Νέα

Νεος ζητάει..βοήθεια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητη babykiss!! επειδη ενδιαφερεσαι πολυ για μενα θα σου απαντησω για να σου λυσω ολες σου τις αποριες!!!..
λοιπον απο τοτε που ... μεγαλωσα... μεχρι σημερα δεν εχω παει σε μπουρδελα κλπ, στρηπτιτζαδικα κλπ κλπ.. ποτε!  φυσικα ειναι πολυ ομορφο να εισαι με την κοπελα σου κλπ οπως τα λες... ημουν παντοτε του σεβασμου, κοιταζα την κοπελα που ειχα διπλα μου κλπ κλπ.. ομως ποτε καμια απο ολες εκεινες που περασανε τελεια μαζι μου (οπως οι ιδιες ελεγαν) δε σκεφτηκε τον Κωσταντινο... ισως γιατι ειχαν ανασφαλειες, δεν ηταν ενταξει κλπ.. και παντοτε ο Κωσταντινοσ εκλεγε και στεναχωριοτανε για καθε πουτανα που τυχαινε στη ζωη του...

Τωρα λοιπον στα 36 του ο Κωσταντινος, ενας πραγματικα μια χαρα ευχαριστος ανθρπωπος, εμφανησιμος κλπ κλπ εχοντας ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ απο τις πουτανες που κυκλοφορουν εξω (γιατι πιστεψε με εχω κανει υπερερκετες..σοβαρες (κατ'εμε μονο) σχεσεις με τετοιες.. κοπελες) αποφασισε να ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΛΑ!!!!  και να κοιταξει να κανει πραγματ απου κανουν ολοι οι αλλοι τοσα χρονια και αυτος δεν εκανε τελικα λογο...???

αυτα..

σε ευχαριστω που ενδιαφερεσαι για μενα αλλα και εγω αναρωτιεμαι τι κανεις εσυ εδω μεσα???

Σε φιλω!!!
Κωσταντινος...

kotsos81

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2006
Κριτικές
11
Like
4
Πόντοι
11
+1 Κωνσταντινε,αυτες που κυκλοφορουν στο δρομο ειναι χειροτερες,δεν το παραδεχονται οτι ειναι πουτανες..

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
μιλησε κι ο Κοτσος τωρα και σωθηκαμε...αντε παιξε παραπερα..

Κωνσταντινε μου,

σε πιστευω σε οσα λες .Καταλαβαινεις βεβαια οτι , οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα ειναι πικραμενοι και απογοητευμενοι απο τον εαυτο τους και τις γυναικες ...φαινεται αλλωστε σ΄αυτα που γραφουν.
καταλαβαινεις επισης πιστευω οτι ενδεχομενως να ευθυνεσαι εσυ για το γεγονος οτι δεν εκανες σχεχη με κοπελες που αξιζουν και τα εμπλεξες με πουτ....
Φυσικα , επειδη η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτ...., κανε τη  πλακα σου εδω μεσα και κατα τα αλλα χαμογελα , παρτο αλλιως και βρες κανουρια, αλλαζοντας τα κριτηρια που ειχες ως τωρα...Βρες μια που να αξιζει και καλη διασκεδαση ....Υπαρχουν πολλες, πιστεψε με

το τι κανω εδω μεσα θα το μαθεις σε λιγο

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ολη η στιχομυθια εμενα μου θυμιζει "η θεια ολγα ξερει".... λολολολολολ

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια ερώτηση προς babykiss1900 (με κάθε σοβαρότητα):

Τι σε κάνει να μπαίνεις σ'ένα τέτοιο site;

Έχει να κάνει με το επάγγελμα σου; Αν έχω καταλάβει καλά είσαι ψυχολόγος..

Μήπως έχει να κάνει με το χαρακτήρα σου;

Πως νιώθεις όταν ποστάρεις εδώ;
θα σου απαντησω γιατι ειμαι ευγενικος ανθρωπος( με καθε σοβαροτητα):

1) τη βρισκω απιστευτα να τη λεω στα αγορακια
 2) μπα, ουτε εσυ καταλαβες καλα, γιατρος ειμαι
 3) φυσικα εχει να κανει και με το χαρακτηρα μου και με το επαγγελμα μου: μου αρεσει να βοηθω τους συνανθρωπους μου να βλεπουν την αληθεια
 4)νιωθω υπεροχα, δεν φαινεται?επειδη ομως ολα τα καλα κρατανε λιγο, σε μερικες μερες θα την κανω...χα χα χα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπορω να ρωτησω την ειδικοτητα?

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Βγάζεις το άχτι σου που οι άντρες προτιμούν τις πουτάνες από σένα;

το τι προτιμουν οι αντρες σε σχεση με μενα δεν θες να το ξερεις...
εγω λεω να μεινεις εκει που σε παιρνει, δηλ στην πληρωμενη ονειρωξη σου, γκεκε Τοντορ?

babykiss1900

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
εεε...δεν την εχω κανει ακομα την ειδικοτητα , ειμαι στην αναμονη

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
monaxoulis μην αγχώνεσαι και κανε αυτό που πιστεύεις εσύ. Μην ακούς κανέναν καθώς μονο εσύ ξέρεις τι είναι αυτό που θέλεις στην παρουσα φαση της ζωης σου .
Just follow it, είναι πολύ καλύτερο να μετανιώσεις για κάτι που έκανες παρα για κάτι που δεν. Πάντως καλά σπίτια (ριξε μια ματια στο forum και στις κριτικες) θα βρεις σε όλη την αθηνα και δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι, κανεις δεν θα σε δαγκώσει εκεί μέσα (εκτος βεβαια και αν το ζητήσεις ;) )

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αυτό είναι το πτυχίο που όλοι μας βλέπουμε με δέος;  ʼλλη μία απόδειξη του πόσο καβαλημένα καλάμια είναι οι δήθεν "καθώς πρέπει" γυναίκες που κυκλοφορούν με το πτυχίο τους σε πλακάτ και πόσο καλά κάνουν οι άντρες που τις αποφεύγουν και προτιμούν τις πουτάνες.

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητε μοναχούλη , δε σε καταλαβαινω....Εισαι 36 ετων , δεν εχεις κοπελα, δεν εχεις οικογενεια, δε σε προβληματιζει αυτο , αλλα σε προβληματιζει πως θα γινει να σου πουνε οι αλλοι εδω μεσα τροπο να πας με μια τρανσεξουαλή τραβεστι....
   Αν νομιζεις οτι σε εκλυουν ατομα του ιδιου φυλου, ενταξει , κατανοητο ειναι, αλλα τουλαχιστον να εισαι σοβαρος στις επιλογες σου....το να πας να ψωνισεις ενα δυστυχισμενο και μπερδεμενο ατομο φιλε μου, το οποιο κατα 90% θα κανει και ναρκωτικα για να μπορει να αντεχει συναισθηματικα την πορνεια, μονο σε κινδυνο θα σε εκθεσει....Σκεψου τι μπορεις να κολλησεις ( ακομα και με προφυλακτικο υπαρχει ενς μικρος κινδυνος , ενω ο στοματικος ερωτας σε εκθετει αρκετα)...Σκεψου οτι επισης μπορεις ανετα να βρεις μια απο τις πολλες γυναικες που κυκλοφορουν , να κανεις μια σωστη σχεση μαζι της και να κανεις σεξ με εναν ανθρωπο που τουλαχιστον θα ειναι επιλογη του νακοιμηθει μαζι σου.Αν κινηθεις σωστα , σιγουρα θα βρεθει καποια για σενα.Σκεψου λιγο καλυτερα σε παρακαλω...εισαι μεγαλος ανθρωπος και ειναι κριμα...

:badair:

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
θα σου απαντησω γιατι ειμαι ευγενικος ανθρωπος( με καθε σοβαροτητα):

1) τη βρισκω απιστευτα να τη λεω στα αγορακια
 2) μπα, ουτε εσυ καταλαβες καλα, γιατρος ειμαι
 3) φυσικα εχει να κανει και με το χαρακτηρα μου και με το επαγγελμα μου: μου αρεσει να βοηθω τους συνανθρωπους μου να βλεπουν την αληθεια
 4)νιωθω υπεροχα, δεν φαινεται?επειδη ομως ολα τα καλα κρατανε λιγο, σε μερικες μερες θα την κανω...χα χα χα

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
μιλησε κι ο Κοτσος τωρα και σωθηκαμε...αντε παιξε παραπερα..

Κωνσταντινε μου,

σε πιστευω σε οσα λες .Καταλαβαινεις βεβαια οτι , οι περισσοτεροι που μπαινουν εδω μεσα ειναι πικραμενοι και απογοητευμενοι απο τον εαυτο τους και τις γυναικες ...φαινεται αλλωστε σ΄αυτα που γραφουν.
καταλαβαινεις επισης πιστευω οτι ενδεχομενως να ευθυνεσαι εσυ για το γεγονος οτι δεν εκανες σχεχη με κοπελες που αξιζουν και τα εμπλεξες με πουτ....
Φυσικα , επειδη η πραγματικοτητα ειναι οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες πουτ...., κανε τη  πλακα σου εδω μεσα και κατα τα αλλα χαμογελα , παρτο αλλιως και βρες κανουρια, αλλαζοντας τα κριτηρια που ειχες ως τωρα...Βρες μια που να αξιζει και καλη διασκεδαση ....Υπαρχουν πολλες, πιστεψε με

το τι κανω εδω μεσα θα το μαθεις σε λιγο

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom