jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
Την είδες ο ίδιος ή απλά "σου το είπανε"ναι εκει ειναι.
Την είδες ο ίδιος ή απλά "σου το είπανε"ναι εκει ειναι.
Νομίζω ότι αξίζει μία επίσκεψη
χα χα χα μα δεν πήρα ούτε την Μαρίνα...Μας γάμησες...
Τώρα βούρ για Μαρίνα, δεν έπαιρνες και την Μονικα για νάχουμε σφαιρική ενημέρωση;
φιλαράκι για πές τίποτα περισσότερο για Εύα και ΑθηνάΕπισκεψη εχθες το απογευμα . Στην υποδοχη η κουκλαρα ΦΩΤΕΙΝΗ . Στο ροστερ τωρα η μεγαλη επιστροφη της ρωσσιδας ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ πανεμορφη γυμνασμενη και μαυρισμενη ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ η καινουρια ρωσσιδα ΜΑΡΙΝΑ γλυκο κοριτσακι η νεα για το μαγαζι ρωσσιδα ΜΟΝΙΚΑ η νεα και αυτη απο αλβανια ΕΥΑ η γνωστη κουκλα σε ολους ΚΑΤΕΡΙΝΑ και τελος η σθμπαθητικη και γελαστη νεα κοπελα ΑΘΗΝΑ
Ο φίλος σου βγήκε από το δωμάτιο και δεν σου είπε τίποτα;χα χα χα μα δεν πήρα ούτε την Μαρίνα...
Εγώ πέρασα πριν λίγο και χτύπησα κουδούνι αλλά κανείς δεν απάντησε.σημερα 11.15' τηλεφωνο δεν απαντουσε εδώ
μου είπε ότι είναι καλή στα του αγώνα , απλά έχω σαν αρχή αν ο ίδιος δεν έχω δοκιμάσει κάποια να μην λεωΟ φίλος σου βγήκε από το δωμάτιο και δεν σου είπε τίποτα;
αμα ειμαι με αμαξι που παρκαρω εκει;
Συνηθως τα Σαββατα ειναι κλειστο το συγκεκριμενο μαγαζι , μονο καθημερινες πλεον , την Πεμπτη περασα και τσεκαρα και την Μαρινα την ξανθια ρωσσιδα , πολυ ωραιο κορμι , ωραιο μαυρισμα και πολυ ωραια αφρατη κωλαρα που ενημερωθηκα οτι την δινει κιολας .... καποια στιγμη λογικα θα τιμηθει διοτι βγαζει μια περιεργη καυλα η τυπισσα , καλο Σουκου και καλα μπανια σε ολουςτα σαββατα κλειστα;;