mou_ta_kanate_tsourekia
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Μιλαμε για την προταση του αιωνα![]()
![]()
![]()
Μονο για εκει ειναι η παλιοκαριολα,για να μην πω φυλης να τηνμε 20ευρο
σοβαρα της εκανε προταση?
Μιλαμε για την προταση του αιωνα![]()
![]()
![]()
Μονο για εκει ειναι η παλιοκαριολα,για να μην πω φυλης να τηνμε 20ευρο
σοβαρα της εκανε προταση?![]()
Νομίζω ήρθε η ώρα να ευλογήσω τα γένια μου (σόρυ παπα-Γιώργη).
Εδώ και δυο μήνες είχα πει την τελική τετράδα όταν οι υπόλοιποι μίλαγαν για Δήμητρα, Νάιλα, Χριστίνα και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις.
Να τον ακούτε τον μπάρμπα σας. ;)
Γιατί, δεν τους βρίσκεις ταιριαστό ζευγάρι.![]()
Έπιασε δουλεία η κυρία
Παρακαλώ να πάρετε θέσεις και να περιμένετε στην σειρά σας
Σύντομα κοντά μας
![]()
![]()
![]()
το γραψαν και οι ταιμς του λονδινου![]()
![]()
καινουρια φωτο Μαριαννα;;;; μας τρελλανες παλι βραδυατικα
Η αλήθεια είναι ότι ψιλοφέρνω στον book Νομικάριο.
Κάτσε ντε. Επόμενος στόχος της να κάνει άντρα τον Κοτέντο.![]()
ε και??χεστηκε η φοραδα μας στ αλωνι...για καμια βιζιτα μπορει να βγουν για πασαρελα αν τελειωσει το στημενο παιχνιδακι δεν νομιζω....ναι μονο που η Μονικα θα περπατησει στη πασαρελα του fashion week κι οχι εγω ;)
μια χαρα θα τα πανε οι κοπελες, top model αποκλειεται να γινουν αλλα καλα θα πανε
ε και??χεστηκε η φοραδα μας στ αλωνι...για καμια βιζιτα μπορει να βγουν για πασαρελα αν τελειωσει το στημενο παιχνιδακι δεν νομιζω....![]()
![]()
![]()
![]()
Δηλαδή αν ο Χριστόφορος ήταν "ίσιος" σου κακόπεφτε;
Είναι και πρώην μοντέλο μην ξεχνάς. ;)
αν ηταν ισιος και δεν ειχε αυτο το χαρακτηρα δεν μου κακοπεφτε καθολου και δεν εχει να κανει με το οτι ηταν μοντελο γιατι οι αντρες μοντελα δεν μ αρεσουν
αλλα αλλο ειπα εγω, ειπα ας παρει εκεινη τα πουρα βλ.Χριστοπουλο να μας αφησει τα πιπινια
ο Χριστοφορος που κολλαει? αυτον δεν νομιζω να τον παρει καμια![]()
Εδώ έχουν γίνει άλλες κι άλλες...σοβαρα τωρα, τις εχεις ολες αυτες ικανες να γινουν βιζιτες?
ποια ραμονα κοριτσι μου?παει αυτη ηδη..δεν υπαρχει..για μονικα ,ιωαννα λεω..μονο για βιζιτα ειναι..οχι και μοντελα ελεος!!!υπαρχουν πολυ πιο ομορφες κοπελιες!!!!
Δε θυμάσαι πως η φίλη σου η Λουκρητία παίρνει όρκο ότι είναι μεγάλος γαμιάς;
Ο ίδιος αυτό δηλώνει.
Εδώ έχουν γίνει άλλες κι άλλες...
εχω την εντυπωση οτι θα εξαργυρωσουν την συμμετοχη τους στο παιχνιδι αυτο με καποιες καλες βιζιτες..κι οσο για την μπετονιερα μην απορεις...υπαρχουν τοσα βιτσια....![]()
![]()
![]()
ωπα βαλε κανα σημειο στηξης γιατι σ'εχασα
σοβαρα τωρα, τις εχεις ολες αυτες ικανες να γινουν βιζιτες? καποιες ναι οκ πολυ πιθανο, καποιες το φωναζουν κιολας!
αλλες ομως λιγο χλωμο (Μονικα, Ραμονα ακομη και Σεραινα μη σου πω)