mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Καλημέρα Αρίστο και σ'ευχαριστώ για την τοποθέτηση. Και βέβαια ήταν λάθος σου να τα χώσεις στην Μαργαρίτα υποθετικά. Όφειλες να περιμένεις να αναφερθώ στην κοπέλα πρώτα. Αυτό το θέμα πιστεύω να σε απασχολήσει έντονα και να τραβήξεις τις κόκκινες γραμμές προκειμένου να υπάρχει η εύρυθμη λειτουργία του χώρου σου. Για την ντουζιέρα εννοείται πως καταλαβαίνω ότι μπορεί να συμβεί εύκολα ένα βούλωμα από τρίχες, ένας έλεγχος όμως, πριν τη χρήση του πελάτη δεν βλάπτει. Όσον αφορά στο θέμα της οσμής του στήθους της Εύας, είμαι ξεκάθαρος, γνωρίζοντας πως ίσως συνέβη τυχαία και ασφαλώς δεν αφήνω κανένα υπονοούμενο για την υγιεινή της, μιας και γενικά μοσχοβολούσε και φαίνεται ότι έχει προτεραιότητά της την καθαριότητα. Και κλείνω εδώ την ατυχή μου εμπειρία.Φιλε mysterious, καταρχην τσαμπα εφαγε τα γκαζια η Μαργαριτα...για το θεμα της ντουζιερας ζητω την επιεικια σου....για το θεμα ομως της προσωπικης της υγιεινης θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω και μαλιστα καθετα. Για το πρωτο ομως θα κανω οτι πρεπει για μην επαναληφθει.
Καλή συνέχεια σου εύχομαι.