aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
www.imagebam.com/image/085cf0278928926] [/URL]Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μπορώ να έχω μια ενημέρωση;
Ευχαριστώ
www.imagebam.com/image/085cf0278928926] [/URL]Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Μπορώ να έχω μια ενημέρωση;
Ευχαριστώ
Νικολα μου να εισαι παντα καλα!Καλημερα και σένα και την ομάδα σου.
Thanks στην ΑΝΝΑ για τον καφέ. Το απολαυσα να πινω καφέ και να έχω θέα τις κοπέλες να περνάνε μπροστά μου. Αρτος (καφες) και θεάματα....
Καλημέρα Nick,
Μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα για τον Αρίστο να ανοίξει ένα cafe bar με προστιθέμενη αξία στον καφέ λόγω θεάματος. Μόνο ο χώρος του λείπει, αλλά όλα βολεύονται!!!
Υπερμεγιστε μου ωραια τα λες αλλα για Ελλαδα ειναι.........www.imagebam.com/image/d4713a278931978] [/URL]προτασεις πολλες αλλος λεει για καφε αλλος λεει μπαρ αλλος να κανει μπατσελορ κτλπ
εγω το παω αρκετα παραπερα αυτο που θα εκανε μπαμ θα ηταν ενας πολυχορος με καφε ποτα σινεμα πισινες που οτι θυληκο υπηρχε μεσα του θα ειχε τιμη και οι τιμες θα ξεκινουσαν απο 25 ευρω μονο για μια πιπα σε μια γωνια του πολυχωρου εως και πολλα πολλα ευρω για να κανεις οτι φαντασιωση θες πραγματικοτητα!!!!!!!!!!!!!!!!
Η στα ροφηματα σιγουρα!!!Το πρόβλημα είναι άλλο.
Σε τι ΦΠΑ θα εντάσσεται η επιχείρηση...
Σε καφετέριας, μπαρ, ψυχαγωγίας ή take away αφου θα παίρνεις τις κοπόλλες και θα τις πηγαίνεις σε παρακείμενο χώρο.
Για δούλεψε την ιδέα Αρίστο
ΣωστοςΘα μπουν όλες οι υπηρεσίες σε κλίμακα ΦΠΑ για...ροφήματα
Σωστος!!!!!!!!!Σωστος
Αλλα και εστιατορίου μια και εκτος απο φραπέδες παρέχει και μπριζόλα...
Λιγο υπομονη ακομα και ολα θα γινουν!!!Η ιδέα για το μπατσελορ που ακουστηκε ειναι εξαιρετικη. εντος η εκτος μαγαζιου και τι ωρες θελει σχεδιασμο αλλα θα ειναι κατι διαφορετικο.
"Δευτερουλα" λοιπον!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/2c492e278940206] [/URL]Με τα φορολογικά ξεχάσαμε και τη δευτερούλα
Η ιδέα για το μπατσελορ που ακουστηκε ειναι εξαιρετικη. εντος η εκτος μαγαζιου και τι ωρες θελει σχεδιασμο αλλα θα ειναι κατι διαφορετικο.
Έχουν γίνει κατά καιρούς σε μαγαζιά της κατηγορίας.
Υπερμεγιστε μου ωραια τα λες αλλα για Ελλαδα ειναι.........www.imagebam.com/image/d4713a278931978] [/URL]
Ελα αγορι μου να τον πιουμε οποτε θελεις!!!Θέλω και εγω καφέ!!!
www.imagebam.com/image/b86762278972817] .........παλι[/URL]!!!!!!!!!για μένα δεν έχεις τίποτα???
οικογενειακές και λοιπές ανειλημμένες υποχρεώσεις με κράτησαν άθελά μου μακριά από τη θαλπωρή του υπέροχου χώρου σου...αλλά επανέρχομαι δριμύτερος άμεσα!!www.imagebam.com/image/b86762278972817] .........παλι[/URL]!!!!!!!!!
Ελα αγορι μου να τον πιουμε οποτε θελεις!!!