You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νεος ζητάει..βοήθεια..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα monaxoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 88
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
babykiss1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσυ μαντ μαν , σταματα να το παιζεις συμπαρασταση σε οσους μου την λενε....
ξερεις πως λεγεται ο ρολος που εχεις?
θα στον πω αλλη φορα γιατι τωρα παω για νανι
Αν και δεν συμπαραστεκομαι συμβαινει να συμφωνω σε αρκετα με τον todok σε αρκετα θεματα. Οχι σε ολα!
Ουτε με εσενα εχω προσωπικη κοντρα και ουτε ασχολουμαι προσωπικα με την παρτη σου! Γραφεις, γραφει, γραφω...
Ετσι δουλευει το forum...
Ουτε με εσενα εχω προσωπικη κοντρα και ουτε ασχολουμαι προσωπικα με την παρτη σου! Γραφεις, γραφει, γραφω...
Ετσι δουλευει το forum...
MATURELOVERR
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1
λαθος.βοηθαει κι'αυτο.εγω απο 15-22 δεν ειχα ουτε μια γκομενα και πηγαινα σ'αυτα τα σπιτακια τουλαχιστον μια φορα την εβδομαδα για να βρω την ισοροπια μου.εννοω την ψυχικη του ισορροπια, τι θελει πραγματικα, ποιες ειναι οι σεξουλικες του προτιμησεις....
να τις πει στον εαυτο του χωρις φοβο.....
ισορροπημενος εισαι οταν ξερεις τι θες και γιατι .
Δε χρειαζεται βεβαια να πω οτι την ισορροπια σου δεν τη βρισκεις σε στενα βρωμικα σοκακια, 2 τη νυχτα, πληρωνοντας ανθρωπους για να κανεις σεξ.......
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Παιδες καλημερα....να πω κι εγω τη γνωμη μου,
Εδω είναι ενα σαιτ που ασχολειται με τον αγοραιο έρωτα (κυρίως, αλλα τα ατομα που μπαινουν έχουν κι άλλα ενδιαφεροντα και συζητουν πολλα θέματα....)
Είναι πιστεύω δικαίωμα του καθενός να αναζητά την ευχαρίστηση, γιατί όχι και την ερωτική ηδονή, άσχετο με την οικογενειακή του κατάσταση.
Μπορεί να είναι παντρεμένος, μπορεί και ελεύθερος.
Είναι δικαίωμα του, και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει , πόσο μάλλον να συμπεράνει αν αυτός είναι αποτυχημένος ή όχι...
Αρκεί να το κάνει νόμιμα, και οι πόρνες το κάνουν οικιωθελώς, δεν τις υποχρεώνει κανείς με το ζόρι....(Εξαιρούνται περιπτώσειςτου ποινικου δικαίου-ανήλικες πόρνες κ.τ.λ.)
Για τον άντρα , πολλές φορές αυτό αποτελεί εκτόνωση, ποικιλία, μια διαφορετική εικόνα- εμπειρία, που πολλές φορές (κατα τη γνώμη μου πάντα) βοηθάει να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει να ζεί τη ζωή του με τη γυναίκα του, χωρίς π.χ. να διαλύσει την οικογένεια του γιατί έπεσε στα δίχτυα μιας άλλης γυναίκας, επειδή ένοιωσε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό....
Γιατί η φύση του άντρα τον ωθεί στο να έλκεται από την γυναίκα, και συνήθως είναι πιο επιρρεπής στο να υποκύψει...
Ας ειμαστε λίγο πιο ελαστικοι και όχι τόσο απόλυτοι....
Από την άλλη πρέπει να ανγνωρίσουμε στον (στην ) babykiss το δικαίωμα να έχει τις απόψεις του (της) αρκέι να μην υβρίζει και προσβάλλει κανέναν....αν και οφείλω ν απαραδεχτώ ότι δικρίνω μια λίγο απόλυτη θεώρηση των πραγμάτων και μια πικρία.
Ισως κάποια κακή εμπειρία ;
Λίγο πιο χαλαρά παιδιά, όλοι άνθρωποι είμαστε , και το sex είναι και σωματική ανάγκη, αποδεκτό αυτο και απο την επιστημονική κοινότητα φίλε - η babykiss, και πολλές φορές ο άνθρωπος χάνει την ισορροπία του όταν το στερείται, γι αυτό και κάποιες γυναίκες εξασκούν το επάγγελμα απο τα αρχαία χρόνια...
Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν π.χ. πόρνες, τότε θα είχαμε ακόμα περισσότερα διαζύγια, και σίγουρα πάντως πολύ περισσότερους βιασμούς γυναικών απο νταβραντισμένους οι οποίοι δεν θα έβρισκαν την εκτόνωση που βρίσκουν με μια πόρνη , έστω και επι πληρωμη....
Δεν είναι ανάγκη αν δεν συμφωνεί κάποιος με αυτό, να το καταδικάζει και με τέτοιο μηδενιστικο τρόπο....
Προσωπικά σπάνια έχω πληρώσει για sex , κυριως στα πιο νεανικα μου χρόνια, έχω οικογένεια, και αν με ρωτήσεις θα σου πώ ότι και ο άντρας προσφέρει στη γυναίκα στο sex ότι του προσφέρει κι αυτη, (και ίσως θα έπρεπε να πληρώνεται;) αλλα κυρίως η γυναίκα το έκανε επάγγελμα, γιατι ο άντρας απο τη φύση του δεν αντέχει χωρίς αυτό....
Γονίδια φυγείν αδύνατον....
Σημ: Μου αρέσουν βέβαια οι γυναίκες, αλλα στο σάιτ μπαίνω κυρίως για το χαβαλέ, και για τα θέματα συζήτησης, 8 χρόνια παντρεμένος, δυό τρείς φορές έχω πάει με πόρνη, και γνώρισα και τέτοια που το ευχαριστόταν αυτό που έκανε, και δεν ήταν ούτε άσχημη ούτε βρώμικη εμπειρία, ίσα -ίσα που η κοπέλλα μου φέρθηκε πολύ τρυφερά, ίσως βέβαια επειδή τη σεβάστηκα σαν άνθρωπο.
Μέχρι που στο τέλος με ρώτησε κι όλας γιατι πήγα , γιατί με βρήκε γλυκό και τρυφερό, και υπέθεσε ότι αν είμαι έτσι με τη γυναίκα μου, θα πρεπει να με αγαπάει κι αυτή πολύ.... Εγώ της απάντησα ακριβώς αυτό, ότι κι εγώ την αγαπάω, αλλα ένοιωσα την ανάγκη για μια καινούργια εικόνα, μιά άλλη αίσθηση, έτσι για αλλαγή !
Εδω είναι ενα σαιτ που ασχολειται με τον αγοραιο έρωτα (κυρίως, αλλα τα ατομα που μπαινουν έχουν κι άλλα ενδιαφεροντα και συζητουν πολλα θέματα....)
Είναι πιστεύω δικαίωμα του καθενός να αναζητά την ευχαρίστηση, γιατί όχι και την ερωτική ηδονή, άσχετο με την οικογενειακή του κατάσταση.
Μπορεί να είναι παντρεμένος, μπορεί και ελεύθερος.
Είναι δικαίωμα του, και κανείς δεν έχει δικαίωμα να τον κρίνει , πόσο μάλλον να συμπεράνει αν αυτός είναι αποτυχημένος ή όχι...
Αρκεί να το κάνει νόμιμα, και οι πόρνες το κάνουν οικιωθελώς, δεν τις υποχρεώνει κανείς με το ζόρι....(Εξαιρούνται περιπτώσειςτου ποινικου δικαίου-ανήλικες πόρνες κ.τ.λ.)
Για τον άντρα , πολλές φορές αυτό αποτελεί εκτόνωση, ποικιλία, μια διαφορετική εικόνα- εμπειρία, που πολλές φορές (κατα τη γνώμη μου πάντα) βοηθάει να επιστρέψει στο σπίτι του και να συνεχίσει να ζεί τη ζωή του με τη γυναίκα του, χωρίς π.χ. να διαλύσει την οικογένεια του γιατί έπεσε στα δίχτυα μιας άλλης γυναίκας, επειδή ένοιωσε την ανάγκη για κάτι διαφορετικό....
Γιατί η φύση του άντρα τον ωθεί στο να έλκεται από την γυναίκα, και συνήθως είναι πιο επιρρεπής στο να υποκύψει...
Ας ειμαστε λίγο πιο ελαστικοι και όχι τόσο απόλυτοι....
Από την άλλη πρέπει να ανγνωρίσουμε στον (στην ) babykiss το δικαίωμα να έχει τις απόψεις του (της) αρκέι να μην υβρίζει και προσβάλλει κανέναν....αν και οφείλω ν απαραδεχτώ ότι δικρίνω μια λίγο απόλυτη θεώρηση των πραγμάτων και μια πικρία.
Ισως κάποια κακή εμπειρία ;
Λίγο πιο χαλαρά παιδιά, όλοι άνθρωποι είμαστε , και το sex είναι και σωματική ανάγκη, αποδεκτό αυτο και απο την επιστημονική κοινότητα φίλε - η babykiss, και πολλές φορές ο άνθρωπος χάνει την ισορροπία του όταν το στερείται, γι αυτό και κάποιες γυναίκες εξασκούν το επάγγελμα απο τα αρχαία χρόνια...
Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν π.χ. πόρνες, τότε θα είχαμε ακόμα περισσότερα διαζύγια, και σίγουρα πάντως πολύ περισσότερους βιασμούς γυναικών απο νταβραντισμένους οι οποίοι δεν θα έβρισκαν την εκτόνωση που βρίσκουν με μια πόρνη , έστω και επι πληρωμη....
Δεν είναι ανάγκη αν δεν συμφωνεί κάποιος με αυτό, να το καταδικάζει και με τέτοιο μηδενιστικο τρόπο....
Προσωπικά σπάνια έχω πληρώσει για sex , κυριως στα πιο νεανικα μου χρόνια, έχω οικογένεια, και αν με ρωτήσεις θα σου πώ ότι και ο άντρας προσφέρει στη γυναίκα στο sex ότι του προσφέρει κι αυτη, (και ίσως θα έπρεπε να πληρώνεται;) αλλα κυρίως η γυναίκα το έκανε επάγγελμα, γιατι ο άντρας απο τη φύση του δεν αντέχει χωρίς αυτό....
Γονίδια φυγείν αδύνατον....
Σημ: Μου αρέσουν βέβαια οι γυναίκες, αλλα στο σάιτ μπαίνω κυρίως για το χαβαλέ, και για τα θέματα συζήτησης, 8 χρόνια παντρεμένος, δυό τρείς φορές έχω πάει με πόρνη, και γνώρισα και τέτοια που το ευχαριστόταν αυτό που έκανε, και δεν ήταν ούτε άσχημη ούτε βρώμικη εμπειρία, ίσα -ίσα που η κοπέλλα μου φέρθηκε πολύ τρυφερά, ίσως βέβαια επειδή τη σεβάστηκα σαν άνθρωπο.
Μέχρι που στο τέλος με ρώτησε κι όλας γιατι πήγα , γιατί με βρήκε γλυκό και τρυφερό, και υπέθεσε ότι αν είμαι έτσι με τη γυναίκα μου, θα πρεπει να με αγαπάει κι αυτή πολύ.... Εγώ της απάντησα ακριβώς αυτό, ότι κι εγώ την αγαπάω, αλλα ένοιωσα την ανάγκη για μια καινούργια εικόνα, μιά άλλη αίσθηση, έτσι για αλλαγή !
και παλι σου τονιζω οτι αλλαζεις τα λογια μου , μην το κανεις , ειναι φανερο τι ειπα.
Συγνωμη που θα στο πω , αλλα εσυ με ποια ιδιοτητα κρινεις ποιος ειναι ισορροπημενος και ποιος οχι?
με βαση τις προσωπικες σου αποψεις?
γιατι ξερεις υπαρχουν και αντικειμενικα κριτηρια που βεβαια τα ξερουν οι ειδικοι.Εσυ γλυκε μου , δεν εισαι ειδικος , ετσι? Εγω μπορει και να ειμαι...
τωρα τελευταια παιζουν πολλα ποστακια με καποιες κυριες που διατεινονται οτι ειναι ψυχολογοι (και με διδακτορικο ενιοτε) βγαζοντας οσους ασχολουνται με τον αγοραιο ερωτα συναισθηματικα και σεξουαλικα στερημενους, χωρις ιδανικα, ψυχασθενεις, εμμονοληπτικους, με δυσκολα παιδικα χρονια, διαστροφικους κτλ.... παρακαλουνται οι αυτοκλητοι σωτηρες-ειδικοι να βρουν αλλο πεδιο δρασης και οχι το υπαρχον site.
...ποιες εννοεις ακριβως?
αυτο καταλαβες εσυ γιατι τοσο σου κοβει.....
εσενα ουτε οι ξεμπαρκες θα σου κατσουν....
αν ηξερες ποια ειμαι και πως ειμαι , θα ειχες καταπιει τη γλωσσα σου κακομοιρη μου
οντως, τα μπουρδελα εγιναν για τυπους σαν και σενα...
βαλε μια φωτογραφια σου , οχι μονο να καταπιουμε τιν γλωσσα μας αλλα και να παιξουμε μια μαλακια για παρτη σου. συμφωνεις μουναρε?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ελπιζω ο Κωνσταντιννος να διαβασει αυτο που εγραψα και να σκεφτει ωστε να τα βρει με τον εαυτο του.
ελπιζω να ισορροπησει και να ψαξει για συντροφο καιμ οχι για εμπορευμα....
γιατι οποιος το κανει αυτοο δεν εχει ισορροπια φιλε μου
......ευλογησον πατερ......σορυ, μητερ.......
...
βαλε μια φωτογραφια σου , οχι μονο να καταπιουμε τιν γλωσσα μας αλλα και να παιξουμε μια μαλακια για παρτη σου. συμφωνεις μουναρε?
+1
Και σβήσε το πρόσωπο, το οποίο προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ λίγο, για να μην σε αναγνωρίσουν οι "ίσοι" σου και οι "ομότεχνοί" σου. Κάνε μια καλή πράξη δίνοντας μια μικρή χαρά σ' εμάς, τα άθλια σκουλήκια!
Συγνωμη που θα στο πω , αλλα εσυ με ποια ιδιοτητα κρινεις
με την ιδια ιδιοτητα που τους κρινεις κι εσυ
γιατι ξερεις υπαρχουν και αντικειμενι κα κριτηρια που βεβαια τα ξερουν οι ειδικοι.Εσυ γλυκε μου , δεν εισαι ειδικος , ετσι? Εγω μπορει και να ειμαι...
ειναι εμφανες οτι εισαι παντελως ασχετη. Οχι μονο γι αυτα που λες αλλα και για τον τροπο που τα λες
αν ηξερες ποια ειμαι και πως ειμαι , θα ειχες καταπιει τη γλωσσα σου κακομοιρη μου
η αληθεια ειναι πως ολοι κοντεψαν να χασουν τον υπνο τους με την αγωνια ν ανακαλυψουν ποιο ειναι αυτο το ζαγαρι
με την ιδια ιδιοτητα που τους κρινεις κι εσυ
γιατι ξερεις υπαρχουν και αντικειμενι κα κριτηρια που βεβαια τα ξερουν οι ειδικοι.Εσυ γλυκε μου , δεν εισαι ειδικος , ετσι? Εγω μπορει και να ειμαι...
ειναι εμφανες οτι εισαι παντελως ασχετη. Οχι μονο γι αυτα που λες αλλα και για τον τροπο που τα λες
η αληθεια ειναι πως ολοι κοντεψαν να χασουν τον υπνο τους με την αγωνια ν ανακαλυψουν ποιο ειναι αυτο το ζαγαρι
Ρε σεις ξερω μια ψυχολογα ψωναρα που ψαχνει για πουτσο αλλα ειναι χαλια και δεν βρισκει. Αφηστε δε οτι ΔΕΝ παιρνει πιπες. Εχει ομως βυζαρες απιστευτες. Σοφακι εσυ εισαι κοριτσι μου?
Ισπανική "παίζει" τουλάχιστον?
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
Σύντροφοι-Συναγωνιστές-Συμμαχητές κτλ-κτλ
Ευρηκα!
Μήπως είναι η κυρία Νατάσσα Πρωθυπουργου?
monaxoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Νοε 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ΠΩ ΠΩ ΠΩ.. ρε παιδια δηλαδη και μια πιπα να με στειλετε καπου να μου παρουν τοσο δυσκολο ειναι???
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !!! (μετα το ΝΑΤΑΣΣΑ που ειπε ο τομιτο)
λοιπον να ξαναμπουμε στο θεμα μας??? ΜΗΠΩʽΗ baby μπορεί να μου λυσει το προβλημα ??
λοιπον σοβαρα τωρα .. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ !!! (ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΡΑΝΣ).. αυτο μονο!!!!
και μια δευτερη ερωτηση ειναι ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ η πιατσα στη Συγγρου που σου παιρνουν κ μια πιπα στο αμαξι, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ με ΓΥΝΑΙΚΕΣ??? γιατι απλα ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! (θα προτιμουσα ΕΚΤΩΣ κεντρου αθηνας - να εχει και μεροσ για ξεμοναχιασμα... κατι ειχα ακουσει για Πειραια ΤΣΑΜΑΔΟΥ κλπ...
μενω Παγκρατι αλλα αποφευγω φοβερα το κεντρο κλπ...
Σας ευχαριστω πολυ παιδες!!!
Κωσταντινος
ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ !!! (μετα το ΝΑΤΑΣΣΑ που ειπε ο τομιτο)
λοιπον να ξαναμπουμε στο θεμα μας??? ΜΗΠΩʽΗ baby μπορεί να μου λυσει το προβλημα ??
λοιπον σοβαρα τωρα .. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΤΡΑΒΕΛΙΑ!! ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ..
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΡΩΤΗΣΑ ΑΝ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ !!! (ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΡΚΕΤΕΣ ΤΡΑΝΣ).. αυτο μονο!!!!
και μια δευτερη ερωτηση ειναι ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ η πιατσα στη Συγγρου που σου παιρνουν κ μια πιπα στο αμαξι, ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ με ΓΥΝΑΙΚΕΣ??? γιατι απλα ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! (θα προτιμουσα ΕΚΤΩΣ κεντρου αθηνας - να εχει και μεροσ για ξεμοναχιασμα... κατι ειχα ακουσει για Πειραια ΤΣΑΜΑΔΟΥ κλπ...
μενω Παγκρατι αλλα αποφευγω φοβερα το κεντρο κλπ...
Σας ευχαριστω πολυ παιδες!!!
Κωσταντινος
babykiss1900
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
χμμμμ...
τελικα εισαι αξιος της μοιρας σου αφου τα θελει ο κ...σου!
Αντε , βοηθηστε τον , εσεις οι αλλοι παραμυθαδες του κ..., τσαμπα μαγκες του διαδικτυου να βρει την τυχη του με τις π...
τελικα εισαι αξιος της μοιρας σου αφου τα θελει ο κ...σου!
Αντε , βοηθηστε τον , εσεις οι αλλοι παραμυθαδες του κ..., τσαμπα μαγκες του διαδικτυου να βρει την τυχη του με τις π...
εσυ μαντ μαν , σταματα να το παιζεις συμπαρασταση σε οσους μου την λενε....
οχι ρε γιατι να πας για νανι....κατσε ...κανε post σε ολα τα threads του forum...ετσι θα σωσεις περισσοτερους!!!
Μαλλον εχει καει η γουνα σου με κανεναν μπουρδελιαρη αντρα σου και ηρθες τωρα να μας τα ζαλιζεις εμας...
Μην μου πεις τωρα για την ελευθερια των αποψεων και της ελευθερης εκφρασης και ολες αυτες τις παπαριες που λες....εξαλλου κ γω την γνωμη μου λεω...
και να θυμασε παντα...Παιξε ΤΖΟΚΕΡ!!! Λιγοτερο αγχος περισσοτερα κερδη!!!!
Μια ερώτηση προς babykiss1900 (με κάθε σοβαρότητα):
Τι σε κάνει να μπαίνεις σ'ένα τέτοιο site;
Έχει να κάνει με το επάγγελμα σου; Αν έχω καταλάβει καλά είσαι ψυχολόγος..
Μήπως έχει να κάνει με το χαρακτήρα σου;
Πως νιώθεις όταν ποστάρεις εδώ;
Τι σε κάνει να μπαίνεις σ'ένα τέτοιο site;
Έχει να κάνει με το επάγγελμα σου; Αν έχω καταλάβει καλά είσαι ψυχολόγος..
Μήπως έχει να κάνει με το χαρακτήρα σου;
Πως νιώθεις όταν ποστάρεις εδώ;
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
τι ψυχολογος ρε παιδια;μια πυροβολημενη ειναι που μας εχει ζαλισει απο χτες τα αρχιδια εδω μεσα!!!!αντε να γραψεις στο κοσμοπολιταν ρε βλαμενο!!!ελεος με την καθε αγαμητη!!!!!ουστ!!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 103
- Εμφανίσεις
- 62K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις