loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γτ απαντας;το οτι τις ανεβασα εγω σημαινει οτι ειμαι εγω? εχεις μπει λιγακι στις σελιδες μου να δεις ποσες κοπελες εχω φωτογραφησει???
γτ απαντας;το οτι τις ανεβασα εγω σημαινει οτι ειμαι εγω? εχεις μπει λιγακι στις σελιδες μου να δεις ποσες κοπελες εχω φωτογραφησει???
παιδια αυτη ειναι .
μην τις χαριζεστε.
Και πως θα τον λέτε μετά aunanioni ρε συ?Θέλει υλικό!Κατάντια.
Σταμάτα τουλάχιστον όσο σου έχει μείνει ένα ίχνος αξιοπρέπειας.
γτ απαντας;
σκασε εσύ παγώνα, μιλάω εγώ τώρα
γτ απαντας;
το οτι τις ανεβασα εγω σημαινει οτι ειμαι εγω? εχεις μπει λιγακι στις σελιδες μου να δεις ποσες κοπελες εχω φωτογραφησει???
γτ απαντας;
λοιπον μαγκες για να τελειωνει η φαση,
η γκομενα οπως εχετε καταλαβει ειναι ψωνιο.ονειρο τις ειναι να γινει μοντελο,αλλα δεν θα γινει καμια φορα.εγω μαριαννα σε ειχα προειδοποιηση απο εχθες,αλλα εσυ αντι να κανεις την κινεζα εβγαλες και γλωσσα.κανε τωρα μοκο και μην συνεχιζεις αλλο να πουλας μαγκιες,γιατι βλεπω να σκαει και κανενα βιντεο,να ρουφας τις πουτσες 2+2.
μαγκες μην ασχολιστε αλλο με την γκομενα,πιστευω οτι ολοι καταλαβαμε τι παιζετε με αυτη.
γιατί ρε πουλάκι μου και συ ανεβάζεις τέτοια σκουμπριά σε φώτο στο λογαριασμό σου? (αν κατάλαβα καλά). Ούτε σα φωτογράφο δε σε φτιάχνει αυτό
το βαριεμαι το χ φακτορ...αλλωστε καπως πρεπει να περασει η ωρα μεχρι ν αρχισει το x faxtor
εγραψες για ακομη μια φορα παμμεγιστε τυπεεχω την εντυπωση οτι στην φωτο στο πιανο μπορει να ειναι και η μπουμπουκα.
η γκομενα οπως εχετε καταλαβει ειναι ψωνιο.ονειρο τις ειναι να γινει μοντελο,αλλα δεν θα γινει καμια φορα.εγω μαριαννα σε ειχα προειδοποιηση απο εχθες,αλλα εσυ αντι να κανεις την κινεζα εβγαλες και γλωσσα.κανε τωρα μοκο και μην συνεχιζεις αλλο να πουλας μαγκιες,γιατι βλεπω να σκαει και κανενα βιντεο,να ρουφας τις πουτσες 2+2.
μαγκες μην ασχολιστε αλλο με την γκομενα,πιστευω οτι ολοι καταλαβαμε τι παιζετε με αυτη.
εχω την εντυπωση οτι στην φωτο στο πιανο μπορει να ειναι και η μπουμπουκα.
αυτη τη φωτο δεν την εβαλα ποτε στο λογαριασμο μου. ειναι προχειροδουλεια, τραβηγμενη με κινητο,χωρις επεξεργασια πριν απο αρκετα χρονακια
το βαριεμαι το χ φακτορ...
Oπως και να έχει είναι πολύ καλή.
Εύγε!
γιατι βλεπω να σκαει και κανενα βιντεο,να ρουφας τις πουτσες 2+2.
το βαριεμαι το χ φακτορ...