You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Next Top Model (ANT1)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 192K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
τι λες;θα παρεις μερος;να σε απολαυσουμε;θα βγει και 2
κανουμε προθερμανση![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τι λες;θα παρεις μερος;να σε απολαυσουμε;![]()
![]()
θα θελες
να παω να γινω σουργελο να με κοροιδευουν ολημερις και οληνυχτις παντου? αφου δεν το χω λεμε!
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
ελα μωρε...τοσους φαν θα εχεις....ολο το σαιτ μαζι σου στον τελικο.....θα θελες
να παω να γινω σουργελο να με κοροιδευουν ολημερις και οληνυχτις παντου? αφου δεν το χω λεμε!![]()
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Να σε διαβάζει κανείς θα νομίσει ότι έγινες σαν την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου.
Μια χαρά είσαι κοπέλα μου.
:-*
δεν ειπα οτι ειμαι υπερβαρη απλα οτι εχω παρει μερικα και θελω να τα χασω
οχι για το πως θα με βλεπουν οι αντρες ξερω οτι σε πολλους αρεσουν οι ζουμερες απλα εγω δεν νοιωθω ανετα
το κλεινουμε το θεμα για τα κιλα μου, εχει και κατι γαλακτομπουρεκα μεσα! :S :S :S :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
και συ γαλακτομπουρεκο εισαι......εχει και κατι γαλακτομπουρεκα μεσα! :S :S :S :S
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ελα μωρε...τοσους φαν θα εχεις....ολο το σαιτ μαζι σου στον τελικο.....![]()
εχεις δει ποσο με λατρευει το σαιτ ε?
αυτοι εδω δεν θα κανουν απλα γκρουπ στο fb οπως με τη Μονικα αλλα θα διαδηλωσουν εξω απ το σπιτι του ntm με ολα τα οπωροκηπευτικα για να με πεταξουν εξω
περα απ τη πλακα, ειναι εντελως διαφορετικο το να κανεις μερικες φωτογραφησεις μ'εξω το κωλο κατι που ουσιαστικα η καθε γυναικα το χει μεσα της
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Άμα δεν τα θες, φέρτα. Τρελαίνομαι για γαλακτομπούρεκο.![]()
πριτσ τι λες που δεν τα θελω? πως αλλιως νομιζεις παχυνα?
πλακα μας κανετε τωρα!!!κι εσυ κι η λουκ λεμε...μια χαρα κορμαρα βλεπω εγω!!!!δεν με παχαινει
εχω παχυνει![]()
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
πλακα μας κανετε τωρα!!!κι εσυ κι η λουκ λεμε...μια χαρα κορμαρα βλεπω εγω!!!!![]()
αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχω παρει
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Απλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
[URL unfurl="true"]http://malakistan.blogspot.com/2010/02/blog-post_9556.html[/url]
Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Και γιατί γιά το σαγόνι της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μιλάει κανείς, αλλά την λέτε και κουκλάρα; Εχει βέβαια εξήγηση αυτό. Η Μόνικα, είναι ανυπεράσπιστη, η Θεοδωρίδου έχει να πληρώσει δικηγόρο και είναι και φίρμα.
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα.....
κανεις δεν λεει τη Θεοδοριδου κουκλαρα αυτο που ολοι λενε ειναι οτι εχει γαμηθει στις πλαστικες
Nikolas_ta_pinw
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
έχεις δίκιο! θα επανορθώσουμε κράζοντας εξίσου και τις δυο! τι σκατά ισότητα έχουμεΑπλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
[URL unfurl="true"]http://malakistan.blogspot.com/2010/02/blog-post_9556.html[/url]
Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Και γιατί γιά το σαγόνι της Νατάσας Θεοδωρίδου δεν μιλάει κανείς, αλλά την λέτε και κουκλάρα; Εχει βέβαια εξήγηση αυτό. Η Μόνικα, είναι ανυπεράσπιστη, η Θεοδωρίδου έχει να πληρώσει δικηγόρο και είναι και φίρμα.
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα.....
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
κανεις δεν λεει τη Θεοδοριδου κουκλαρα αυτο που ολοι λενε ειναι οτι εχει γαμηθει στις πλαστικες![]()
Μαριάννα, άσχετο με το τοπικ που βρισκόμαστε τώρα, αλλά πρέπει να σού πω ότι η καινούργια φωτό στο άβαταρ σου είναι εξαιρετική!
colunas48
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Πολυ σωστος! Μη δινεις σημασια ολοι αυτοι στα μεσημεριαναδικα ειναι κομπλεξαρες και σταζουν φαρμακι ζηλευουν οι μπαλοτσες!Απλώς να προσθέσω μια τελευταία λέξη στο εξαιρετικό χθεσινό ποστ του arcans, αυτή τη φορά για την ξεφτίλα που ακούει στο όνομα ελληνική τηλεόραση:
"Διαβάζω, ακούω τα χίλια μύρια γιά το σαγόνι της Μόνικας του Next Top Model. Και δεν ντρέπεται κανένας. Αν αυτό δεν είναι ρατσισμός, τι είναι δηλαδή;
Μπράβο σας, λες κι η ομορφιά ενός ανθρώπου εξαρτάται από το σαγόνι του. Και ξέρω, πως τη μέρα που η Μόνικα θα γίνει διάσημη, εσείς οι ίδιοι θα την αποκαλείτε κουκλάρα....."
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγώ πάλι τις προάλες πέτυχα την Κατίνα Στεφανίδου να μιλάει για τη Θεοδωρίδου και να τη λέει θεά, κουκλάρα, καλονή, και ότι άλλο βάλει ο νους σου.
Το ζήτημα άλλωστε που θέτει αυτός που έγραψε το ποστ δεν είναι τι λένε αλλά τι ΔΕΝ λένε οι διάφοροι παληκαράδες των τηλεπαραθύρων. Όπως οι νταήδες στο σχολείο, έτσι κι'αυτοί πουλάνε μαγκιά μόνο απέναντι σε αδύνατους και ανυπεράσπιστους.
Αν αύριο η Μόνικα, και η όποια Μόνικα, προσλάμβανε τον Κούγια ή τον Δημητρακόπουλο και έστελνε μερικά εξώδικα, να δεις για πότε γίνονταν Μελισανίδηδες από τις κωλοτούμπες όλοι αυτοί οι τύποι.
καλα η Στεφανιδου λεει ενα σωρο μαλακιες και τον Μαρκελο εγλειφε οταν ειχα παει εγω
η Μονικα μπηκε σ ενα τηλεριαλιτι και την ειδε ολη η Ελλαδα, τα σχολια ειναι αναμενομενα
αντικειμενικα ηταν η πιο ασχημη το παιχνιδιου πως να το κανουμε? ουτε εμενα μ'αρεσει ολο αυτο που συμβαινει, αλλα αν ειναι να δωσουμε "ασυλια" στη Μονικα, να δωσουμε και στη Δημητρα που την εχουν βγαλει ολοι Τζουλια νο.2 και βιζιτου
η μηπως το να σαι πουτανα ειναι πιο τιμητικο απ το να σαι ασχημη?
πολλες απ'το παιχνιδι τα ακουσαν και σε λιγο ουτε που θα τις θυμομαστε οποτε μη σκατε
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μαριάννα, άσχετο με το τοπικ που βρισκόμαστε τώρα, αλλά πρέπει να σού πω ότι η καινούργια φωτό στο άβαταρ σου είναι εξαιρετική!
θενκς
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
έχεις δίκιο! θα επανορθώσουμε κράζοντας εξίσου και τις δυο! τι σκατά ισότητα έχουμε![]()
mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Κατ'αρχήν να διευκρινίσω πως το κείμενο που πόσταρα δεν είναι δικό μου. Είναι το κείμενο του λινκ που παρέθεσα.
Η Τατιάνα ήταν ένα παράδειγμα. Άλλες μέρες έχω πετύχει τη Σκόρδα και τη Λαμπίρη να τη λιβανίζουν (και ούτε καν αναφέρω την κουμπάρα).
Δε νομίζω να ζήτησε κανείς ασυλία. Λίγο μέτρο ζητάται, το οποίο όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα στην Ελλάδα έχει χαθεί. Διότι άλλο να αποκαλείς κάποιον άσχημο κι'άλλο να τον βρίζεις με εκφράσεις πεζοδρομίου.
Η σύγκριση με τη Δήμητρα είναι ατυχέστατη. Η Μόνικα δεν πέρασε το μισό παιχνίδι μιλώντας στην κάμερα και θάβοντας τις υπόλοιπες κοπέλες. Τη δουλεία της κοίταζε μόνο και γι'αυτό έφτασε όπου έφτασε.
Και ποιός αποκάλεσε στην τηλεόραση τη Δήμητρα βιζιτού; Εγώ όποτε την έχω πετύχει σε κάνα πάνελ όλοι της λένε πόσο όμορφη, έξυπνη, δυναμική είναι και τι λαμπρή καριέρα την περιμένει. Μόνο οι Καραμεροχαριτάτοι μίλησαν αρνητικά γι'αυτήν. Δεν είναι κορόιδα οι μεσημεριανοί να δαγκώσουν το χέρι που τους θρέφει.
Εμένα Μαριάννα επέτρεψε μου να εξοργίζομαι όποτε βλέπω τηλεοπτικά λυντσαρίσματα. Μπορεί να γελάμε άλλα να ξέρεις ότι δεν έχουν όλοι τη δική μας νοοτροπία. Εγώ ως μεγαλύτερος θυμάμαι δυστυχώς πολύ καλά πως ένας άνθρωπος αυτοκτόνησε εξαιτίας της διαπόμπευσης του από την τηλεόραση πριν απο κάμποσα χρόνια.
περα απ αυτους που λενε ποσο ομορφη ειναι Η Θεοδοριδου κατι που εγω δεν εχω ακουσει ποτε εχουν βγει αλλοι τοσοι και μετρανε τις πλαστικες της
δεν συγκρινα τη Δημητρα με τη Μονικα σε επιπεδο χαρακτηρα φυσικα ειπα απλα οτι και οι 2 εκτεθηκαν και τα ακουσαν. Η Δημητρα τα εχει ακουσει πολυ απο μεσημεριανα ασχετο αν δεν της τα λενε μπροστα της!
Αυτο ομως ειναι αναμενομενο τη στιγμη που εκτεθηκαν! Περιμενε η Μονικα η η οποιαδηποτε Μονικα να παει σε ριαλιτι και να μη τη σχολιασει κανεις?????
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
Αλλα ναι οντως το μετρο εχει χαθει, οσο γρηγορα ομως εγιναν διασημες ολες αυτες τοσο γρηγορα θα εξαφανιστουν και δεν θα θυμομαστε καν τι ελεγαν καποτε για καποια Μονικα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις