Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Το χρημα σταυρωσε τον χριστο!!!!
Ειδικα αυτες που λατρευουν την χλιδατη ζωη,καποια στιγμη δελεαζονται και υποκυπτουν,γιατι απο το μοντελινγκ να βγαλουν τοσα λεφτα που να μπορουν να καλυπτουν τα μεγαλα εξοδα τους,χλωμο το κοβω...
Δεν ειδες πως καναν στο παιχνιδι οταν τους ειπαν οτι θα πανε Μιλανο και Λονδινο;;;
Μα τα περισσοτερα μοντελα στην ελλαδα ειναι βιζιτες πολυτελειας,μην κοιτας που δεν βγαινουν ειδησεις προς τα εξω...

απλά άψογος +1000

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Γιατι ποιος θα ασχοληθει μαζι τους νομιζετε οταν τελειωσει το παιχνιδι?

Αντε να ασχοληθει η Λαμπιρη το δελτιο του σταρ,η κατινα-τιανα και κανας Καμπουρης,α και ο μαλακο-θεμος.
Και αυτοι αντε να ασχοληθουν το πολυ ενα 6ημηνο........

Το θεμα παντως ειναι οτι και τα υποτιθεμενα μοντελα που κανουν βιζιτες ειναι 1000% υπερτιμημενες.
Ουτε για φυλης δεν  αξιζουν.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
Ειδικα αυτες που λατρευουν την χλιδατη ζωη,καποια στιγμη δελεαζονται και υποκυπτουν,γιατι απο το μοντελινγκ να βγαλουν τοσα λεφτα που να μπορουν να καλυπτουν τα μεγαλα εξοδα τους,χλωμο το κοβω...
Δεν ειδες πως καναν στο παιχνιδι οταν τους ειπαν οτι θα πανε Μιλανο και Λονδινο;;;
Μα τα περισσοτερα μοντελα στην ελλαδα ειναι βιζιτες πολυτελειας,μην κοιτας που δεν βγαινουν ειδησεις προς τα εξω...
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]+1000 φίλε![/size][/size][/size]

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δημητρα..
Αν και το ρωσσιδακι εχει κορμι φωτια...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τύπε, μονομάχησε με τον Γεωργίου για την καρδιά της Δήμητρας.

Εγώ θα κάνω τη θυσία να βολευτώ με τη Μαρία. :2funny:
:2funny:
εμεινε μαλακας ο γιωργαρος..
παντως ειναι η κλασσικη αγραμματη-ξιπασμενη-βλαχα-ελλεεινιδα..(αποτελει εξαιρεση απο την κλασσικη μπριζολα ελλεεινιδα,τουλαχιστον ειναι μουναρος) :uglystupid:
αλααα :fuck1: :zfuck: :lheel: :knockinb: :s&m_3: :rockon: :rockon:

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
:2funny:
εμεινε μαλακας ο γιωργαρος..
παντως ειναι η κλασσικη αγραμματη-ξιπασμενη-βλαχα-ελλεεινιδα..(αποτελει εξαιρεση απο την κλασσικη μπριζολα ελλεεινιδα,τουλαχιστον ειναι μουναρος) :uglystupid:
αλααα :fuck1: :zfuck: :lheel: :knockinb: :s&m_3: :rockon: :rockon:

Μουναρος???????
Αυτη??????

Χρειαζεστε οφθαλμιατρο..........

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Μουναρος???????
Αυτη??????

Χρειαζεστε οφθαλμιατρο..........
οκ....μπαζολα και αυτη.
υ.γ.το ωραιο αναγνωριζεται ανεξαρτητα καταγωγης..η αποψη μου για τις ελλεεινιδες δε διαφερει απο τη δικη σου στο ελαχιστο

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
οκ....μπαζολα και αυτη.
υ.γ.το ωραιο αναγνωριζεται ανεξαρτητα καταγωγης..η αποψη μου για τις ελλεεινιδες δε διαφερει απο τη δικη σου στο ελαχιστο

Ποιο ωραιο?

Δεν την εχεις δει πως ειναι στο προσωπο,τα χειλη της ειναι σαν μαιμου και φουσκωμενα μαγουλα........

Επισης οπως και καθε Ελληνιδα.......εχει 0 θυληκοτητα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ποιο ωραιο?

Δεν την εχεις δει πως ειναι στο προσωπο,τα χειλη της ειναι σαν μαιμου και φουσκωμενα μαγουλα........

Επισης οπως και καθε Ελληνιδα.......εχει 0 θυληκοτητα.
διαφωνουμε...υποκειμενικα ειναι αυτα..εμενα το προσωπο της μ'αρεσει..
στο 0 θυληκοτητα θα συμφωνησω.ειναι ελεεινιδιστικη κληρονομια εξαλλου

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
οκ....μπαζολα και αυτη.
Ο τύπος πιστεύει ότι μόνο το 2% των ελληνίδων είναι όμορφες.
Άμα τον ρωτήσεις βέβαια αν ισχύει το ίδιο για τους έλληνες θα απαντήσει τζιριτζάτζουλες

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν έχει θηλυκότητα αλλά ότι την έχει μπερδέψει με την πουτανιά.
φτηνια..η θηλυκοτητα ειναι κατι πιο εκλεπτισμενο στα ματια μου..δεν ειναι το χαζογκεμενιστικο ατιτιουντ της δηθεν αυθεντικης και ανεξαρτητης κοπελας που παει να περασει..μια-δυο φορες που την ακουσα στο γεωργιου και σε μια τηλεοπτικη εκπομπη,δε σου κρυβω οτι με ξενερωσε...

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν είναι ανάγκη να είναι κάποια ξανθιά, γαλανομάτα, δίμετρη, με χαμόγελο οδοντόκρεμας για να χαρακτηριστεί μουνάρα.  

Το να εχει καποια γαλανα ματια και να ειναι ξανθια δε λεει απολυτως τιποτα απο μονο του,πρεπει και να συνδιαζονται αρμονικα.
Υπαρχουν πολλες τετοιες Ελληνιδες οπως μενεγακη και αλλες πολλες και ειναι εντελως αδιαφορες......με 0% θυληκοτητα.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
φτηνια..η θηλυκοτητα ειναι κατι πιο εκλεπτισμενο στα ματια μου..δεν ειναι το χαζογκεμενιστικο ατιτιουντ της δηθεν αυθεντικης και ανεξαρτητης κοπελας που παει να περασει..μια-δυο φορες που την ακουσα στο γεωργιου και σε μια τηλεοπτικη εκπομπη,δε σου κρυβω οτι με ξενερωσε...

Ουτε καν τη βασικη θυληκοτητα δεν εχουν.

Ουτε στην ομιλια,ουτε στους τροπους.....

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Η Μόνικα και η Ιωάννα δε μου κάνουν για βιζιτούδες κυρίως λόγω χαρακτήρα. Η πρώτη είναι φανερά αρωστάκι με τη μόδα και το μόντελινγκ, όχι τη δημοσιότητα και τα φράγκα.
Της δεύτερη τις κάνανε στο Maxim τις γνωστές ερωτήσεις τύπου "ποιά είναι η αγαπημένη σου στάση" και αρνούνταν να απαντήσει. Λίγο δύσκολο το βρίσκω να περάσει στο άλλο άκρο και να γίνει Δήμητρα.

Μήπως είσαι και το τρίτο πρόσωπο μεταξύ Μενεγάκη-Λάτσιου και Μικρούτσικου-Ρουμπέση; :2funny:

Από το 1992 που ακούω Γεωργίου πάντα όταν τον ρώταγαν δήλωνε ότι η καταγωγή του είναι από Σκύρο. Εκεί κάνει διακοπές κάθε καλοκαίρι άλλωστε.

κι εηω εκεικανω διακοπες καθε καλοκαιρι! Η Παναγια η Κτσου με φωτισε και δεν ειχαμε καμια θλιβερη συναντηση!  :2funny:

Αλλα εξακολουθω να επιμενω, ο πατερας μου παρακολουθει Γεωργιου και δεν το ξερε αυτο που λες. δεν παιζει!!!!

Οσο για Μονικα και Ιωαννα συμφωνω απολυτα δεν τις κοβω να  κανουν τπτ τετοιο

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

ρε λες χαζα τωρα
μια κανει κρα εκει μεσα οτι λατρευει τη χλιδατη ζωη!
αλλες δεν ξερουν ουτε τις μαρκες των ρουχων που φορανε (και καλα ακριβα, χλιδα κτλ)
κι ενα μικρο παιδακι αν του πεις θα παει Λονδινο θα χοροπηδησει σαν τρελο! βλεπεις κατι καινουριο! κι εγω θα γουσταρα να παω και Μιλάνο και Λονδινο και να αραξω σε μια σπιταρονα με τζακουζι, αλλα απ την αλλη αν μου πεις να βγω να φαω σε χλιδατο εστιατοριο θα σου πω "βαριεμαι παμε goody's"
κανεις δεν λεει οχι σ'αυτα οταν προκειται να ξεφηγει απ τη πραγματικοτητα αλλα καποιοι δεν κοπτονται κιολας και δεν θα φτανανε να ξεφτυλιστουν για να αποκτησουν ανεσεις κι αλλοι το εχουν κανει αυτοσκοπο...

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
κι εηω εκεικανω διακοπες καθε καλοκαιρι! Η Παναγια η Κτσου με φωτισε και δεν ειχαμε καμια θλιβερη συναντηση!  :2funny:

Αλλα εξακολουθω να επιμενω, ο πατερας μου παρακολουθει Γεωργιου και δεν το ξερε αυτο που λες. δεν παιζει!!!!

Οσο για Μονικα και Ιωαννα συμφωνω απολυτα δεν τις κοβω να  κανουν τπτ τετοιο
eγώ λέω να αρχίσεις να τρώς τίποτα γιατί μπορώ να μετράω τα πλευρά σου.
:uglystupid: :uglystupid: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16
Γιατι ποιος θα ασχοληθει μαζι τους νομιζετε οταν τελειωσει το παιχνιδι?

Αντε να ασχοληθει η Λαμπιρη το δελτιο του σταρ,η κατινα-τιανα και κανας Καμπουρης,α και ο μαλακο-θεμος.
Και αυτοι αντε να ασχοληθουν το πολυ ενα 6ημηνο........

Το θεμα παντως ειναι οτι και τα υποτιθεμενα μοντελα που κανουν βιζιτες ειναι 1000% υπερτιμημενες.
Ουτε για φυλης δεν  αξιζουν.

6μηνο???? τι λες καλε! ηδη αυτες που βγηκαν και εκαναν και ντορο βλ.Ανθη Αρετη ξεχαστηκαν κιολασ...να δεις αυτες ποτε θα ξεχαστουν ειδικα οταν βγει και το next top model 2  :P

Εγγρ.
23 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
16

Βγηκε οντως στην εκπομπη του Γεωργιου??????????????????? :S :S :S :S
αυτη δεν πηγαινε για Θεμο?  :S :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom