Σημερινή επίσκεψη στο DIAMOND'S με στόχο να αναβιώσω τις όμορφες στιγμές που έζησα πριν λίγο καιρό με τη Μαργαρίτα. Δυστυχώς απουσίαζε και μια κατάφορη θλίψη και μελαγχολία γέμισε τα όμορφα ματάκια μου...
Ο "Αριστοτέλης" όμως είχε το γιατρικό, και μου το έδωσε....Το φάρμακο ονομαζόταν Εύα. Μια κοπέλα που θεωρείται από τα δυνατά ονόματα του μαγαζιού...Ψηλόλιγνη, καστανόξανθη, με συμπαθητικό πρόσωπο, 28 χρονών, πολύ σφιχτό και γυμνασμένο κορμί...Κόσμος πολύς, πηγαινοερχόταν και ζαλίστηκα κάποια στιγμή με το περα δώθε των κοριτσιών....Οπότε μόλις βρήκα την ευκαιρία "γράπωσα" την Εύα και εισήλθαμε στα ενδώτερα....Φοβερή εμπειρία, σαφώς διαφορετικότερη από την προηγούμενη μιας και είναι εντελώς άλλο στυλ. Ξεκίνημα από μέρους μου για να σπάσει ο πάγος με μασάζ προς εκείνη για να απολαύσω και την κορμάρα της, μου ανταπέδωσε την περιποίσηση με φοβερό μασάζ, με χέρια, με πόδια, με γόνατα(!!!)...χαλάρωσα και με έκανε "αλοιφή"...Στο δεύτερο μέρος τρομερά συμμετοχική, με φιλιά παντού, ωραίο στοματικό και στο σεξ τα πάντα όλα με υπομονή, πάθος και συγκέντρωση σε μένα...Λπετομέρειες στην κριτική που θα ακολουθήσει...Για μια ακόμη φορά πέρασα ΥΠΕΡΟΧΑ, η φιλοξενεία του "Αριστοτέλη" υποδειγματική, καφεδάκι, κουλουράκια ,σοκολατάκια και χαλαρή συζητησούλα...Τι να πω?? Vfm 100% και hasta la massage siempre!!!
ΥΓ.Αυτή τη φορά με ενυπωσίασε η Άννα με τη συπεριφορά της(και το κορμί της) και με έβαλε σε (πονηρές)σκέψεις για το μέλλον...