ειδες που εχω γουστο μαριαννακι????
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
ειδες που εχω γουστο μαριαννακι????
ειδες που εχω γουστο μαριαννακι????![]()
E ναι γιατι οι greek lovers ειναι ομορφοι σαν αρχαιοι Ελληνες θεοι δεν λεει να χαλανε τη φαση τα μπαζα οι ελλεηνιδεςΑ οκ για top.........Αμα το βλεπειs ετσι
Για πληθυσμιακα παντωs δεν.....φτουραει
Πρωταθλητηs δεν γινεσαι με την μια φορα μονο
χαχαE ναι γιατι οι greek lovers ειναι ομορφοι σαν αρχαιοι Ελληνες θεοι δεν λεει να χαλανε τη φαση τα μπαζα οι ελλεηνιδες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχηγέ Μεμοσαν η αλήθεια αυτή τις πονάει !χαχα
για πες μας για τις Ελλεηνιδες?
οι ξενοι αντρες ερχονται για το μουσακα, οχι για τις γυναικες!!!
ακομη ρε και οι μελιτζανες με μπεσαμελ πιο σεξυ απο σας ειναι!
αααααχαχαχαχα
E ναι γιατι οι greek lovers ειναι ομορφοι σαν αρχαιοι Ελληνες θεοι δεν λεει να χαλανε τη φαση τα μπαζα οι ελλεηνιδες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχα
οι Ελληνες τυγχανει να ειναι διασημοι εραστες σε ολο τον κοσμο!
για πες μας για τις Ελλεηνιδες?
οι ξενοι αντρες ερχονται για το μουσακα, οχι για τις γυναικες!!!
ακομη ρε και οι μελιτζανες με μπεσαμελ πιο σεξυ απο σας ειναι!
αααααχαχαχαχα
Βασικά διάσημα λιγούρια είμαστε σε όλο τον κόσμο μεγάλε.χαχα
οι Ελληνες τυγχανει να ειναι διασημοι εραστες σε ολο τον κοσμο!
τι παπαριες λες ανθρωπε μου
γιατι τετοια φυλετικη αντιμετωπιση, ποσο καμμενοι απ τις γυναικες ειστε?
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ!!!
ναι οσες τουριστριες ερχονται εδω λενε για τους κουκλους αντρες αλλα και οσοι τουριστες ερχονται λενε για τις κουκλες γυναικες! αλλα αυτο μου κανει σε γλειψιμο
ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ!!!!! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΠΑΝΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΞΟΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ,ΑΝΟΡΓΑΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΓΙΑ ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΣΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ, ΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΣΙΑ Κ.Λ.Π. ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΟΥ!!!
αν μιλας για τα γενικα στατιστικα των ελληνων στο σεξ που ειναι πολυ υψηλα, μαλλον αυτο ωφειλεται στο οτι εχουν και καυλιαρες γυναικες διπλα τους ;)
ΛΑΘΟΣ!!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΛΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΙΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΠΙΕΣΗ!!!ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΥ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ!!!!
και στη τελικη οταν κανεις θελει να κανει ενα τεραστικο κοπλιμεντο λεει "μοιαζει με ελληνιδα θεα, μοιαζει με την Αφροδιτη" γιατι η Θεα της ομορφιας ηταν Ελληνιδα!!!![]()
![]()
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΛΜΑ ΟΧΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΕΓΩΪΣΜΟ ΣΑΣ....ΨΩΝΑΡΕΣ!!!
και στη τελικη ξεκολλατε παντου υπαρχουν ομορφοι και παντου υπαρχουν μπαζα, σ'ολες τισ χωρες!
ΑΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 99,5%, ΛΙΓΑΚΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ?
Βασικά διάσημα λιγούρια είμαστε σε όλο τον κόσμο μεγάλε.
Μην ακούς τι λένε τα ημισκούμπρια
Αληθεια για πες μας, εσυ θεωρεις τον εαυτο σου ομορφη, σεξυ. καυλιαρα Ελληνιδα θεα?
οχι δεν θεωρω τον εαυτο μου ομορφη σεξυ καυλιαρα Ελληνιδα θεα αλλα σορρυ που θα στο πω, αλλοι με θεωρουν
XAXA ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝΕ?
και απ ολα οσα εγραψες για πιεση που ασκουν η Ελληνιδες στους καυλιαρηδες αντρες κτλ φαινεται οτι εχεις καει...
ΧΑΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΜΙΛΑΣ! ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
καμια ακραια και απολυτη αποψη δεν ειναι σωστη ;)
ΧΑΧΑ ΑΚΡΑΙΑ ΑΠΟΨΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΕΣ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΙΣΧΥΟΥΝ
α και τα αγαλματα και οι Ολυμπιοι θεοι απο καπου εμπνευστηκαν ;)
ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ!!!!
Περιμενω ενα κειμενο απο ολο τον κοσμο που να υποστηριζει τα λεγομενα σου! ΕΝΑ!!!
σπασιμπα μπεϋμπυοκ την ειδα την υπογραφη σου
αντε γεια λοιπον!![]()
οχι παλι!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βασικά διάσημα λιγούρια είμαστε σε όλο τον κόσμο μεγάλε.
Μην ακούς τι λένε τα ημισκούμπρια