LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
η ασιατισσα ειναιδυνατόκαμμένο χαρτι.
η ασιατισσα ειναιδυνατόκαμμένο χαρτι.
σιλβα εσυ ποτε λες να πας στο νεξτ τοπ μοδελ;του χρονου;για τα στανταρ του εξωτερικου μιλαω.
δεν εχω δει σε κανενα περιοδικο μοδας και σε καμμια πασαρελα τυπισσες τυπου αλογοκωλας και σαν την αλλη που διαβαζει φρουντ.
πότε??σιλβα εσυ ποτε λες να πας στο νεξτ τοπ μοδελ;του χρονου;
να χουμε να ψηφιζουμε καμια απο δω μεσα.....
κριμα ρε γμτ....ηταν μια ευκαιρια να σε δουμε στην τιβι....πότε??
ΠΟΤέ!!!
:-* :-*ελτζι μου.
17 ειναι..αλλα γ μενα ειναι θεα...ιιιχ!
σαν διαφημιση για τραγουδια παιδικα μου κανει η φατσα της.
κριμα ρε γμτ....ηταν μια ευκαιρια να σε δουμε στην τιβι....
:-*κι εσυ ειρωνεια ε??
καλαααααααααααααα.
νταμαρι ειχε πει καλε οχι μαναρι!!!
εχει 4 ΘΕΕΣ εκει μεσα...ΘΕΕΣ!!!!
ολες οι αλλες μαζι με την τραβελοαλικη δε πιανουν μια...
μονο ωραιο κωλο εχει γ μενα...
θα πεσει φωτια να σε καψει!
μονο ωραιο κωλο εχει γ μενα...
γ μοντελο δε κανει...
και ειναι αλογομουρα.
δεν αντιλεγω...απλα γ μενα εχει περισσοτερη σημασια το προσωπο...πόσες άραγε γυναίκες με τέτοιο σώμα και τέτοια ΚΩΛΑΡΑ κυκλοφορούν ενε λάδι;
Και χέστηκα αν κάνει για μοντέλο, ειλικρινά. Εδώ έκανε τον φωτογράφο άντρα, τι να λέμε. Λίγο ακόμα να καθόταν θα έκανε άντρα και τον Κωτέντο
τι κωλαρααααα θε μου
κουνια που σε κουναγε...τι λες μωρε καιμενη!μονο ωραιο κωλο εχει γ μενα...
γ μοντελο δε κανει...
και ειναι αλογομουρα.
γ να καυλαντισεις μια χαρα ειναι.κουνια που σε κουναγε...τι λες μωρε καιμενη!
φυσικα και κανει για μοντελο η κοπελα!
ισως οχι με την εννοια που θελουν οι γκει-μισογυνηδες σχεδιαστες, οι οποιοι θελουν ενα ακωλο σκελετο για να προβαλουν το ρουχο τους και να μην τους κλεψει την παρασταση το σωμα που το φοραει!
αλλα αν δειξεις το σωμα της αλικης σε 10 αντρες πιστευω οι 9 θα το βαθμολογισουν με 9+οσο για το αλογομουρα...εγω βλεπω μια μετρια φατσα σε ομορφια και ενα αψεγαδιαστο κορμι...
σκεψου ολες τις "κουτσες μαριες" που εργαζονται ως μοντελα και θα καταλαβεις αν κανει για μοντελο η Αλικη!
βγάλανε την Αλίκη;
Μα καλά μαλάκες είναι εκεί μέσα;
Γαμώ το σώου τους γαμώ.
Μόνη της έφυγε βασικά...
χθες την είχε ο Θέμος και μίλησε για το ΝΤΜ και είπε ότι πολλές δοκιμασίες που τις βάζαν να κάνουν κατά την γνώμη της καμιά σχέση με μοντελιγκ δεν είχαν... και συμφωνώ μαζί της... δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να σε βοηθήσει το γεγονός να σε βάζει να κάνεις αγώνα δρόμου για το ποίος θα πάρει τα πιο πολλά ρούχα. Αλλά μετά πως θα διαφημιστεί ο μαλάκας ο χορηγός.