aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ελα μεγαλε τρελοΡωσε......... ανεβαινε!!!!!!!!!κοντή, αδύνατη και δεν μιλάει κανένας
θα πρέπει να την αξιολογήσω εγώ !
Ελα μεγαλε τρελοΡωσε......... ανεβαινε!!!!!!!!!κοντή, αδύνατη και δεν μιλάει κανένας
θα πρέπει να την αξιολογήσω εγώ !
Ελα μεγαλε τρελοΡωσε......... ανεβαινε!!!!!!!!!
Η ιδια ειναι, στο ωραριο του μαγαζιου.μέχρι τι ώρα είναι εκεί συνήθως η κοπέλα;
Ντόνα...σαν τη θρυλική Ντόνα από Καλλιθέα...το απόλυτο κοντοπούτανο!
ivan συμφωνω απολυτως μαζι σου...μιλαμε για οτι δυνατοτερο,και καλυτερο σε αυτο το μεγεθος γυναικας...σκληρο PSE....μέχρι τι ώρα είναι εκεί συνήθως η κοπέλα;
Ντόνα...σαν τη θρυλική Ντόνα από Καλλιθέα...το απόλυτο κοντοπούτανο!
Δεν την εχει τεσταρει ακομα κανενας απο τους αξιολογητες του site!!!
θα βοηθησω εγω τα παιδια,μιας και η ντονα,ειναι παλια γνωστη μου...ΠΡΟΣΟΧΗ...οποιος εχει καρδιακα προβληματα,πιεση,εγκεφαλικο ιστορικο,ΜΑΚΡΙΑ!!!!..λοιπον,κοντουλα,μελαχρινη,κανοκικο σωμα,τουρλωτο κωλι,και 2αρι στηθος,πολυ ωραιο...προγραμμα...ΜΗΝ κανεντε τον κοπο και της πειτε για μασαζ...χασιμο χρονου..κατευθειαν στο ψητο....δεν θα πω πολλα,ενα μονο.......P......S.......E........!!!!!!!!Δεν την εχει τεσταρει ακομα κανενας απο τους αξιολογητες του site!!!
έτσι έτσι , την έχω πάρει πολλές φορες...ivan συμφωνω απολυτως μαζι σου...μιλαμε για οτι δυνατοτερο,και καλυτερο σε αυτο το μεγεθος γυναικας...σκληρο PSE....
όταν θέλει είναι μηχανη του σεξ...μάλιστα υπάρχουν εναλλαγές gfe me pse , τις περισσότερες φορές βέβαια είναι για pse καταστάσεις...ok δεν υπάρχει πρόβλημα, αυτό που δέν καταλαβαίνεις να σου το εξηγήσω...
η Ντόνα δεν είναι η μηχανή του σεξ που κάποιοι θέλουν να την παρουσιάζουν... συνήθως βαριέται που ζεί... πάντα η γνώμη μου
Αλβανις ειναι? οχι οτι εχει σημασια βεβαια.
διάβασε την τελευταία μου συνεδρία μαζί της....ε αυτό είπα κι εγώ... οτι μπορεί το ξέρουμε... εγώ την εχω δοκιμάσει 3 φορές και ήταν και τις 3 αλλού...
κατατοπιστικότατος...διάβασε την τελευταία μου συνεδρία μαζί της....
και πάλι καλά... αλλά βέβαια επειδή όλα αυτά έγιναν σε άλλο ίδρυμα ας μην προτρέχουμε...διάβασε την τελευταία μου συνεδρία μαζί της....