Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
. Άλλωστε λίγα είναι αυτά που πληρώνω.
Βάλε ότι πληρώνεις x12 = 80 - 130 €/ έτος.
Δεν είναι και λίγα για αυτό που προσφέρει.
. Άλλωστε λίγα είναι αυτά που πληρώνω.
[URL unfurl="true"]https://www.ebay.com/itm/Netflix-Gift-Warranty-4K-UltraHD-4-Screens-1-Month-Private/362902959625?hash=item547eb3b609:g:9PoAAOSwPqZeNxpC[/code[/URL]]
Άμα θες το κόβεις και το ξανά ενεργοποιείς. Δεν είναι ετήσια η συνδρομή αλλά μηνιαία.
Αλλιώς στο video club αλλά και αυτά έκλεισαν.
Καινούργια μόδα είναι και αγορά netflix από το ebay.
5 δολάρια τον μήνα 4 οθόνες συνδρομές.
Όποιος γουστάρει δοκιμάζει και μας λέει.
4 άτομα δηλαδή από 1 ευρόπουλο τον μήνα και 4Κ
Όπως ένας δικός μου πήγαινε στις τσατσάδες και προσπαθούσε να πάρει τα 10ευρα πίσω μέχρι που τον πήραν γραμμή και μάζεψε κάμποσες στην Ιάσωνος.
Τωρα με ολα κλειστα, το netflix αποτελει μονοδρομο (μαζι με το gaming και τα βιβλια βεβαια)..
Εχετε να προτεινετε καμμια καλη σειρα; Συνεχως ακουω για το "The Wire" το οποιο με ψηνει αλλα εχω ενδοιασμους καθως εχω βαρεθει την βια. Εχω βαρεθει να βλεπω κομμενους λαιμους..
Κατι με καλη πλοκη; Ισως κ λιγο αναλαφρο (στυλ Better Call Saul) ή εποχής ακόμα;
αν σου αρεσουν τα ευρωπαικα εχει παρα πολλα και καλα το netflix!!elite-toy boy-top boy-suburra-costa del sol-locked up-casa de papel-marcella-dogs of berlin-broadchurch,και πολλα αλλα!!Δεν έχει τίποτα πλέον.
Μόνο κάτι νεανικές κ reality.
Τωρα με ολα κλειστα, το netflix αποτελει μονοδρομο (μαζι με το gaming και τα βιβλια βεβαια)..
Εχετε να προτεινετε καμμια καλη σειρα; Συνεχως ακουω για το "The Wire" το οποιο με ψηνει αλλα εχω ενδοιασμους καθως εχω βαρεθει την βια. Εχω βαρεθει να βλεπω κομμενους λαιμους..
Κατι με καλη πλοκη; Ισως κ λιγο αναλαφρο (στυλ Better Call Saul) ή εποχής ακόμα;
Κάνεις πλάκα έτσι;Δεν έχει τίποτα πλέον.
Μόνο κάτι νεανικές κ reality.
Για ανάλαφρο αστυνομικό το ιταλικό Karlo and Malik-ωραία σειρά αστυνομικη με υπόθεση(οχι αυτοτελή επεισόδια) και χωρίς καθόλου βία
Επίσης πάρα πολύ καλή αστυνομικη το UNDERCOVER,από τις καλύτερες(βελγοολανδικη νομίζω)
Απο Βρετανικές Μαρσελα,Line of duty(κορυφαία για μένα)
Και 2 σκανδικαναβικά αστυνομικά πολύ καλά,bordeliner-deadwind
YΓ Επίσης φοβερη σειρά-από ΑΜΑΖΟΝ όμως- το 4 BLOCKS,με τούρκικη μαφία στο Βερολίνο
Μοιάζει με dogs of berlin,αλλά το dogs εχει πολύ νεοναζί,είναι λίγο πιο σκληρό,το 4 BLOCKS κλασικό αστυνομικό με μαφιόζους πολύ καλογυρισμένο
Πολύ καλή ενημέρωση, φίλε !
Όχι συνεχίζεται. Η σεζόν έχει διάλλειμα.Τύποι το Vikings τελείωσε;