Νέα

Νεος ζητάει..βοήθεια..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 88
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stunt

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητη μου φιλη,
αν νομίζεις οτι μας σπάς τα αρχιδια με τα απανωτα σου post κανεις μεγάλο λάθος.
Ισα ισα που μας διασκεδάζεις (συνεχισε κι αλλο) αλλα και μας επιβεβαιώνεις για τη συμπεριφορα, το μυαλό και τον κομπλεξισμό που ολοι μας πιστευουμε οτι κουβαλάνε οι περισσότερες Ελληνίδες.
Συνεχισε να βγάζεις τη χολή σου , ετσι κι αλλιως η ανωνυμία του internet σε προστατευει και μπορεις να βγάλεις απ τα εσώψυχα σου ολα αυτα που τόσο καιρό μαζευείς εναντίον των ανδρων και πουθενα αλλου εκτος απ το internet δε μπορεις να πεις.
Βλεπεις εμεις οι ανδρες γαμάμε ενω εσυ γαμιεσαι, υπάρχει τεραστια διαφορα και ελπίζω να την καταλαβαίνεις.

Και επειδη βλέπω οτι εχεις μια αποστροφή για τον πληρωμένο ερωτα τον οποιο ολοι μας εδω  δοκιμάζουμε παράλληλα με τις μη-πληρωμένες (αλλα πιο ακριβές) ξεπέτες, γκομενες και γυναίκες μας θα σου πρότεινα να  δοκιμάσεις και εσυ , υπαρχουν πολλοι εδω που αν τους δώσεις ενα σεβαστό ποσό θα δεχτούν να σου κάνουν τη χάρη και να σε πηδήξουν.
Το ξέρω οτι η παρατεταμένη σεξουαλική αποχή σου σου έχει φέρει προβλήματα στο νευρικό και στο ορμονολογικό σου σύστημα, αλλα dont worry δε θα το πω πουθενά, θα ειναι το μικρό μας μυστικό.

αψογος, αλλα στην ηλικια που βρισκεται μπορει και να μεινει...

ΥΓ. Σε ψιλικατζιδικο δουλευει, απλα το ψωνιο της ηταν να γινει γιατρος...ειναι για λυπηση...τετοιο μυαλο...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
babykiss1900 πρωκτικο κανεις αν ναι ενδιαφεροαι για γιατρινες απο τον κωλο!

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
δεν ξερω για εσας αλλα εμενα η γιατρινα με καυλωνει
Την φανταζομαι με την ιατρικη φορμα και ζαρτιερες απο μεσα και μου γινεται καγκελο
Πες κι αλλα κουκλα μου..
(ξανθουλα εισαι???

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και να την γαμανε οι πακιστανοι στα εξωτερικα ε; χα χα χα χα

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
αψογος, αλλα στην ηλικια που βρισκεται μπορει και να μεινει...

ΥΓ. Σε ψιλικατζιδικο δουλευει, απλα το ψωνιο της ηταν να γινει γιατρος...ειναι για λυπηση...τετοιο μυαλο...
μιλαμε για πολυ γελιο η πικραμενη!!!!!!!

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ελατε ρε παιδια τι περιμενετε απο μια κοπελα η οποια δεν εχει γνωρισει αγαπη και το μοναδικο πραμα που ισως ξερει να κανει καλα ειναι να κραζει κοσμο? και τωρα θα λεει εμενα με θελουν πολλοι αντρες και τετοια δεν πα να εισαι και η jolie! καλυτερα καποιος κατα την γνωμη μου να παει να σε μια πουτανα παρα να παει με μια που ειναι πουτανα στην ψυχη πχ εσυ και απο 'τι φενετα ι πρεπει να εχεις κλισει πολλα σπιτια.

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
ρε παιδια με τετοια επιδραση που ειχε πανω μου η babykiss μαλλον γαστρεντερολογο την κοβω για ειδικοτητα!!!!!!
ΧΑΧΑ πάντως έχεις πάθει ψύχωση μαζί της οπως σου έγραψα κ αλλού :-)....
οκ θα ήθελα να ηρεμήσουν τα πράγματα κ να μη σκοτώνεστε...  για πολλούς και διάφορους λόγους!

οκ?

OP
OP
M

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
πολυ φοβαμαι καλε μου οτι δεν φταιω εγω για τις κλανιες σου....
Για να σου φευγουν τοσο ευκολα, μαλλον το αλλο συμβαινει ...ξερεις ...αυτο που δε θες να παραδεχτεις....ολοι το αρνουνται αλλωστε...
Λεγεται χαλαρωση σφιγκτηρα...νομιζω ξερεις πως προκαλειται

Λυπαμαι , αλλα απο τη στιγμη που θα συμβει , απο ιατρικης τουλαχιστον πλευρας , δεν μπορει να γινει κατι.
Αποδεξου τον εαυτο σου παιδι μου.Δεν πειραζει.Ολοι καλοι ειναι.

Λυπάμαι που θα το πω αλλα έχεις ξεφύγει και εσύ αδικαιολόγητα κ περισσότερο απο τους αλλους!  Θεωρώ απαράδεκτο να μιλάς έτσι ή να μιλάει ένας άνθρωπος έτσι!. Εγω τι ζήτησα στο κάτω κάτω? κατι -ας πουμε - φυσιολογικο...
Εσυ όμως εκφράζεσαι όπως πιστευω οτι δε σε τιμα...

Κων/νος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom