Θα πω 2 πράγματάκια.....πρώτον,αγαπητέ φίλε mysterious,αφού το είχες κόψει το σπόρ για μεγάλο χρονικό διάστημα...(νομίζω πέραν του έτους....),τι ήθελες και ξανάμπλεξες? ε,τι τα'θελες?
Δεύτερον,επειδή κι εγώ απέχω απο τον χώρο για μεγάλο διάστημα,αλλά παρακολουθώ τα τεκταινόμενα,εχω παρατηρήσει το εξης : πρώτον,τα μαγαζιά σιγά σιγά κλείνουν η συρρικνώνονται η συγχωνεύονται.Αναμενόμενο αυτό λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης.Εχουν μείνει λοιπόν 3-4 καλά μαγαζιά,που με σωστή πολιτική τιμων και υπηρεσιών έχουν μαζέψει όλο τον κόσμο και κάνουν χρυσές δουλειές.Πολύ ωραία και μπράβο τους.Ενα απο αυτά ειναι ασφαλώς και το μαγαζί του Αριστοτέλη και πραγματικά ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί για να ενημερώνει σωστά και να κρατάει το μαγαζί σε υψηλό επίπεδο.Ομως,επειδή το χρήμα είναι γλυκό και γρήγορο,δεν ακολουθούν,όπως φαίνεται,την ίδια τακτική κάποιες κυρίες,που με την συμπεριφορά τους εκθέτουν και τον εαυτό τους και τον χώρο που εργάζονται....Αναμενόμενο και αυτό,ο χώρος είναι σκληρός και όπου κυκλοφορεί πολύ χρήμα τα φαινόμενα αυτά είναι λογικό να εμφανίζονται.Διαβάζω για αντίστοιχα κρούσματα και σε άλλα μαγαζιά.....
Γνώμη μου είναι οτι οι υπευθυνοι των καταστημάτων πρέπει εγκαίρως να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο αυτό με αυστηρότητα και αποφασιστικότητα.Δεν αρκεί το "τράβηγμα του αυτιου",ούτε μια απλή παρατήρηση.....Θέλει κόπο και χρόνο για να φτιάξεις ένα καλό μαγαζί.Και θέλει και 2-3 συμπεριφορές σαν κι' αυτή για να το διαλύσεις......