- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Εχω μιλφαρα Ελληνιδα για σενα!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/e3272e279248049] [/URL]
Εχω μιλφαρα Ελληνιδα για σενα!!!!!!!!!www.imagebam.com/image/e3272e279248049] [/URL]
Καλημερίζω τον άρχοντα των μασάζ!!!
http://[URL unfurl="true"]www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/ISTORIKA/Vlad_Tepes_Dracula.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
λαγε το ποινολογιο δεν το γλυτωνεις ολο σαλιαριζεις με την αντζελα στο φυλης 104 !!!!!
χαχαχχαχαχχχαχχχααχαχα
ποινολόγια παντού πεφτούν...δεν ξέρω τι να κάνω... λίγο ελαστικότητα ρε παιδιά...λαγε το ποινολογιο δεν το γλυτωνεις ολο σαλιαριζεις με την αντζελα στο φυλης 104 !!!!!
χαχαχχαχαχχχαχχχααχαχα
ποινολόγια παντού πεφτούν...δεν ξέρω τι να κάνω... λίγο ελαστικότητα ρε παιδιά...
δεν μπορώ να έχω το ρόλο του ΟΗΕ?? ουδέτερος παρατηρητής και ολίγον δοκιμαστής από,όλα???να αποφασισεις εισαι με μας η με τους αλλους!!!!!!!!
δεν μπορώ να έχω το ρόλο του ΟΗΕ?? ουδέτερος παρατηρητής και ολίγον δοκιμαστής από,όλα???
Να μας πει κ τη γνώμη του ο Αριστοτέλης...λαγε θα αρχισει η στρατολογηση σου στα μασαζ για να μην ξαναπατησεις ποτε σε στουντιο !!!
μεχρι να γινει αυτο στα μασαζ δεν θα περνεις τιποτα αλλο απο καλο μασαζ με γυμνοστηθη θεραπευτρια στην δευτερη φαση απλα θα σου χαιδευει το πεος ανευ τελειωματος και στην τριτη φαση αφου σε εχει κανει πυραυλο θα σε αφηνει να λες ΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!!!
αν καταφερεις να μπεις στον σκληρο πυρηνα των μασαζακιδων τοτε θα απολαυσεις 2 ωρες με 3 θεραπευτριες και οτι βιτσιο θες!!!!
αλλα αυτο δεν το βλεπω συντομα......!!!
κάθε μέρα παίζουν φίλε...Σημερα, αυριο παιζει καμια Μαργαριτα, Ευα ή οχι?
Κανονικα!!!!!!!!!Σημερα, αυριο παιζει καμια Μαργαριτα, Ευα ή οχι?
Να ακους τον υπερμεγιστο! Εχει γραψει πολλα μασαζοχιλιομετρα!!!Να μας πει κ τη γνώμη του ο Αριστοτέλης...
http://[URL unfurl="true"]www.iapopsi.gr/old/media/k2/items/cache/d8e55e7162b25079c8361d18821d721f_XL.jpg[/img[/URL]]Να ακους τον υπερμεγιστο! Εχει γραψει πολλα χιλιομετρα!!!
Καλο μεσημερι Λεοντα μου.........www.imagebam.com/image/300d0a279263086] [/URL]Καλο μεσημερι, αγαπητοι μου κυριοι !!!
Καλο μεσημερι Λεοντα μου.........www.imagebam.com/image/300d0a279263086] [/URL]