mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κακως δε μπαινεις....
εχει πλακα....
ελα...
δωσε λινκ
κακως δε μπαινεις....
εχει πλακα....
ελα...
Εδώ υπάρχουν και τα αθλητικά και τα κοινωνικοπολιτικά θέματα που μπορείς να διαβάσεις μέλη με δομημένο λόγο (επίσης μπορείς να διαβάσεις πολλά μέλη με γαμημένο λόγο)ναι ...
τα ιδια σχεδον θεματα απλα απο αλλη οπτικη κ με διαφορετικο "λογο"...
ναι!!!!
στο μονο που απεχουν χλμ ειναι τεχνικα....
το κοσμο ειναι αρχαιο...
ναι ...
τα ιδια σχεδον θεματα απλα απο αλλη οπτικη κ με διαφορετικο "λογο"...
ναι!!!!
στο μονο που απεχουν χλμ ειναι τεχνικα....
το κοσμο ειναι αρχαιο...
δωσε λινκ
Εδώ υπάρχουν και τα αθλητικά και τα κοινωνικοπολιτικά θέματα που μπορείς να διαβάσεις μέλη με δομημένο λόγο (επίσης μπορείς να διαβάσεις πολλά μέλη με γαμημένο λόγο)
1.ρε φιλε...ειμαι γνωστη ηλιθια....ειδικα οταν εχω κακη ψυχολογια κ εχω πιει λιγακι δε συγκρατιεμαι...
1.ρε φιλε...ειμαι γνωστη ηλιθια....ειδικα οταν εχω κακη ψυχολογια κ εχω πιει λιγακι δε συγκρατιεμαι...
2.θες να σου δωσω κ γω λινκ απο τερμα γελοιοδεστατα θεματα εδω μεσα?γτ μη μου πεις οτι δεν εχει..
πλακα κανεις τωρα ετσι;!αντικειμενικα μιλωντας εχουν ανοιξει εδω μεσα τεραστιων διαστασεων ηλιθιοτητες....1)ρε φιλη το ξερω.δεν θελει πολυ μυαλό να το καταλαβεις.
2)σε συγκριση με κοσμο αστο.
πλακα κανεις τωρα ετσι;!αντικειμενικα μιλωντας εχουν ανοιξει εδω μεσα τεραστιων διαστασεων ηλιθιοτητες....
μη λεμε χαζα...
τα ξεχασαμε...οπως κ οτι βρηκατε στεγη σε μας....Πάντως παιδιά είναι λίγο υποκριτικό να μιλάτε τόσο υποτιμητικά για το κοσμοφόρουμ και τα κορίτσια.
Εγώ θυμάμαι πολύ καλά πως όταν ξαναβγήκε στον αέρα το μπου μετά την περιπέτεια του Άλεξ, πολλοί εδώ μέσα ευχαριστούσαν το κοσμοφόρουμ και τα κορίτσια του για τη συμπαράσταση.
Τα ξεχάσαμε αυτά;
ουτε γω θα ειχα εννοειται....ε τωρα μην με κανεις να διαβασω ολο το κοσμο....
δεν εχω καμια ορεξη.
Πάντως παιδιά είναι λίγο υποκριτικό να μιλάτε τόσο υποτιμητικά για το κοσμοφόρουμ και τα κορίτσια.
Εγώ θυμάμαι πολύ καλά πως όταν ξαναβγήκε στον αέρα το μπου μετά την περιπέτεια του Άλεξ, πολλοί εδώ μέσα ευχαριστούσαν το κοσμοφόρουμ και τα κορίτσια του για τη συμπαράσταση.
Τα ξεχάσαμε αυτά;
Και το cosmo ευχαριστούσαν.σε εχω για εξυπνο παιδι και θα ελεγα οτι μου εισαι και συμπαθείς.
τον jj και ενα αλλο φορουμ που έστησε καποιος(δεν θυμαμαι τωρα)ευχαριστούσαμε
στο κοσμο μπηκαν για να δουλέψουν τις χαζες και να φανε μπαν.
λαθος στα ειπανε..σε εχω για εξυπνο παιδι και θα ελεγα οτι μου εισαι και συμπαθείς.
τον jj και ενα αλλο φορουμ που έστησε καποιος(δεν θυμαμαι τωρα)ευχαριστούσαμε
στο κοσμο μπηκαν για να δουλέψουν τις χαζες και να φανε μπαν.
ουτε γω θα ειχα εννοειται....
απλα κουβεντα κανουμε...
Και τότε γιατί έβγαιναν μετά και τις ευχαριστούσαν; Μέρος του δουλέματος ήταν κι'αυτό;
ta θεματα γ την υγεια...ωραια.παμε αναποδα.τα πιο σοβαρα θεματα που τα βλεπεις?
Πλάκα πλάκα τι πηγαίνει, απορία το 'χωτι μανο πηγαινει με το πουα κιλοτακι μου...
μαριαν τα καταφερες?