Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
βρε παιδια για ποιο πλουτο και δοξα μιλατε? ποιος σας ειπε οτι οι κοπελες στη πορεια θα δοξαστουν καιι θα βγαλουν λεφτα? βγαζουν λεφτα τα μοντελα σημερα? (εκτος κι αν παραλληλα κανουν κι αλλες "δουλειες") Η μηπως η φημη τους θα παει περα απ τις ειδησεις του star?  :P

φυσικα και βγαζουν. και σταθερο μισθο.

βρισκουν ενα μαλακα ελληνα και πουλανε το μουνι τους για καποιες χιλιαδες ευρω.

τον παντρευονται και αυτος αλλο που δεν θελει γιατι ειναι και χαλβας  :headbang: :headbang:

και μετα αφου κανουν ενα κουτσουβελο τον χωριζουν μεσα σε 2 χρονια

και του γαμανε και την ζωη με μια διατροφουλα απο 1000 εως 30000 ευρω.  :o :o :o :o

αναλογα με το εισοδημα και την περιουσια του.

μας δουλευεις catwoman?

ανεβαζουν τις μετοχες τους και γινονται νυφες πολυτελειας απο πορνες πολυτελειας αν γινουν γνωστες.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αυτο που με στεναχωρει εμενα οτι ειναι ολες αβυζες. :headbang: :headbang: :headbang:

βυζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακους? :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

και οι χαφτωμουνιδες που κλαιγοντε στον τηλεφωνο δημοσιος οταν μιλανε με τα γκομενακια τους στο τηλεφωνο. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
Δημητρουλα δαγκωτο μαγκες μιλαμε η γκομενα ξερει πως θα σε καυλωσει εχει αυτο που πρεπει...τσοντα σκετη το πουτανακι λεμε... ;) ;)

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δημητρουλα δαγκωτο μαγκες μιλαμε η γκομενα ξερει πως θα σε καυλωσει εχει αυτο που πρεπει...τσοντα σκετη το πουτανακι λεμε... ;) ;)
μαλλον προοριζετε για την αντικαταστατρια τις τζουλιας-σασας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992
μαλλον προοριζετε για την αντικαταστατρια τις τζουλιας-σασας. :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ευκολα φιλαρακι για κατι τετοιο την κοβω δεν την βλεπω για καριερα μοντελου καλη και ετσι τη βλεπω σε τιποτα μεσημεριαναδικα να ξεκατινιαζεται και ετσι ειναι αυτου του στιλ η τυπισσα...παρολο που ειναι και μεγαλη καυλαρα δεν λεω το αντιθετο ετσι...για να εξηγουμαι μου αρεσει πιο πολυ εκει μεσα αλλα οχι για τοπ μοντελ...για νικητρια πιστευω μια Ανθη μου εχει δειξει καλα στοιχεια...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο που με στεναχωρει εμενα οτι ειναι ολες αβυζες. :headbang: :headbang: :headbang:

βυζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ακους? :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

και οι χαφτωμουνιδες που κλαιγοντε στον τηλεφωνο δημοσιος οταν μιλανε με τα γκομενακια τους στο τηλεφωνο. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ειναι αβυζες γτ ειναι μοντελα...
και δεν εισαι χαφτωμουνης οταν λες στην κοπελα σου "ποσο μου λειπεις"...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

δειτε το ρωσσιδακι που μπηκε κ ξαναμιλαμε για δημητρουλα κ ανθη...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ευκολα φιλαρακι για κατι τετοιο την κοβω δεν την βλεπω για καριερα μοντελου καλη και ετσι τη βλεπω σε τιποτα μεσημεριαναδικα να ξεκατινιαζεται και ετσι ειναι αυτου του στιλ η τυπισσα...παρολο που ειναι και μεγαλη καυλαρα δεν λεω το αντιθετο ετσι...για να εξηγουμαι μου αρεσει πιο πολυ εκει μεσα αλλα οχι για τοπ μοντελ...για νικητρια πιστευω μια Ανθη μου εχει δειξει καλα στοιχεια...
φιλε η γκομενα εχει πουτανια πανω τις.πιστευω μολις φυγει απο το παιχνιδι,θα την πλακωσουν ολα τα μεσημεριανα.θα κανει καποια αποτυχημενα βηματα σαν μοντελο σε επαρχιακα σοου του κολου,και μετα θα το γυρισει στο τραγουδι.εκει αφου φαει ολες τις πουτσες του κοσμου,θα ασχοληθει με την βιζιτα και στην οποια θα διαπρεψει.

για την ιστορια να αναφερω,οτι κατα την γνωμη μου νικητρια θα ειναι(αν και δεν ειναι το στυλακι τις γκομενας που μου αρεσει) η ρομινα,η γκομενα με τα κοντα μαλλια και τα μαυρα φρυδια.πιστευω οτι ειναι η μονη πιο σοβαρη απο ολες,εχει το σκοπο τις,και εχει ενα στυλακι και ενα τουπε που τις πηγαινει απολυτα.γενικα εχει το καλυτερο πακετο απο τις υπολοιπες.

εκτος αν καμια πουσταρα του αντ1 κακιασμενη στραβωσει μαζι της και την διωξει. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Η νικήτρια θα είναι...
Ελληνίδα
Ξένη
ΔΞ/ΔΑ
Στα παπαρια μου ποια θα νικησει

εγώ θα ψήφιζα "πουτάνα" αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή  :cheesy:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ειναι αβυζες γτ ειναι μοντελα...
και δεν εισαι χαφτωμουνης οταν λες στην κοπελα σου "ποσο μου λειπεις"...
ειναι χαφτωμουνης οταν λεει στην γκομενιτσα,που ειναι 18 χρονων,οτι οταν βγει απο το παιχνιδι θα αραβωνιαστουνε.

περιτο να πω οτι τα μυαλα τις γκομενιτσας θα παρουν αερα οταν την πλακωσουν ολοι η γνωστοι-αγνωστοι της μοντελοπνιχτες,και θα τον στειλει απο εκει που ηρθε το πιτσιρικα.

οταν την ξεζουμισουν και θα την εχουν γαμησι ολοι,τοτε ησουν και επιστρεψει στον πιτσιρικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ειναι χαφτωμουνης οταν λεει στην γκομενιτσα,που ειναι 18 χρονων,οτι οταν βγει απο το παιχνιδι θα αραβωνιαστουνε.

περιτο να πω οτι τα μυαλα τις γκομενιτσας θα παρουν αερα οταν την πλακωσουν ολοι η γνωστοι-αγνωστοι της μοντελοπνιχτες,και θα τον στειλει απο εκει που ηρθε το πιτσιρικα.

οταν την ξεζουμισουν και θα την εχουν γαμησι ολοι,τοτε ησουν και επιστρεψει στον πιτσιρικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
1.αν αυτο θελει γτ να μην το κανει?νιωθει οτι θελει να την αρραβωνιαστει...νταξει...
2.δεν ειναι ολες πουτανες ουτε ολες"πουτανες"...

thanoulis21r

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.992

τα ειπες οπως ακριβως ειναι μαγκα...ωραιος...αλλα η ομορφια η πουτανα τυφλωνει πως να το κανεις...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1.αν αυτο θελει γτ να μην το κανει?νιωθει οτι θελει να την αρραβωνιαστει...νταξει...
2.δεν ειναι ολες πουτανες ουτε ολες"πουτανες"...
εχεις δικιο.
αρχισες παλι τις γνωστες σου μαλακιες.
18 χρονων γκομενακι ειναι ετοιμο για αραβωνες-γαμους-οικογενεια-παιδια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τα ειπες οπως ακριβως ειναι μαγκα...ωραιος...αλλα η ομορφια η πουτανα τυφλωνει πως να το κανεις...
ρε φιλε μπορει να τυφλωνει,αλλα να ειναι εισαι μεσα στην τυφλα σου ειναι καλυτερα? :uglystupid: :uglystupid:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εχεις δικιο.
αρχισες παλι τις γνωστες σου μαλακιες.
18 χρονων γκομενακι ειναι ετοιμο για αραβωνες-γαμους-οικογενεια-παιδια. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε φιλε μπορει να τυφλωνει,αλλα να ειναι εισαι μεσα στην τυφλα σου ειναι καλυτερα? :uglystupid: :uglystupid:
βρε καλο μου..το να εισαι ετοιμος δεν εχει να κανει με την ηλικια...
δεν εχεις 40αρηδες να χαλαν την οικογενεια τους?

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αστο μην ανοιγεις τετοια συζητηση τωρα διοτι πρεπει να παμε σε αλλο θρεντ.
μην μπερδευεις την πουτσα με την βουρτσα.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γεια σου πανμεγιστε james070!!
Πεστα γιατι ορισμενοι εδω μεσα θα με τρελλανουν!!
Ζητω η "πατριδα" μας η Ταυλανδη με τα πιπινια της!!

ρε πιπίνο μη μασάς ρε!

εσύ είσαι ο ζωντανός θρύλος της Ελλάδας στην Ασία ρε!

μην την μπαίνετε στον πιπίνο ρε!

είπαμε είναι πιτσιρικάς, είναι ωραίο παιδί και γαμάει την αφρόκρεμα της άπω ανατολής!
εδώ να φανταστείτε έχει ψιλοκόψει την Τάι για να βρει ωραιότερες!

...και βρήκε φυσικά!

όχι και παιδεραστής ο πιπινος ρε! ηρεμήστε!

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Ναι!και αυτοί οι 40αρηδες ειναι αυτοι που παντρευτηκαν στα 18 τους και ξαφνικα συνηδειτοποιησαν οτι δεν ηταν ετοιμοι /ηθελαν/ μπορουσαν τελικα :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom