Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Mr. White

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2014
Κριτικές
2
Like
306
Πόντοι
21
Πήρα Γιάννα προχτές. Υπέροχη εμπειρία παρόλο το κακό μασάζ.
Στο σεξ είναι εντελώς GFE το μωρό. Πολύ καβλωτική πίπα ενώ στο ιεραποστολικό βογγούσε τόσο πειστικά που με έκανε να ξεχάσω προς στιγμή ότι έπαιρνα επαγγελματία. 

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Πέρασμα ξανά με Γιαννα σήμερα, καυλωσα τόσο άσχημα οταν την είδα που δεν μπορούσα να ξαπλώσω για μασάζ...Η κοπελα εδωσε πολυ πονο... Αναλυτικότερα στην κριτική...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
ΑΠό κάτι φωτο που είχε στο θρεντ, εάν θυμάμαι καλά, είναι μιά πολύ λεπτή η Γιάννα?

Έχει όμορφο πρόσωπο?

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
ΑΠό κάτι φωτο που είχε στο θρεντ, εάν θυμάμαι καλά, είναι μιά πολύ λεπτή η Γιάννα?

Έχει όμορφο πρόσωπο?
εχει ωραίο σώμα και όμορφο πρόσωπο. Εγω τουλάχιστον ποτε δεν μπορω να συγκρατηθώ οταν τη βλεπω

HOTELOS

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
που χαθηκατε εσεις ? δεν μας ενημερωσατε και για την νεα sexy παρουσια

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πέστα μόνος σου ρε συ...
Αφου φαίνεται ότι γνωρίζεις...

ciko mares

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2013
Like
352
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες, η Μαρία που δούλευε εδώ ξέρει κανείς που έχει μετακομίσει? amber alert.. :helpplea: :helpplea:  :hi:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.049
Πόντοι
2.846
Καλησπέρα παίδες, η Μαρία που δούλευε εδώ ξέρει κανείς που έχει μετακομίσει? amber alert.. :helpplea: :helpplea:  :hi:
   Καυλαρος  το Μαρακι και κυριως  η  αφρατοκωλαρα  της , οι μπουταρες και η κωλαρα της  πρεπει  να  λειπουν  εκτος Αθηνας , λογικα  οταν  θα  επιστρεψει  πιστευω  θα  ριξει  σημα  η Φωτεινη μας  :smitten: :smitten: :smitten:

symvoulos

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2010
Like
25
Πόντοι
0
Ρε παιδιά η Φωτεινη περνάει πλέον καθόλου στο δωμάτιο η όχι ;

Ευχαριστω

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
που χαθηκατε εσεις ? δεν μας ενημερωσατε και για την νεα sexy παρουσια

Γιατί δε μας λες τί ξέρεις εσύ ρε φίλε κι αν γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ας μιλήσει.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
242.681
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα γύρω στις 2000 ,στην υποδοχή κλασσικά η σέξι Φωτεινή, ροστερ 3 κοπέλες, από τις παλιές Γιάννα  :wanker: και Κατερίνα, τρίτη της παρέας η Λία καστανή κοπέλα με ασιατικά χαρακτηριστικά,λογικά από Καζακστάν, κανονικό σώμα μικρό βυζι, δεν θυμάμαι να την έχω δει αλλού, πρώτη μέρα εδώ,δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω Γιατί έπρεπε να φύγω, αν την δοκιμάσει κάποιος ας μας πει

xprncseeker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
256
Πόντοι
296
Άψογος! Σύντομος και περιεκτικός

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.049
Πόντοι
2.846
μικρουλα 23 χρονων με κορμι βελουδο και συμμετοχη αλλα Γιαννα
 Ειχα κι  εγω  περασμα  προχθες  απο το  μαγαζι να  δω  την Λια την καινουργια ,  πολυ  φρεσκο  και γλυκο  μουτρακι , λεπτο κορμακι με ωραια λεπτα ποδια και ωραια κωλαρα , και φατσουλα με  ωραια ασιατικα πονηρα  ματακια  και ωραιο  ζεστο  χαμογελο  λογικα  καζακα  την  εκοψα , πολυ  σεξυ και ντελικατη  φιγουρα  ,  φανηκε  λιγο  αβγαλτη μεν ... αλλα θα τσεκαριστει να δουμε και μεσα στο δωματιο τι λεει ...   θα τιμηθει στανταρ  μες της επομενες  μερες διοτι  φανηκε αρκετα  σεξυ  η μικρη  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

CAZODURO36

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
  Ειχα κι  εγω  περασμα  προχθες  απο το  μαγαζι να  δω  την Λια την καινουργια ,  πολυ  φρεσκο  και γλυκο  μουτρακι , λεπτο κορμακι με ωραια λεπτα ποδια και ωραια κωλαρα , και φατσουλα με  ωραια ασιατικα πονηρα  ματακια  και ωραιο  ζεστο  χαμογελο  λογικα  καζακα  την  εκοψα , πολυ  σεξυ και ντελικατη  φιγουρα  ,  φανηκε  λιγο  αβγαλτη μεν ... αλλα θα τσεκαριστει να δουμε και μεσα στο δωματιο τι λεει ...  θα τιμηθει στανταρ  μες της επομενες  μερες διοτι  φανηκε αρκετα  σεξυ  η μικρη  :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
θα παω σημερα που εμαθα οτι ειναι ανοικτα και θα ακολουθησει κριτικη

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Σιγή ιχθύος σήμερα. Πέρασα κατά τις 12:45 αλλά δεν ανοίγουν

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.119
Πόντοι
19.505
Σιγή ιχθύος σήμερα. Πέρασα κατά τις 12:45 αλλά δεν ανοίγουν
Προ ολίγου έκανα μια περατζάδα μπας και πετύχω την καινούργια. Η ευγενεική κοπέλα που μου άνοιξε (δεν ήταν η Φωτεινή) μου παρουσίασε πρώτα τη Λίλα ή Λια στην οποία αναφέρθηκε ο Τσικα και ο Σμύρνης. Πράγματι πολύ ωραίο σώμα, τα ασιατικά χαρακτηριστικά δεν είναι πολύ έντονα. Είχε τα μαλλιά πιασμένα κότσο αλά μπαλαρίνα.Φορούσε σέξυ άσπρο διαφανές καλσόν ως τους μηρούς και μαγιό. Στη συνέχεια ήρθε και η Γιάννα που την  είχα πάρει προ καιρού. Αυτή τη φορα μου φάνηκε πολύ παραμελημένη. Ενώ είχα σκοπό να πάρω τη Γιάννα αν δεν μου πολυάρεσε η Λία τελικά έφυγα άπραγος. Αλλά της Λίας σκέφτομαι σύντοντομα να της δώσω μια ευκαιρία.  

sl40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
237
Πόντοι
281
Επισκεψη προχθες στο μαγαζι με πολυ ομορφες παρουσιες την ουκρανεζα αρχοντομουναρα ΓΙΑΝΝΑ μια καινουρια απο καζακσταν ομορφουλα ΛΙΑ με ασιατικα χαρακτηριστικα τα πιο ωραια που εχω δει σε μασαζ και η μουναρα ΚΑΤΕΡΙΝΑ . Απο σημερα με ενημερωσαν οτι θα εχουν και νεα κοπελα!!!!!!!πολυ ομορφη

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.531
Πόντοι
5.595
Περασμα πριν μερικες μερες.. κ δοκιμη την νεας κοπελας!
Στον διαμερισμα γινοτανε χαμος..ολα τα δωματια γεματα..βγες εσυ-να μπω εγω.. περιεργο που δεν ενημερωνουν οι συναγωνιστες!!! :think:
'Λια' λοιπον... ωραιο προσωπακι, κορμι λαμπαδα, παιταχτο κολαρακι,αλλα βυζι..μηδεν!!! :( Στα του αγωνα ,το μασαζ δεν το κατεχει, το λαδι δεν τις αρεσει.. κ ετσι δεν βαζει πολυ.. :jerking: , στο 5λεπτο λεει 'γυρνα'.. Και εκει αγριεψα λιγο.. και συνεχιστικε κανονικα το μασαζ-χαδι!!!
Στον 2γυρο..ακουσον-ακουσον.. δεν περνει πιπα!!! :headbang: ,απο οτι καταλαβα-απο τα λιγα αγγλικα που ξερει- εχει καποιο θεμα στο στομα της.. οδοντιατρικο ισως..δεν καταλαβα! Μεγαλη ξενερα! Στον παρακατω αγωνα εδειξε να αντεχει..και οταν ανεβασα στροφες κ την κουρασα,δεν διαμαρτιριθικε!
Τεσπα.. μαυρο απο εμενα.. δεν νοειται μασαζ+σεξ χωρις πιπα..

-Φωτεινη..ανελαβε δραση.. η νεα θελει εκπαιδευση!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom