Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
Εγω αντιθετως δε μπορω να βρω ΟΥΤΕ ΕΝΑ λογο για να ΜΗΝ συμμετασχουν...
Τα ανταποδωτικα οφελη ειναι τεραστια για τη νικητρια...
Και εαν οντως αναρωτιεσαι αν πρεπει να θυσιαζονται τα παντα "στο βωμο της δοξας και του χρηματος",μου δημιουργεις το εξης ευλογο ερωτημα..."ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ"?? :think:

ειναι η ευκολη λυση φιλε...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Προφανώς η έννοια της αξιοπρέπειας σου είναι άγνωστη

Υπερβολές ενός άσχετου

Και εαν οντως αναρωτιεσαι αν πρεπει να θυσιαζονται τα παντα "στο βωμο της δοξας και του χρηματος",μου δημιουργεις το εξης ευλογο ερωτημα..."ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ"?? :think:

Δίνεις την εντύπωση ότι θα πούλαγες και την οικογένεια σου για 5 ευρώ

Αναξιοπρεπής και ξεπουλημένος. Μια χαρά είσαι. Συνέχισε

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ίσως να έχεις δίκιο και εγώ να πιστεύω σε ένα ουτοπικό κόσμο,αλλά να ξέρεις πως θα έπρεπε πραγματικά να λυπόμαστε και να αγανακτούμε με αυτά που έχουν επικρατήσει στο κόσμο μας σήμερα και όχι απλά να τα αποδεχόμαστε ως κάτι το φυσιολογικό και μή αναστρέψιμο.
Υ.Γ:Κάτι τελευταίο ακόμη.....και αν ακόμα ζούμε σε ένα κόσμο που ισχύει ο λεγόμενος νόμος της ζούγκλας και που ο σκοπός αγιάζει τα μέσα,γιατί και εγώ,εσύ ή ο οποιοσδήποτε να το υιοθετούμε αυτό?γιατί να ακολουθούμε τη μάζα?ε ΟΧΙ φίλε μου εγώ έχω τα δικά μου πιστεύω και ας είναι πολύ διαφορετικά των άλλων....δε γουστάρω να είμαι ένα ακόμα κομμάτι κρέας που μπαίνει στη κιμαδομηχανή.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16

Υπερβολές ενός άσχετου

Πες τα ρε φίλε.....δε μπορεί να τα ισοπεδώνουμε όλα

nimertis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
51
Πόντοι
16
Εγώ είδα εκέινο το επεισόδιο που πόζαραν στα τσίγκελια σε ένα ψυγείο με κρέατα.
Σαπίλα και παρακμή...(δεν προλαβαίνω να το βλέπω συχνά)
Δεν έχουν το budget να κάνουν παπάδες όπως στο αμερικανικό και κάνουν δήθεν καλλιτεχνικές φωτό αγκαλιά με μπριζόλες.
Η άλλη η Καγιά που το παίζει Τάιρα Μπανκς και σαν να έχει πιάει τον Πάπα απο τα @@ κάνει υποδείξεις στις κοπελίτσες ενώ ο φωτογράφος στην κριτική επιτροπή που είναι και ο πιο ειδικός δεν στάζει χολή και είναι ευγενέστατος.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16

Υπερβολές ενός άσχετου

Ενω εσυ που κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο,βριζεις αδιακριτως εισαι αξιοπρεπης ε?
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ενω εσυ που κρυμμενος πισω απο ενα πληκτρολογιο,βριζεις αδιακριτως εισαι αξιοπρεπης ε?

Αυτό είναι η απάντηση σου στο ότι είσαι αναξιοπρεπής και ξεπουλημένος? Ουσιαστικά αποδέχεσαι τους χαρακτηρισμούς λοιπόν

Μικρέ, όταν αρχίσω να σε βρίζω θα το καταλάβεις.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αυτό είναι η απάντηση σου στο ότι είσαι αναξιοπρεπής και ξεπουλημένος? Ουσιαστικά αποδέχεσαι τους χαρακτηρισμούς λοιπόν

Μικρέ, όταν αρχίσω να σε βρίζω θα το καταλάβεις.
Οχι "Μικρε" μου Enforcer..Δεν αποδεχομαι τους χαρακτηρισμους σου...Απλα δεν θελω να πεσω τοσο χαμηλα οσο εσυ και να σου απαντησω...
Αλλωστε το να με βριζεις εσυ ειναι τιτλος τιμης,γιατι το "ποιον" σου ειναι γνωστο σε ολο το σαιτ...
Ασε που πραγματικα "μου προκαλει τον γελωτα",να βλεπω καποιους εδω μεσα,να "κοπτωνται" περι αξιοπρεπειας και να κακοχαρακτηριζουν αυτες τις κοπελες,οταν οι ιδιοι καθημερινα σχεδον τριγυρνανε στα στριπτητζαδικα,τα κωλομπαρα,τα μπουρδελα και τις πουτανες....
Μιλανε για την "αξιοπρεπεια" των αλλων και δε κοιταζουν τη μουρη τους στο καθρεφτη... :jerking:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Απλα δεν θελω να πεσω τοσο χαμηλα οσο εσυ και να σου απαντησω...

Aσε με να σε βγάλω από την πλάνη σου

Το ότι ασχολήθηκα μαζί σου είναι τιμή για σένα. Και αν δεν το κατάλαβες, έχεις ήδη απαντήσει. Η μάλλον έχεις ήδη προσπαθήσει να γράψεις κάποια απάντηση

Αλλωστε το να με βριζεις εσυ ειναι τιτλος τιμης,

Συμφωνούμε

Ασε που πραγματικα "μου προκαλει τον γελωτα",να βλεπω καποιους εδω μεσα,να "κοπτωνται" περι αξιοπρεπειας και να κακοχαρακτηριζουν αυτες τις κοπελες,οταν οι ιδιοι καθημερινα σχεδον τριγυρνανε στα στριπτητζαδικα,τα κωλομπαρα,τα μπουρδελα και τις πουτανες....
Μιλανε για την "αξιοπρεπεια" των αλλων και δε κοιταζουν τη μουρη τους στο καθρεφτη... :jerking:

Αν ασχολιόμουν με όσα αναφέρεις μπορεί και να σου απαντούσα

Προς το παρόν τσίμπα 5 euros και κανε μια κωλοτούμπα. Όλα αγοράζονται, έτσι δεν είναι;

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Δε ξέρω αν αναφέρεσαι και σε μένα αλλά μικρή σημασία έχει αυτό διότι η σύγκριση που έκανες είναι παντελώς άστοχη.....και δε θα στο αναλύσω και πολύ(αν και θα έπρεπε):Είναι αναξιοπρεπής κάποιος που μπορεί να πηγαίνει σε κωλόμπαρα,στριπτηζάδικα,μπουρδέλα κλπ κλπ και ξοδεύει τα λεφτά που ο ίδιος κέρδισε απλά για να περάσει ευχάριστα?
ή μήπως αναξιοπρεπές μπορεί να θεωρηθεί ένα άτομο το οποίο παρατάει οικογένεια,φίλους και ότι άλλο έχει για να συμμετάσχει σε ένα παιχνίδι που υποβιβάζει τη προσωπικότητα για να κατορθώση να έχει δόξα και εύκολο χρήμα?
Υ.Γ:Αλήθεια...πόσες πραγματικά από τις κοπέλες που είναι μέσα είναι επειδή πραγματικά το θέλουν?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Διαφωνω...
Εσυ οσα λεφτα και να δωσεις,μυαλο δε μπορεις να αγορασεις...

Σε απόλυτες τιμές, είμαι βλάκας

Σε σύγκριση με σένα, είμαι πανέξυπνος

Όταν κανεις κόρη, αν δεν την πηδήξει ο Polanski που τόσο στηρίζεις μην ξεχάσεις να τη στείλεις σε εκπομπή αντίστοιχη αυτής που θαυμάζεις

Τσάκω αλλα 5 euros τώρα και κανε τον καραγκιόζη που τόσο σου πάει.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Σε απόλυτες τιμές, είμαι βλάκας

Σε σύγκριση με σένα, είμαι πανέξυπνος

Όταν κανεις κόρη, αν δεν την πηδήξει ο Polanski που τόσο στηρίζεις μην ξεχάσεις να τη στείλεις σε εκπομπή αντίστοιχη αυτής που θαυμάζεις

Τσάκω αλλα 5 euros τώρα και κανε τον καραγκιόζη που τόσο σου πάει.
Κύριοι το χοντρύνατε πολύ το παιχνίδι

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Υ.Γ:Αλήθεια...πόσες πραγματικά από τις κοπέλες που είναι μέσα είναι επειδή πραγματικά το θέλουν?
Αληθεια...ποσες πραγματικα απο τις κοπελες που ειναι μεσα στη πορνεια,ειναι επειδη πραγματικα το θελουν?
Και μπορουμε ολοι εμεις να θεωρουμαστε "αξιοπρεπεις",που εκμεταλευομαστε τη δυστυχια τους και "ξοδευουμε τα λεφτα μας για να περασουμε ευχαριστα"?
Εχουμε εμεις το δικαιωμα να κρινουμε τις κοπελες που συμμετεχουν στο συγκεκριμενο reality?Ειμαστε εμεις "αμεμπτου ηθικης" ωστε να μπορουμε να κατακρινουμε καποιες κοπελες που θελουν να κανουν (με αδοκιμο ισως για καποιους τροπο),το ονειρο τους πραγματικοτητα?
Αντε γιατι ωρες ωρες,ορισμενοι εδω μεσα νομιζουν οτι γραφουν στο σαιτ της Εκκλησιας και οχι στο bourdela..

Υ.Γ..Enforcer συνεχισε αγορι μου το παραληρημα της νοητικης σου αναπηριας..Δεν ασχολουμε μαζι σου :jerking:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Αληθεια...ποσες πραγματικα απο τις κοπελες που ειναι μεσα στη πορνεια,ειναι επειδη πραγματικα το θελουν?
Και μπορουμε ολοι εμεις να θεωρουμαστε "αξιοπρεπεις",που εκμεταλευομαστε τη δυστυχια τους και "ξοδευουμε τα λεφτα μας για να περασουμε ευχαριστα"?
Εχουμε εμεις το δικαιωμα να κρινουμε τις κοπελες που συμμετεχουν στο συγκεκριμενο reality?Ειμαστε εμεις "αμεμπτου ηθικης" ωστε να μπορουμε να κατακρινουμε καποιες κοπελες που θελουν να κανουν (με αδοκιμο ισως για καποιους τροπο),το ονειρο τους πραγματικοτητα?
Αντε γιατι ωρες ωρες,ορισμενοι εδω μεσα νομιζουν οτι γραφουν στο σαιτ της Εκκλησιας και οχι στο bourdela..

Υ.Γ..Enforcer συνεχισε αγορι μου το παραληρημα της νοητικης σου αναπηριας..Δεν ασχολουμε μαζι σου :jerking:
Επειδή ακριβώς δεν είμαστε στο site της εκκλησίας.....δε τρώμε το παραμυθάκι το γνωστό της πόρνης......."εγώ δεν ήθελα αυτή τη δουλειά,εγώ είχα σπουδάσει,δούλευα πυρηνικός φυσικός......αλλά τελικά οι συνθήκες και η άτιμη κοινωνία με ανάγκασαν κλπ κλπ"....οι περισσότερες είναι αδίστακτες και δεν έχουν ίχνος ηθικής λόγω της επιθυμίας τους για εύκολο-άκοπο χρήμα(ποδοπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας).
Υ.Γ:Αν ήταν έστω και λίγο αξιοπρεπής θα επιλέγαν το δύσκολο δρόμο της επιβίωσης(που είναι αξιοπρεπής) και όχι τον εύκολο .....και τελικά είμαι εγώ ο αναξιοπρεπής που και καλά τις "εκμεταλλεύομαι"(ποιος εκμεταλλεύται ποιον δε ξέρω)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Επειδή ακριβώς δεν είμαστε στο site της εκκλησίας.....δε τρώμε το παραμυθάκι το γνωστό της πόρνης......."εγώ δεν ήθελα αυτή τη δουλειά,εγώ είχα σπουδάσει,δούλευα πυρηνικός φυσικός......αλλά τελικά οι συνθήκες και η άτιμη κοινωνία με ανάγκασαν κλπ κλπ"....οι περισσότερες είναι αδίστακτες και δεν έχουν ίχνος ηθικής λόγω της επιθυμίας τους για εύκολο-άκοπο χρήμα(ποδοπατώντας κάθε ίχνος αξιοπρέπειας).
Υ.Γ:Αν ήταν έστω και λίγο αξιοπρεπής θα επιλέγαν το δύσκολο δρόμο της επιβίωσης(που είναι αξιοπρεπής) και όχι τον εύκολο .....και τελικά είμαι εγώ ο αναξιοπρεπής που και καλά τις "εκμεταλλεύομαι"(ποιος εκμεταλλεύται ποιον δε ξέρω)
Καλα τα λες,αλλα μαλλον "χρυσωνεις το χαπι",γιατι δεν ειναι ολες οσες συμμετεχουν στο κυκλωμα της πορνειας,με τη θεληση τους..
Κανεις σαν να μην εχεις ακουσει για εννοιες οπως "trafficking"...Και δυστυχως το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οσο νομιζεις...

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Για να μην ξεχνάμε ποιος είναι ο pipinomaniac

Αναξιοπρεπής, ξεπουλημένος φτωχομπινές

ο παιδεραστής που κάνει εκπτώσεις

Αλλο ειναι να κανεις σεξ με ενα 5χρονο και αλλο με ενα 15χρονο που σχεδον σε "βιαζει" με το τροπο που σε προκαλει.Και τα δυο ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ,ειναι "ποινικως κολασιμα",αλλα η ποινη ειναι εντελως διαφορετικη...Στη δευτερη περιπτωση,η δικαιοσυνη αναγνωριζει ελαφρυντικα και δε σε στελνουν στη κρεμαλα...
Για εσενα βεβαια ειναι το ιδιο και το αυτο...Δεν κανεις "εκπτωσεις"...
Εμενα ομως επετρεψε μου να εχω την ιδια αποψη με τον "νομοθετη" και ας με θεωρεις παιδεραστη επειδη κανω "εκπτωσεις"...Κρατα την αποψη σου ομως για τον εαυτο σου και μη προσβαλεις τους αλλους που εχουν διαφορετικη αποψη απο σενα...

Μικρέ έχεις μπλέξει και κανεις δε μπορεί να σε γλιτώσει

Συνέχισε να με προκαλείς και σου υπόσχομαι αξέχαστες στιγμές

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Καλα τα λες,αλλα μαλλον "χρυσωνεις το χαπι",γιατι δεν ειναι ολες οσες συμμετεχουν στο κυκλωμα της πορνειας,με τη θεληση τους..
Κανεις σαν να μην εχεις ακουσει για εννοιες οπως "trafficking"...Και δυστυχως το προβλημα ειναι πολυ μεγαλυτερο απο οσο νομιζεις...
Δεν είμαι άνθρωπος που τα ισοπεδώνω όλα και ούτε τα βάζω όλα σε ένα καζάνι.......και φυσικά παραδέχομαι πως δεν είναι όλες οι πόρνες με τη θέληση τους στο επάγγελμα και πως όντως υπάρχουν τραγικές περιπτώσεις.Απλά για να συνοψίσουμε αυτό το ατελείωτο θέμα έχω να πω συγκεφαλαιωτικά το εξής:
Δυστυχώς οι πλειοψηφία αυτών που συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους παιχνίδια βαυκαλίζονται(δηλαδή κοροϊδεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό) διότι έτσι νομίζουν πως θα επετύχουν τη γρήγορη αναγώριση και τα χρήματα χωρίς να κοπιάσουν στη ζωή τους (παρά μόνο με λίγη ταπείνωση).......π.χ.ο "έξυπνος" που πηγαίνει από τη μεσαία λωρίδα να στρίψει πρώτος με το που πρασινίσει το φανάρι με το αριστερό βελάκι για τους πολλούς που αναμένουν στην αριστερή λωρίδα.
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αααα ολα κι ολα!!!!..Φτωχομπινες δεν ειμαι!!
Δοξα το θεο,μια χαρα τα καταφερνω!!
Και δε μπορω να καταλαβω γιατι κανεις παραθεση σε ενα σχολιο μου,στο οποιο αναφερω ρητα,οτι συμφωνω με την Ευρωπαικη νομοθεσια περι παιδεραστιας...Εαν εσυ διαφωνεις,στειλε υπομνημα στις Ευρωπαικες και Ελληνικες δικαστικες αρχες να αλλαξουν τους νομους...Και εαν εχεις "μπαλακια" γραψτους κιολας πως ειναι ολοι παιδεραστες που ψηφιζουν τετοιους νομους...
Εγω δυστυχως δε μπορω αλλο να σε βοηθησω με τη πνευματικη σου αναπηρια...Ισως μπορεσουν αυτοι..
Οσον αφορα τις αλλες βλακωδης απειλες...απλα με κανεις και γελαω...
ΧΑ ΧΑ ΧΑ...ΒΛΑΚΑ...ΟΕΟΟΟ!!!! :kissass2:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
είναι και το νικ σου που δε βοηθάει την κατάσταση  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!