουν να μαλακιζονται εχει καλως  :jerking:

εγω τις εχω χωρις φωτοσοπ !!!! (δεν εισαι εσυ ε ??? ..σου μοιαζει παντος !!! αχχααχαχχααχα)
τελος παντος...δεν βαζω τιποτα παραπανο... μη με ξαναπροκαλεσεις ομως.... ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ .

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
607
Πόντοι
86
εσυ απλα τις βρηκες σ'ενα σαιτ, τις αποθηκευσες και τις ποσταρες εδω  :uglystupid:
και δεν τις εχει ανεβασει ποτε κανενας γκομενος λεμε!
Μη βγαζετε ιστοριες απ το μυαλο σας, χειροτεροι κι απ τους δημοσιογραφους του σταρ εχετε καταντησει, αθανατοι ελληναραδες  :uglystupid:

μαριαννα σταματααααααα.... δεν σε συμφερει....... μη γραψεις κατι αλλο για το θεμα αυτο.... δεν αισθανομαι καλα να τα κανω αυτα,αλλα τα θελει ο κολος σου βλεπω.....

Επισκέπτης
για ποιο λογο τετοια εμπαθεια? εχουν καποιο νοημα ολα αυτα?  :jerking:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
arcans72 ---> να βάλω εγώ ???? ..να δείς τι θαύματα κάνει το φώτοσοπ και να ξενερώσεις λίγο με το ''μοντέλο'' μαριάννα που βλέπεις... (είναι γυμνή όμως και μάλλον θα μου τη σβήσουν..)
βαλε αρχηγε μην μασας πουθενα.

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω τις εχω χωρις φωτοσοπ !!!! (δεν εισαι εσυ ε ??? ..σου μοιαζει παντος !!! αχχααχαχχααχα)
τελος παντος...δεν βαζω τιποτα παραπανο... μη με ξαναπροκαλεσεις ομως.... ΕΓΩ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΕΔΩ .

κι εγω χωρις φωτοσοπ εχω καλε μου
αλλα δεν θα κατσω ν ασχοληθω, ν'αρχισω κι εγω ν ανεβαζω φωτογραφιες με τα βυζια μου εξω, για να επιχειρηματολογησω για ενα γελοιο θεμα!!!
δεν σε προκαλω, μονος σου αυτοπροκαλεισαι οπως και ολοι οι αλλοι εδω μεσα που με το παραμικρο βρισκουν αφορμη να μου τη πουν.
απλα λεω ξεκαθαρα πως εχουν τα πραγματα, τις φωτο αυτες τις ειχα ανεβασει ΕΓΩ στο joy κανενας γκομενος και τις πηρατε και τις κανατε καραμελα!
Τωρα το ποια κοπελα ειναι, ειτε ειμαι εγω ειτε αλλη, δν σας πεφτει λογος
Αλλα ακομη κι εγω να ειμαι, και σε πολυ χειροτερη εμφανιση αν ημουν απ αυτη στη φωτο, παλι θα ειχα το δικαιωμα της γνωμης μου, οπως κρινετε εσεις τα παντα και τους παντες πισω απ την ανωνυμια της οθονης σας.
Εγω τουλαχιστον δεν κρυβομαι!  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
καλε μου δεν χρειαζεται να το παιξω υπερανω
οι πραξεις δειχνουν του επιπεδο του καθενος   ;)

σε διαφήμιση που μου φάνηκε οτι σε είδα έχεις παίξει?

υ.γ. όντως είναι low να μπαίνουν φωτογραφίες χωρίς να της βάζει η ίδια  ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ευτυχως εχουν μεινει κ δυο τρεις αξιοπρεπεις...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
παιδια αυτη ειναι .

μην τις χαριζεστε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
κι εγω χωρις φωτοσοπ εχω καλε μου
αλλα δεν θα κατσω ν ασχοληθω, ν'αρχισω κι εγω ν ανεβαζω φωτογραφιες με τα βυζια μου εξω, για να επιχειρηματολογησω για ενα γελοιο θεμα!!!
δεν σε προκαλω, μονος σου αυτοπροκαλεισαι οπως και ολοι οι αλλοι εδω μεσα που με το παραμικρο βρισκουν αφορμη να μου τη πουν.
απλα λεω ξεκαθαρα πως εχουν τα πραγματα, τις φωτο αυτες τις ειχα ανεβασει ΕΓΩ στο joy κανενας γκομενος και τις πηρατε και τις κανατε καραμελα!
Τωρα το ποια κοπελα ειναι, ειτε ειμαι εγω ειτε αλλη, δν σας πεφτει λογος
Αλλα ακομη κι εγω να ειμαι, και σε πολυ χειροτερη εμφανιση αν ημουν απ αυτη στη φωτο, παλι θα ειχα το δικαιωμα της γνωμης μου, οπως κρινετε εσεις τα παντα και τους παντες πισω απ την ανωνυμια της οθονης σας.
Εγω τουλαχιστον δεν κρυβομαι!  ;)

τώρα το γάμησες πάλι. Από το "δεν είμαι εγώ" πήγες στο "μονη μου τις ανέβασα, όχι γκόμενος".

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τώρα το γάμησες πάλι. Από το "δεν είμαι εγώ" πήγες στο "μονη μου τις ανέβασα, όχι γκόμενος".

το οτι τις ανεβασα εγω σημαινει οτι ειμαι εγω? εχεις μπει λιγακι στις σελιδες μου να δεις ποσες κοπελες εχω φωτογραφησει???  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom