aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Καλημερα, ολα καλα Λαγε μου, σε ευχαριστω.Καλημέρα "Αριστοτέλη" και καλή συνέχεια με ψηλά το κεφάλι...το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον...
Καλημερα, ολα καλα Λαγε μου, σε ευχαριστω.Καλημέρα "Αριστοτέλη" και καλή συνέχεια με ψηλά το κεφάλι...το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον...
η δεσποινίς κανονικά στο πόστο της σήμερις??Καλημερα, ολα καλα Λαγε μου, σε ευχαριστω.
Κανονικοτατα!!!η δεσποινίς κανονικά στο πόστο της σήμερις??
και να συμπληρώσω ότι σε σχετική μου ερώτηση στην Εύα για το "ουδέτερο" άρωμα του λαδιού μου απάντησε ότι επίτηδες έχει επιλεγέι τέτοιο λάδι για να μη μυρίζει στο σώμα σε περίπτωση που είσαι παντρεμένος, σε σχέση κλπ...άρα και προνοητικός ο Αρίστος...Επειδη πριν απο λιγο πελατης με ρωτησε για την ποιοτητα του λαδιου που χρησιμοποιω (διαβασε την κριτικη του xxx.gataki), θα κοπιαρω και εδω το σχολιο μου. << Ειμαι απο τα ελαχιστα μαγαζια που χρησιμοποιει αυστηρα και μονο ΑΜΥΓΔΑΛΕΛΑΙΟ και χωρις προσθηκη αιθεριων ελαιων, εκτος αν ζητηθει απο τον πελατη. Δεν υπαρει κατι καλυτερο στην αγορα (υποαλλεργικο-αοσμο). Εχω αρκετες γνωσεις αρωματοθεραπειας, και διαθετω μια αρκετα πλουσια συλλογη ΓΝΗΣΙΩΝ αιθεριων ελαιων. Αν ησουν γνωστης θα ηξερες καταρχην οτι το αμυγδαλελαιο απλα δεν ΜΥΡΙΖΕΙ, και κατα δευτερον τα μιγματα με ΓΝΗΣΙΑ αιθερια ελαια, με το μασαζ απορροφουνται απο την επιδερμιδα και δεν φευγουν οσο και να τριβεσαι μετα στο μπανιο! (πολυ κακο για καποιον που εχει τους λογους του να μη μοσχοβολαει εστω και ελαφρα το δερμα του). Για του λογου το αληθες μπορω, οποτε θελεις να σε στειλω στον προμηθευτη μου που ειναι απο τους πιο παλιους αρωματοποιους στην Ελλαδα. Το θεμα χωρος-αναμονη πιστευω θα λυθει συντομα.>>
ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ!!! πόσο ανάδρομος παίζει να είναι ο Ερμής στο ζώδιό μου???Κανονικοτατα!!!
Καλο ταξιδι Νικολα!
...και εκεί που πάς ..ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει ??! ;)όσο δύσκολο και αν είναι , πάντα θα υπάρχουν οι αναμνήσεις ;)
"Τριτουλα"...........κανε μας ..............ανοιγματα!!!
Χρηστακο, υποχρεωση μου!Φιλτατε σε ευχαριστω για χθες που με περιμενες
θα το ηθελα και εγω αλλα πρεπει να τυχει, δεν τις εχω και στο ραφι.αριστο φερε καμια κινεζα η ταταρα να δουμε φως.
θα το ηθελα και εγω αλλα πρεπει να τυχει, δεν τις εχω και στο ραφι.
Που εισαι εσυ αγορι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε χασαμε. Μαυρη πετρα εριξες στο forum!Καλο μεσημερι στον aristo-teli και στα κοριτσια του !!!
Που εισαι εσυ αγορι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σε χασαμε. Μαυρη πετρα εριξες στο forum!
Ετσι μπραβο!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!!
Εκανα διακοπας και γυρισα ανανεωμενος !!!
Μαυρη πετρα, δεν θα ριξω ποτεεεεεεεεεεεεεεεεεεε !!!