hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
τευχος 03/10?η ανθη εκανε φωτογραφιση στο playboy![]()
τευχος 03/10?η ανθη εκανε φωτογραφιση στο playboy![]()
τώρα εντάξει ,μπορείς να ξαναρχήσεις δίαιταΒγηκε οντως στην εκπομπη του Γεωργιου??????????????????? :S :S :S :S
αυτη δεν πηγαινε για Θεμο? :S :S :S :S
eγώ λέω να αρχίσεις να τρώς τίποτα γιατί μπορώ να μετράω τα πλευρά σου.
![]()
![]()
![]()
ναι,προχτες το μεσημεριΒγηκε οντως στην εκπομπη του Γεωργιου??????????????????? :S :S :S :S
αυτη δεν πηγαινε για Θεμο? :S :S :S :S
η ανθη εκανε φωτογραφιση στο playboy![]()
εσύ τώρα πάς να με υπερσκέλίσεις, σε κατάλαβα τι λαμόγιο είσαι![]()
![]()
μην τον ακους..κα(υ)λα εισαι![]()
ναι,προχτες το μεσημερι
μολις μπει ο γατος θα μαθωδεν ξερω τευχος, εχτες μου το λεγανε![]()
ειδες τι πουστρακι ειμαι?εσύ τώρα πάς να με υπερσκέλίσεις, σε κατάλαβα τι λαμόγιο είσαι![]()
![]()
τελικα καλα λεει η τσοντα,νεξτ πορν μοντελτο δειχνε στο σταρ, ετσι μου ειπε η πηγη μου
αρα μαρτιο λογικο... μπραβο στο κοριτσι, μπραβο
το δειχνε στο σταρ, ετσι μου ειπε η πηγη μου
αρα μαρτιο λογικο... μπραβο στο κοριτσι, μπραβο
Μωρή χαζή, ντρεπόταν να γδυθεί ΤΖΑΜΠΑ.![]()
ρε λες χαζα τωρα
μια κανει κρα εκει μεσα οτι λατρευει τη χλιδατη ζωη!
αλλες δεν ξερουν ουτε τις μαρκες των ρουχων που φορανε (και καλα ακριβα, χλιδα κτλ)
κι ενα μικρο παιδακι αν του πεις θα παει Λονδινο θα χοροπηδησει σαν τρελο! βλεπεις κατι καινουριο! κι εγω θα γουσταρα να παω και Μιλάνο και Λονδινο και να αραξω σε μια σπιταρονα με τζακουζι, αλλα απ την αλλη αν μου πεις να βγω να φαω σε χλιδατο εστιατοριο θα σου πω "βαριεμαι παμε goody's"
κανεις δεν λεει οχι σ'αυτα οταν προκειται να ξεφηγει απ τη πραγματικοτητα αλλα καποιοι δεν κοπτονται κιολας και δεν θα φτανανε να ξεφτυλιστουν για να αποκτησουν ανεσεις κι αλλοι το εχουν κανει αυτοσκοπο...
Οταν θα τους προτεινει ο καθε φραγκατος και βγουνε δυο τρεις φορες και δουνε πως ειναι η χλιδα,τοτε θα μπουνε στο λουκι.Ετσι γινεται παντα.
Γιατι νομιζεις οτι γινονται τα καλλιστεια κι ολες αυτες οι μαλακιες;;;Ειναι δολωμα για το καθε ψωνιο,να βρισκουνε γκομενες οι πλουσιοι!!!!
www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html]http://www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html[/url]
Αλήθεια ρε Μαριάννα, εσύ που είσαι Γλυφαδιώτισα πως και δεν έχεις πετύχει τη συνδημότισα σου τη Μόνικα σε κάνα στέκι για μοντέλα εκεί στην πλατεία;![]()
www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html]http://www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html[/url]
Αλήθεια ρε Μαριάννα, εσύ που είσαι Γλυφαδιώτισα πως και δεν έχεις πετύχει τη συνδημότισα σου τη Μόνικα σε κάνα στέκι για μοντέλα εκεί στην πλατεία;![]()
πως φαινεται πως τα χει σκασει η κοπελα για να ναι μεσα ε??δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!!!!www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html]http://www.yupi.gr/gossip/c15951/Mpalatsinoy-_Xristopoylos.html[/url]
δε νομιζω!!καμια σχεση!!!Για κοιτάξτε προσεκτικά αυτή τη κορασίδα βρε παιδία. Θυμίζει ύποπτα την Μαρία η να το πάρω το θέμα στα χέρια μου για να ηρεμήσω;