Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 258K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
πανακριβο μαγαζι για τα σημερινα δεδομενα και γκομενες (πρωην μπορδελιαρες) χωρις βασικες γνωσεις μασαζ και ξεπετες!!  πετατε τα λεφτα σας....

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.898
Πόντοι
2.846
Περασμα πριν μερικες μερες.. κ δοκιμη την νεας κοπελας!
Στον διαμερισμα γινοτανε χαμος..ολα τα δωματια γεματα..βγες εσυ-να μπω εγω.. περιεργο που δεν ενημερωνουν οι συναγωνιστες!!! :think:
'Λια' λοιπον... ωραιο προσωπακι, κορμι λαμπαδα, παιταχτο κολαρακι,αλλα βυζι..μηδεν!!! :( Στα του αγωνα ,το μασαζ δεν το κατεχει, το λαδι δεν τις αρεσει.. κ ετσι δεν βαζει πολυ.. :jerking: , στο 5λεπτο λεει 'γυρνα'.. Και εκει αγριεψα λιγο.. και συνεχιστικε κανονικα το μασαζ-χαδι!!!
Στον 2γυρο..ακουσον-ακουσον.. δεν περνει πιπα!!! :headbang: ,απο οτι καταλαβα-απο τα λιγα αγγλικα που ξερει- εχει καποιο θεμα στο στομα της.. οδοντιατρικο ισως..δεν καταλαβα! Μεγαλη ξενερα! Στον παρακατω αγωνα εδειξε να αντεχει..και οταν ανεβασα στροφες κ την κουρασα,δεν διαμαρτιριθικε!
Τεσπα.. μαυρο απο εμενα.. δεν νοειται μασαζ+σεξ χωρις πιπα..

-Φωτεινη..ανελαβε δραση.. η νεα θελει εκπαιδευση!
   Πολυ  σωστος  και μπραβο  για  την  κριτικη που ανεβασες  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:....  Κι  εγω  ημουν  στο  τσακ  να  περασω  με την νεαρα Λια απλα εκει που  αραξα  μαζι της στον καναπε  και την καβλαντισα  ειδα  οτι ειναι  πολυ αματουρ η μικρη για  τα  μετρα  και σταθμα  του  Chico  οποτε και την  απεφυγα με  ελαφρα  τροπο ,αν και οπτικα ειναι πολυ καυλα  η μικρη και με ωραιες ματαρες , μπουτακια  ωραια  και κωλαρα ομορφη αλλα  ηταν  εμφανη η απειρια της στις ερωτησεις μου ,  ελπιζω  να  της  μαθει τα  κολπετα  η Φωτειναρα  μας ,  και το  βασικο   ελπιζω  να  ρεφαρεις  αλλου και με πιο εμπειρο  μωρο φιλε και αγωνιστη  ΧΧΧ-μαν  :hi: :hi: :hi:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.102
Πόντοι
5.595
πανακριβο μαγαζι για τα σημερινα δεδομενα και γκομενες (πρωην μπορδελιαρες) χωρις βασικες γνωσεις μασαζ και ξεπετες!!  πετατε τα λεφτα σας....
...εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις...?

@chicharito
Thanks man.. κ αμα σου πω οτι πριν, ειχα περάσει απο Φραντζη..μπας κ πετυχω την Λικα.. ;)(στανταρακι) αλλα δεν..
Τεσπα.. συμβαινουν αυτα.. κ οι φολες μες στο παιχνιδι ειναι.. για αυτο ειμαστε εδω..για να αλληλοενημερωνομαστε.. και να τις αποφευγουμε! Τωρα εκανα εγω την καταδρομικη κ ενημερωσα.. αυριο ισως εσυ ή καποιος αλλος! ;)

epirrepis

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Like
2
Πόντοι
1
Α ρε κατερινα ρουφοκαβλετο κ καραμουνι..καιρο εχουμε να τα πουμε..
περι ορεξεως πιτα βεβαια απλα προσωπικη ταπεινη αποψη

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
...εχεις κατι καλυτερο να προτεινεις...?

@chicharito
Thanks man.. κ αμα σου πω οτι πριν, ειχα περάσει απο Φραντζη..μπας κ πετυχω την Λικα.. ;)(στανταρακι) αλλα δεν..
Τεσπα.. συμβαινουν αυτα.. κ οι φολες μες στο παιχνιδι ειναι.. για αυτο ειμαστε εδω..για να αλληλοενημερωνομαστε.. και να τις αποφευγουμε! Τωρα εκανα εγω την καταδρομικη κ ενημερωσα.. αυριο ισως εσυ ή καποιος αλλος! ;)

συγγρου 108-σεπτεμβριου 59  κ.α    λογικες τιμες και ΜΑΣΑΖ!!  αλλιως παω και σε μπουρδελο...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Τα ίδια σκατά είναι και κει που προτείνεις...
Με το συμπάθειο...

• Like
Αντιδράσεις: gatik

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.102
Πόντοι
5.595
συγγρου 108-σεπτεμβριου 59   κ.α     λογικες τιμες και ΜΑΣΑΖ!!  αλλιως παω και σε μπουρδελο...
Nαι εχεις δικιο ,για Συγγρου 108 που ξερω.. μιλαμε για 10€ διαφορα.. δεν ειναι μεγαλη..απλα μην συγκρινουμε τα πιπινια 20-25..με τις μιλφαρες 40+

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.511
Πόντοι
46.232
Επίσκεψη πριν από λίγο μαζί με φίλο μου ,στην υποδοχή κλασσικά η σέξι Φωτεινή, δούλευαν δύο κοπέλες η Γιάννα που σαφώς την προτιμούσα μελαχρινή, δεύτερη κοπέλα η Λία που ήταν και ο σκοπός της σημερινής επίσκεψης μου μιας και την πρώτη φορά δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω, ξανθοκαστανη λεπτή με φοβερά σφιχτό κορμί μικρό βυζι και πιρσινγκ...Πολλά πιρσινγκ ,μια χαρά είναι η πιτσιρίκα αν και θέλει δουλειά στο μασάζ, θα ακολουθήσει κριτική

manogreg1972

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2017
Like
10
Πόντοι
0
τελικά μήπως είναι ώρα στο συγκεκριμένο ίδρυμα να αναλάβει ενεργό δράση και η κυρία Φωτεινή μας?????? :erection: :erection: :erection:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
τελικά μήπως είναι ώρα στο συγκεκριμένο ίδρυμα να αναλάβει ενεργό δράση και η κυρία Φωτεινή μας?????? :erection: :erection: :erection:
θες και συ να γλεντήσεις την κωλαρα της ε; άσε τύπε αρρώστια είναι αυτή η γυναίκα

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ε κάποια στιγμή που είδε τα σκούρα και δεν είχε κοπέλες, νομίζω ότι αναγκάστηκε και πέρασε...
Εξ' άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που υπεύθυνη μαγαζιού μπαίνει σε δωμάτιο... βλέπε Νάνση Ζάνα Γκαλίνα....
Η ανάγκη βλέπεις....

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Ε κάποια στιγμή που είδε τα σκούρα και δεν είχε κοπέλες, νομίζω ότι αναγκάστηκε και πέρασε...
Εξ' άλλου δεν είναι η πρώτη φορά που υπεύθυνη μαγαζιού μπαίνει σε δωμάτιο... βλέπε Νάνση Ζάνα Γκαλίνα....
Η ανάγκη βλέπεις....
μη μου δίνεις ελπίδες... Λες να παιχτεί τέτοιο σκηνικό;

Digweed

Μέγας
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Κριτικές
1
Like
16.294
Πόντοι
3.836
Πέρασμα πριν λίγο από το ίδρυμα όπου στην υποδοχή ήταν κλασσικά η Φωτεινή και παρούσα (αλλά επί του μασαζοαγώνος) μόνο η Κατερίνα.

Η Γιάννα υπολογίζεται ότι θα λείψει για κάνα δίμηνο ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένονται νέα μασαζοπλάσματα!

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Πέρασμα πριν λίγο από το ίδρυμα όπου στην υποδοχή ήταν κλασσικά η Φωτεινή και παρούσα (αλλά επί του μασαζοαγώνος) μόνο η Κατερίνα.

Η Γιάννα υπολογίζεται ότι θα λείψει για κάνα δίμηνο ενώ εντός των προσεχών ημερών αναμένονται νέα μασαζοπλάσματα!

Κανά νέο απ'το μέτωπο;

TheGreat

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Like
13
Πόντοι
0

Ακριβώς. Αλλα μην τα θέλετε και όλα εύκολα. Οποιος δεν ζητάει δεν παίρνει και τώρα είναι ευκαιρία, δύσκολοι καιροί για το μαγαζί. Μπές στο μαγαζι, δές τα κορίτσια και όταν έρθει η καβλιάρα Φωτεινή με αυτό το ωραίο χαμόγελο πέστε της, μωρό μου έχω 80 ευρο αλλά μόνο για σένα. Θές να τα πάρεις? Να  δούμε τι θα σου πεί.....

SARANTADIO

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Ακριβώς. Αλλα μην τα θέλετε και όλα εύκολα. Οποιος δεν ζητάει δεν παίρνει και τώρα είναι ευκαιρία, δύσκολοι καιροί για το μαγαζί. Μπές στο μαγαζι, δές τα κορίτσια και όταν έρθει η καβλιάρα Φωτεινή με αυτό το ωραίο χαμόγελο πέστε της, μωρό μου έχω 80 ευρο αλλά μόνο για σένα. Θές να τα πάρεις? Να  δούμε τι θα σου πεί.....
το εκανες και επιασε ? για να δουμε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom