TheGame
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 652
- Πόντοι
- 96
δεν το ξαναβλέπουμε τωρα... όλο τα μπάζα κρατάνε μέσα..!!!
παει το κορμι πατριωτη..
δεν το ξαναβλέπουμε τωρα... όλο τα μπάζα κρατάνε μέσα..!!!
παει το κορμι πατριωτη..
εγω νανσυ με τα βυζονια
Σήμερα που τις έβαλαν να ποζάρουν με σουτιέν φάνηκε ξεκάθαρα ότι από τη φετινή σοδιά Ευαγγελία και Νάνσυ έχουν μακράν το καλύτερο στήθος.
Ειδικά για την πρώτη μπορεί να έχει μύτη-μπουγατσομάχαιρο αλλά τη γουστάρω τρελλά. Το σώμα της είναι απίθανο.
Αυτή η γκόμενα ενώ είναι όντως πολύ όμορφη και ζουμερή, είναι ο ορισμός της Ελλεεινίδας. Νομίζει ότι επειδή πήρε ένα πτυχίο και την είχε στα πούπουλα η οικογένεια της, είναι καμιά σπουδαία αριστοκράτισα κι'έχει πιάσει τον παπά απ'τα γένια.
Κάτι τέτοιες ψωνισμένες κάνουν τύπους σαν τον fffanatic να καταναλώνουν πλέον μόνο προϊόντα του ανατολικού μπλοκ.
Λέοντα, για τις Σαλλλονικιές τι έχεις να πεις;
ΑΥΤΕΣ είναι οι φωτογραφήσεις?? :S
έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος, η τάιρα και ο μίστερ τζέι θα τραβάνε η μια τα μαλλιά της άλλης
οποίος ξεφτιλισμός του κόνσεπτ του ΑΝΤΜ
θρηνώ
κάνα ξεκατίνιασμα καλό έχει?
σωστά, σωστά, την ομορφιά των κοριτσιών σχολίασαΑνέβασε το επίπεδο ... Βάλε μία δική σου
σωστά, σωστά, την ομορφιά των κοριτσιών σχολίασα
αυτες ειναι οι πρωτες τους φωτο...ακομα δεν ειχαν μπει στο σπιτι καν...ΑΥΤΕΣ είναι οι φωτογραφήσεις?? :S
έλλλλλλλλλλλλλλλλλεος, η τάιρα και ο μίστερ τζέι θα τραβάνε η μια τα μαλλιά της άλλης
οποίος ξεφτιλισμός του κόνσεπτ του ΑΝΤΜ
θρηνώ
κάνα ξεκατίνιασμα καλό έχει?
Γιατί χαρά μου αυνανίζεσαι; Μια φωτό για να δούμε μια καλή
γι'αυτό που θέτε να δείτε εσείς μια χαρά είναι οι φωτογραφήσεις, βυζιά και ξερό ψωμί
αλλά δεν έχει καμία σχέση με το κόνσεπτ της ορίτζιναλ εκπομπής
άμα θες να δεις τα βυζιά μου πες το, άσε τα ύπουλα