You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 258K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.898
- Πόντοι
- 2.846
Πολυ σωστος και μπραβο για την κριτικη που ανεβασες .... Κι εγω ημουν στο τσακ να περασω με την νεαρα Λια απλα εκει που αραξα μαζι της στον καναπε και την καβλαντισα ειδα οτι ειναι πολυ αματουρ η μικρη για τα μετρα και σταθμα του Chico οποτε και την απεφυγα με ελαφρα τροπο ,αν και οπτικα ειναι πολυ καυλα η μικρη και με ωραιες ματαρες , μπουτακια ωραια και κωλαρα ομορφη αλλα ηταν εμφανη η απειρια της στις ερωτησεις μου , ελπιζω να της μαθει τα κολπετα η Φωτειναρα μας , και το βασικο ελπιζω να ρεφαρεις αλλου και με πιο εμπειρο μωρο φιλε και αγωνιστη ΧΧΧ-μανΠερασμα πριν μερικες μερες.. κ δοκιμη την νεας κοπελας!
Στον διαμερισμα γινοτανε χαμος..ολα τα δωματια γεματα..βγες εσυ-να μπω εγω.. περιεργο που δεν ενημερωνουν οι συναγωνιστες!!!
'Λια' λοιπον... ωραιο προσωπακι, κορμι λαμπαδα, παιταχτο κολαρακι,αλλα βυζι..μηδεν!!! Στα του αγωνα ,το μασαζ δεν το κατεχει, το λαδι δεν τις αρεσει.. κ ετσι δεν βαζει πολυ.. , στο 5λεπτο λεει 'γυρνα'.. Και εκει αγριεψα λιγο.. και συνεχιστικε κανονικα το μασαζ-χαδι!!!
Στον 2γυρο..ακουσον-ακουσον.. δεν περνει πιπα!!! ,απο οτι καταλαβα-απο τα λιγα αγγλικα που ξερει- εχει καποιο θεμα στο στομα της.. οδοντιατρικο ισως..δεν καταλαβα! Μεγαλη ξενερα! Στον παρακατω αγωνα εδειξε να αντεχει..και οταν ανεβασα στροφες κ την κουρασα,δεν διαμαρτιριθικε!
Τεσπα.. μαυρο απο εμενα.. δεν νοειται μασαζ+σεξ χωρις πιπα..
-Φωτεινη..ανελαβε δραση.. η νεα θελει εκπαιδευση!
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 5.595
...εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις...?πανακριβο μαγαζι για τα σημερινα δεδομενα και γκομενες (πρωην μπορδελιαρες) χωρις βασικες γνωσεις μασαζ και ξεπετες!! πετατε τα λεφτα σας....
@chicharito
Thanks man.. κ αμα σου πω οτι πριν, ειχα περάσει απο Φραντζη..μπας κ πετυχω την Λικα.. ;)(στανταρακι) αλλα δεν..
Τεσπα.. συμβαινουν αυτα.. κ οι φολες μες στο παιχνιδι ειναι.. για αυτο ειμαστε εδω..για να αλληλοενημερωνομαστε.. και να τις αποφευγουμε! Τωρα εκανα εγω την καταδρομικη κ ενημερωσα.. αυριο ισως εσυ ή καποιος αλλος! ;)
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
...εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις...?
@chicharito
Thanks man.. κ αμα σου πω οτι πριν, ειχα περάσει απο Φραντζη..μπας κ πετυχω την Λικα.. ;)(στανταρακι) αλλα δεν..
Τεσπα.. συμβαινουν αυτα.. κ οι φολες μες στο παιχνιδι ειναι.. για αυτο ειμαστε εδω..για να αλληλοενημερωνομαστε.. και να τις αποφευγουμε! Τωρα εκανα εγω την καταδρομικη κ ενημερωσα.. αυριο ισως εσυ ή καποιος αλλος! ;)
συγγρου 108-σεπτεμβριου 59 κ.α λογικες τιμες και ΜΑΣΑΖ!! αλλιως παω και σε μπουρδελο...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Τα ίδια σκατά είναι και κει που προτείνεις...
Με το συμπάθειο...
Με το συμπάθειο...
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.102
- Πόντοι
- 5.595
Nαι εχεις δικιο ,για Συγγρου 108 που ξερω.. μιλαμε για 10€ διαφορα.. δεν ειναι μεγαλη..απλα μην συγκρινουμε τα πιπινια 20-25..με τις μιλφαρες 40+συγγρου 108-σεπτεμβριου 59 κ.α λογικες τιμες και ΜΑΣΑΖ!! αλλιως παω και σε μπουρδελο...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.511
- Πόντοι
- 46.232
Επίσκεψη πριν από λίγο μαζί με φίλο μου ,στην υποδοχή κλασσικά η σέξι Φωτεινή, δούλευαν δύο κοπέλες η Γιάννα που σαφώς την προτιμούσα μελαχρινή, δεύτερη κοπέλα η Λία που ήταν και ο σκοπός της σημερινής επίσκεψης μου μιας και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω, ξανθοκαστανη λεπτή με φοβερά σφιχτό κορμί μικρό βυζι και πιρσινγκ...Πολλά πιρσινγκ ,μια χαρά είναι η πιτσιρίκα αν και θέλει δουλειά στο μασάζ, θα ακολουθήσει κριτική
manogreg1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
τελικά μήπως είναι ώρα στο συγκεκριμένο ίδρυμα να αναλάβει ενεργό δράση και η κυρία Φωτεινή μας??????
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
θες και συ να γλεντήσεις την κωλαρα της ε; άσε τύπε αρρώστια είναι αυτή η γυναίκατελικά μήπως είναι ώρα στο συγκεκριμένο ίδρυμα να αναλάβει ενεργό δράση και η κυρία Φωτεινή μας??????
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Αφου δεν το δίνει το κωλαράκι...
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
δεν περνάει καν σε δωμάτιο δυστυχώς. Απλα εκφράζω ευσεβείς πόθους...Αφου δεν το δίνει το κωλαράκι...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Ε κάποια στιγμή που είδε τα σκούρα και δεν είχε κοπέλες, νομίζω ότι αναγκάστηκε και πέρασε...
Εξ' άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που υπεύθυνη μαγαζιού μπαίνει σε δωμάτιο... βλέπε Νάνση Ζάνα Γκαλίνα....
Η ανάγκη βλέπεις....
Εξ' άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που υπεύθυνη μαγαζιού μπαίνει σε δωμάτιο... βλέπε Νάνση Ζάνα Γκαλίνα....
Η ανάγκη βλέπεις....
napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
μη μου δίνεις ελπίδες... Λες να παιχτεί τέτοιο σκηνικό;Ε κάποια στιγμή που είδε τα σκούρα και δεν είχε κοπέλες, νομίζω ότι αναγκάστηκε και πέρασε...
Η ανάγκη βλέπεις....
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Never say never...
Digweed
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 16.294
- Πόντοι
- 3.836
Πέρασμα πριν λίγο από το ίδρυμα όπου στην υποδοχή ήταν κλασσικά η Φωτεινή και παρούσα (αλλά επί του μασαζοαγώνος) μόνο η Κατερίνα.
Η Γιάννα υπολογίζεται ότι θα λείψει για κάνα δίμηνο ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένονται νέα μασαζοπλάσματα!
Η Γιάννα υπολογίζεται ότι θα λείψει για κάνα δίμηνο ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένονται νέα μασαζοπλάσματα!
xprncseeker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 256
- Πόντοι
- 296
Πέρασμα πριν λίγο από το ίδρυμα όπου στην υποδοχή ήταν κλασσικά η Φωτεινή και παρούσα (αλλά επί του μασαζοαγώνος) μόνο η Κατερίνα.
Κανά νέο απ'το μέτωπο;
TheGreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Never say never...
Ακριβώς. Αλλα μην τα θέλετε και όλα εύκολα. Οποιος δεν ζητάει δεν παίρνει και τώρα είναι ευκαιρία, δύσκολοι καιροί για το μαγαζί. Μπές στο μαγαζι, δές τα κορίτσια και όταν έρθει η καβλιάρα Φωτεινή με αυτό το ωραίο χαμόγελο πέστε της, μωρό μου έχω 80 ευρο αλλά μόνο για σένα. Θές να τα πάρεις? Να δούμε τι θα σου πεί.....
TheGreat
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2016
- Like
- 13
- Πόντοι
- 0
Αφου δεν το δίνει το κωλαράκι...
Με την σωστη τιμή και timing όλα έχουν γίνει και θα γίνονται....
SARANTADIO
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαΐ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
το εκανες και επιασε ? για να δουμεΑκριβώς. Αλλα μην τα θέλετε και όλα εύκολα. Οποιος δεν ζητάει δεν παίρνει και τώρα είναι ευκαιρία, δύσκολοι καιροί για το μαγαζί. Μπές στο μαγαζι, δές τα κορίτσια και όταν έρθει η καβλιάρα Φωτεινή με αυτό το ωραίο χαμόγελο πέστε της, μωρό μου έχω 80 ευρο αλλά μόνο για σένα. Θές να τα πάρεις? Να δούμε τι θα σου πεί.....
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.