Νέα

Νέος γραμματέας του ΚΚΕ ο Δημήτρης Κουτσούμπας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stekas72
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μπορεί ο Νέος γραμματέας του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας να μας φέρει τον κομμουνισμό στην Ελλάδα και την Ε.Ε

• ΝΑΙ

Ψήφοι: 18 26,1%
  • ΟΧΙ

Ψήφοι: 34 49,3%
  • ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ

Ψήφοι: 15 21,7%
  • ΔΞ -ΔΑ

Ψήφοι: 2 2,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    69

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Λίγα πράγματα πάντως γνωρίζουμε για τον νέο Γενικό, ακόμα... να δούμε τι θ'αποφασίσει το κομμά να μάθουμε  :think:

Άμα θές να μάθεις πραγματικά τότε διάβασε και το Κόμμα λίγο:

Βέβαια αν συνεχίσεις να ενημερώνεσαι από τα ίδια σε πληροφορώ οτι δεν αποκλείεται να μάθεις οτι ύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντός που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του:
«Τα παιδιά του σπούδασαν στην οικονομική σχολή του Σικάγο και είναι θαυμαστές του πινοσέτ και της θατσερ. Ο ίδιος διατηρεί βίλα στα βόρεια προάστια και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο αυταρχισμός και ο αντιδημοκρατισμός.»

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Εγώ θα προτιμούσα Μπογιόπουλο. Η φυσιογνωμία του οδηγεί συνειρμικά τη σκέψη...
ο μπογιοπουλος δεν ειναι "στελεχος" ειναι κομματικο μελος με συγκεκριμενη χρεωση οπως χιλιαδες αλλοι.
ο μπογιοπουλος κανει "κλικ" στο τηλεοπτικο κοινο, να δεις τι παλληκαρια (Αγορακια και κοριτσακια) εχουμε που κανουν κλικ στους εργατες

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εγώ θα προτιμούσα Μπογιόπουλο. Η φυσιογνωμία του οδηγεί συνειρμικά τη σκέψη...

Mpogiopoulos.jpg

Lenin-portrait.jpg

Ναι αλλά είναι αντιφρονούντας  :think:
Ευτυχώς που δεν έχουμε Αλάσκα να πάει να σπάει πάγους , ο προδότης, ο χαφιές, το όργανο των καπιταλιστών, ο Μπογιόπουλος.
Ούτε σύνεδρος δεν ήταν ο Αλήτης.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Άμα θές να μάθεις πραγματικά τότε διάβασε και το Κόμμα λίγο:

«Τα παιδιά του σπούδασαν στην οικονομική σχολή του Σικάγο και είναι θαυμαστές του πινοσέτ και της θατσερ. Ο ίδιος διατηρεί βίλα στα βόρεια προάστια και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι ο αυταρχισμός και ο αντιδημοκρατισμός.»

Ο Πινοσέτ μπροστά στο Στάλιν έμοιαζε καλός άνθρωπος !!  :grin:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως φίλε Akarman μερικές φορές έχει πολύ πλάκα το κόμμα.

Υ.Γ. Η μάλλον ουκ ολίγες φορές.

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εννοείς Αλκίνοε οτι δεν βάζουμε νερό στο κρασί μας και να κυβερνήσουμε με το ΣΥΡΙΖΑ (το νέο ΠΑΣΟΚ) ή να βάαλουμε καμια γαμάτη milf για γραμματέα?
Το ΚΚΕ βρίσκετε πραγματικά δίπλα σε αυτούς που το έχουν ανάγκη στους χώρους δουλειάς!

Όταν καταλάβουμε οτι τα κοματα δεν πρέπει να είναι μαγαζιά που πουλάνε ελπίδες τότε θα καταλάβουμε και ποσο μπροστά είναι το ΚΚΕ!

Φίλε Akarman, εγώ πάντως θέμα αισθητικής, δεν έθεσα για το κόμμα.  :think:

Δεν ξέρω, αν εσύ, πιστεύεις ότι το πρόβλημα στο κομμά είναι και η μη ύπαρξη "γαμάτης milf" ή γενικός γαμάτου-ης.

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Και ο απολογισμός της Παπαρήγα. Πήρε το κόμα με 13% νομίζω (διορθώστε με) και τα άφησε με 4%. Ιστορικό στέλεχος ναουμε.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Ναι αλλά είναι αντιφρονούντας  :think:
Ευτυχώς που δεν έχουμε Αλάσκα να πάει να σπάει πάγους , ο προδότης, ο χαφιές, το όργανο των καπιταλιστών, ο Μπογιόπουλος.
Ούτε σύνεδρος δεν ήταν ο Αλήτης.
Ναι όσοι κάνουν κριτική στο Κόμμα είναι οι καλοί οι ανανεωτές και όσοι το υπερασπίζονται οι μονολιθικοί και απαρχαιωμένοι!

Να δέις τώρα που θα λέν τι καλή που ήταν η Αλέκα !

Στο συνέδριο ο Μπογιόπουλος δεν ήταν γιατί απλά δεν τον ψήφισαν οι συντροφοί του από τη βάση για να πάει!

Γιατί έχει πλάκα? Επειδή έχει αρχές ιδεολογία και τίμιους ανθρώπους και όχι πολιτικούς απατεώνες σαν τον Αλέξη?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

ΑΠΟΛΥΤΕ και εδώ μέσα είσαι ρε θηρίο,
βάλθηκες να πραγματώσεις σήμερα την ευχή μου να φτάσεις τα 55.555 μηνύματα  :think:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376

Μια ερώτηση ρε φίλε Akarnan έχεις, είχες καμία σχέση με το κόμμα οργανωτικά?

Επειδή είναι προσωπικό δεδομένο, αν θες απαντάς.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Και ο απολογισμός της Παπαρήγα. Πήρε το κόμα με 13% νομίζω (διορθώστε με) και τα άφησε με 4%. Ιστορικό στέλεχος ναουμε.
Πήρε το Κόμμα μαχώμενη μέσα στο κόμμα τους σημερινόυς γλύφτες του συστήματος (Δραγασάκη, Δαμανάκη, Ανδρουλάκη), το κράτησε όρθιο, εδωσε τη ζωή της και της χρωστάμε πολλά γι΄αυτό!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Μια ερώτηση ρε φίλε Akarnan έχεις, είχες καμία σχέση με το κόμμα οργανωτικά?

Επειδή είναι προσωπικό δεδομένο, αν θες απαντάς.
Όχι δεν έχω. Αν είχα δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ τώρα!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ναι όσοι κάνουν κριτική στο Κόμμα είναι οι καλοί οι ανανεωτές και όσοι το υπερασπίζονται οι μονολιθικοί και απαρχαιωμένοι!

Να δέις τώρα που θα λέν τι καλή που ήταν η Αλέκα !

Στο συνέδριο ο Μπογιόπουλος δεν ήταν γιατί απλά δεν τον ψήφισαν οι συντροφοί του από τη βάση για να πάει!

Γιατί έχει πλάκα? Επειδή έχει αρχές ιδεολογία και τίμιους ανθρώπους και όχι πολιτικούς απατεώνες σαν τον Αλέξη?

Ποια είναι η ιδεολογία του Ελληνικού ΚΚΕ ρε τύπε ?  Αυτή την ερώτηση δύσκολα θα την απαντούσε και εξπέρ των πολιτικών επιστημών ? Το να τα απορρίπτεις όλα και όλους δεν νομίζω ότι είναι ιδεολογία !  :grin:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πήρε το Κόμμα μαχώμενη μέσα στο κόμμα τους σημερινόυς γλύφτες του συστήματος (Δραγασάκη, Δαμανάκη, Ανδρουλάκη), το κράτησε όρθιο, εδωσε τη ζωή της και της χρωστάμε πολλά γι΄αυτό!

Σε λίγο θα είναι κόμμα χωρίς ψηφοφόρους όμως φίλε. Ενώ το χρειαζόμαστε στην κοινωνία για τους αγώνες του και όχι για την ξύλινη γλώσσα του.

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
863
Πόντοι
96
Ποια είναι η ιδεολογία του Ελληνικού ΚΚΕ ρε τύπε ?  Αυτή την ερώτηση δύσκολα θα την απαντούσε και εξπέρ των πολιτικών επιστημών ? Το να τα απορρίπτεις όλα και όλους δεν νομίζω ότι είναι ιδεολογία !  :grin:
Η Ιδεολογία του ΚΚΕ τύπε είναι ο Μαρξισμός Λενινισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός και εν ολίγοις λέει οτι τον πλούτο που υπάρχει στον πλανήτη πρέπει να τον καρπώνονται αυτοί που τον παράγουν και όχι τα παράσιτα οι καπιταλιστές! Γκε γκε?

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Όχι δεν έχω. Αν είχα δεν θα έπρεπε να ήμουν εδώ τώρα!

Που θα ήσουν αγαπητέ μαζί με τους "Μπογιόπουλους" ή με τους άλλους?  :think:

Ε Δ Ω   Ε Ι Ν Α Ι   Τ Ο   Ε Ρ Ω Τ Η Μ Α.

και πιστεψε μου δεν είναι προβοκατόρικο.

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Η Ιδεολογία του ΚΚΕ τύπε είναι ο Μαρξισμός Λενινισμός και ο προλεταριακός διεθνισμός και εν ολίγοις λέει οτι τον πλούτο που υπάρχει στον πλανήτη πρέπει να τον καρπώνονται αυτοί που τον παράγουν και όχι τα παράσιτα οι καπιταλιστές! Γκε γκε?

Δηλαδή οι φίλοι σας οι Κινέζοι αναθεωρητές έχουν Μαρξισμό-Λενινισμό τώρα και τον πλούτο τον καρπώνονται όλοι ??  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom