Νέα

Next Top Model (ANT1)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mouNINJA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιά σας αρέσει περισσότερο?

• ΑΓΝΗ

Ψήφοι: 5 2,2%
  • ΑΛΙΚΗ

Ψήφοι: 54 24,0%
  • ΤΖΩΡΤΖΙΑ

Ψήφοι: 8 3,6%
  • ΕΙΡΗΝΗ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΕΛΕΝA

Ψήφοι: 12 5,3%
  • ΕΜΙΛΥ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

Ψήφοι: 17 7,6%
  • ΗΛΕΚΤΡΑ

Ψήφοι: 2 0,9%
  • ΙΩΑΝΝΑ

Ψήφοι: 22 9,8%
  • ΚΕΛΛΥ

• ΛΩΡΑ ΑΝΝ

Ψήφοι: 3 1,3%
  • ΜΑΡΙΝΑ

• ΝΑΝΣΥ Π.

Ψήφοι: 50 22,2%
  • ΡΟΥΜΠΙΝΗ

• ΣΙΝΤΟΡΕΛΑ

Ψήφοι: 39 17,3%
  • ΣΤΕΦΑΝΙΑ

Ψήφοι: 10 4,4%
  • ΜΑΡΙΑ Χ.

Ψήφοι: 1 0,4%
  • ΤΖΕΣΙΚΑ

Ψήφοι: 13 5,8%
  • ΤΖΙΑΝΝΑΝ

Ψήφοι: 6 2,7%
  • ΦΕΝΙΑ

Ψήφοι: 4 1,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

• Καμία

Ψήφοι: 16 7,1%
  • Όλες

Ψήφοι: 7 3,1%
  • Oποια μου καθόταν...

Ψήφοι: 39 17,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    225

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.894
Πόντοι
42.697
απο το λίγο που έχω δει ψηφίζω Δημητρούλα! :dancing: (την μελαχρινη)
γιατί:
είναι εντελώς χαζή,
εχει φοβερό μούτράκι,
πολύ καυλιαρα φωνή!

ΥΓ. δεν πρέπει κάποια στιγμη τα κανάλια να κάνουν κάτι αντιστοιχο και για μιλφ αποκλειστικά (40+)????? :think:
Πάταγος θα γίνει!

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
το ροσακι που μπηκε πρεπει να εχει μασησει πολυ σπερμα εκει στην μυτιλινι.
η ψιλια εκινι απο ελβετια ειναι καλοσ μουνοσ αλλα θα την φαει το κυκλωμα του Κυριακού κ τοης πουστρας του Σιανίδι

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φυσικα και βγαζουν. και σταθερο μισθο.

βρισκουν ενα μαλακα ελληνα και πουλανε το μουνι τους για καποιες χιλιαδες ευρω.

τον παντρευονται και αυτος αλλο που δεν θελει γιατι ειναι και χαλβας  :headbang: :headbang:

και μετα αφου κανουν ενα κουτσουβελο τον χωριζουν μεσα σε 2 χρονια

και του γαμανε και την ζωη με μια διατροφουλα απο 1000 εως 30000 ευρω.  :o :o :o :o

αναλογα με το εισοδημα και την περιουσια του.

μας δουλευεις catwoman?

ανεβαζουν τις μετοχες τους και γινονται νυφες πολυτελειας απο πορνες πολυτελειας αν γινουν γνωστες.

αυτο εννοω οταν λεω εκτος κι αν κανουν κι αλλη "δουλεια"
αν μενουν μονο στο μοντελινγκ , να τρεχουν απο οντισιον σε οντισιον, δεν προκειται να τα κονομησουν
εχω μιλησει με κοπελα που χει βγει playmate και μου λεγε πως μια φωτογραφηση σε περιοδικα τυπου nitro αντε να δωσει 200-300 ευρο
και ποσες τετοιες φωτογραφησεις να κανεις το μηνα?  :-

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι χαφτωμουνης οταν λεει στην γκομενιτσα,που ειναι 18 χρονων,οτι οταν βγει απο το παιχνιδι θα αραβωνιαστουνε.

περιτο να πω οτι τα μυαλα τις γκομενιτσας θα παρουν αερα οταν την πλακωσουν ολοι η γνωστοι-αγνωστοι της μοντελοπνιχτες,και θα τον στειλει απο εκει που ηρθε το πιτσιρικα.

οταν την ξεζουμισουν και θα την εχουν γαμησι ολοι,τοτε ησουν και επιστρεψει στον πιτσιρικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ηδη εχουν παρει τα μυαλα της αερα οταν με το που της λεει ν αρραβωνιαστουν του λεει "μαζεψε λεφτα!"
ελεος!!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
το ροσακι που μπηκε πρεπει να εχει μασησει πολυ σπερμα εκει στην μυτιλινι.
η ψιλια εκινι απο ελβετια ειναι καλοσ μουνοσ αλλα θα την φαει το κυκλωμα του Κυριακού κ τοης πουστρας του Σιανίδι
αυτο ξανα πες το...

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειναι χαφτωμουνης οταν λεει στην γκομενιτσα,που ειναι 18 χρονων,οτι οταν βγει απο το παιχνιδι θα αραβωνιαστουνε.

περιτο να πω οτι τα μυαλα τις γκομενιτσας θα παρουν αερα οταν την πλακωσουν ολοι η γνωστοι-αγνωστοι της μοντελοπνιχτες,και θα τον στειλει απο εκει που ηρθε το πιτσιρικα.

οταν την ξεζουμισουν και θα την εχουν γαμησι ολοι,τοτε ησουν και επιστρεψει στον πιτσιρικα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αυτος της το πε πολυ διακριτικα, κυριλε
εκεινη βγηκε και το φωναζε
και συμφωνω, γιατι να μη της πει οτι του λειπει ο ανθρωπος?

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε καλο μου..το να εισαι ετοιμος δεν εχει να κανει με την ηλικια...
δεν εχεις 40αρηδες να χαλαν την οικογενεια τους?

δεν θελει να τον παντρεφτει λεει, μονο το δαχτυλιδι
καλο ζωον κι αυτη :uglystupid:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δημητρουλα δαγκωτο μαγκες μιλαμε η γκομενα ξερει πως θα σε καυλωσει εχει αυτο που πρεπει...τσοντα σκετη το πουτανακι λεμε... ;) ;)
απιστευτη βελετζα...εκφιλοφατσα απο τις λιγες....σε κανενα διμηνο θα ειναι κολλητη με το σιανιδη.. ;)

catwoman20

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε η γκομενα εχει πουτανια πανω τις.πιστευω μολις φυγει απο το παιχνιδι,θα την πλακωσουν ολα τα μεσημεριανα.θα κανει καποια αποτυχημενα βηματα σαν μοντελο σε επαρχιακα σοου του κολου,και μετα θα το γυρισει στο τραγουδι.εκει αφου φαει ολες τις πουτσες του κοσμου,θα ασχοληθει με την βιζιτα και στην οποια θα διαπρεψει.

για την ιστορια να αναφερω,οτι κατα την γνωμη μου νικητρια θα ειναι(αν και δεν ειναι το στυλακι τις γκομενας που μου αρεσει) η ρομινα,η γκομενα με τα κοντα μαλλια και τα μαυρα φρυδια.πιστευω οτι ειναι η μονη πιο σοβαρη απο ολες,εχει το σκοπο τις,και εχει ενα στυλακι και ενα τουπε που τις πηγαινει απολυτα.γενικα εχει το καλυτερο πακετο απο τις υπολοιπες.

εκτος αν καμια πουσταρα του αντ1 κακιασμενη στραβωσει μαζι της και την διωξει. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

την εχω γνωρισει απο κοντα
εχει καταπληκτικο κορμι και το ομορφο της προσωπο το βλεπεται ολοι
επισης σε αντιθεση με τις αλλες που τις ακουσα χτες να λενε κατι υψη γυρω στο 1.70 ειναι και πολυ ψηλη αρα εχει περισσοτερες δυνατοτητες για πασσαρελα.
με τη συμπεριφορα ομως που εχει θα κανει οντως πολυ καλη καριερα σε παραθυρα, με ξεκατινιασματα και ολα τα γνωστα αλλα μου φαινεται πως μολις βγει θα πεσει πανω της το star και ολα τα περιοδικα τυπου maxim,playboy,penthouse και θα παει προς αυτη τη κατευθυνση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom