life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Βλεπω........οι τοιχοι ειναι ολοασπροιΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!
Βλεπω........οι τοιχοι ειναι ολοασπροιΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΣ!!!!!!!!
τοχουν καταλαβει τυπε γιαυτο εγινε και ο καυγαςΕτσι ετσι......χωριs ξεκατινιασμα και μπινελικι ειναι ανευρο
Καθε πρωι , τουs πανε τα νουμερα με την τηλεθεαση, με την υποσημειωση..."Αυξηστε τα"τοχουν καταλαβει τυπε γιαυτο εγινε και ο καυγας
Αυτουνου καποιος θα του σφυριξε οτι περσι συναγωνιζοταν τον Κοτεντο σε ελαφροτητα του ειναι και φετος ειπε να το παιξει σερνικο με τα ουλα του. Μονο που το παρακανει και καρφωνεται
τοχουν καταλαβει τυπε γιαυτο εγινε και ο καυγας
ρε παιδιά γι'αυτή την Shelby από το Aβέρωφ ξέρει κανείς κάτι???πολύ θα ήθελα να μου διξει τα piercing της...ιδικά αυτό στα νότια του κορμιού της!!!!!
Τώρα που αποχώρησε η Αλικάρα απ' το Next Top Model
Τώρα που αποχώρησε η Αλικάρα απ' το Next Top Model
νταμαρι ειχε πει καλε οχι μαναρι!!!Τώρα που αποχώρησε η Αλικάρα απ' το Next Top Model μάλλον δεν έχω κανένα λόγο πλέον να το παρακολουθώ έστω & για πλάκα... Τα είχε πει όλα η ατάκα της άλλης μοντέλας: "Τρομερό σώμα, στήθος πέτρα, κώλος πέτρα, αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι ΜΑΝΑΡΙ"!!!
Τώρα που αποχώρησε η Αλικάρα απ' το Next Top Model μάλλον δεν έχω κανένα λόγο πλέον να το παρακολουθώ έστω & για πλάκα... Τα είχε πει όλα η ατάκα της άλλης μοντέλας: "Τρομερό σώμα, στήθος πέτρα, κώλος πέτρα, αυτή δεν είναι γυναίκα, είναι ΜΑΝΑΡΙ"!!!
η πιτσιρικα η σιντορελα δε σαρεσει??την βρισκω αγγελο!!δεν θυμαμαι κανενα ονομα μονο φατσες απο αυτες που μου αρεσουν..
αλλα δεν με ενθουσιασε καμμια ιδιαιτερα,στο ξενο εχει κλασεις ανωτερες!!!