Νέα

Νέος αρχιεπίσκοπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νεος [b]σας[/b] αρχιεπισκοπος ?

• Θεσαλονικης Ανθιμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σπαρτης Ευσταθιος

• Θηβων Ιερώνυμος

• Δημητριαδος Ιγνατιος

• bourdeliados Παπαγεωργιος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

moynitsokinigos

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Στον καινούργιο Αρχιεπίσκοπο....Καλοφάγωτα ρε.....

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Δηλαδή πως το κάνει αυτό? Πάει και στήνεται στις τράπεζες και βλέπει που τα μετράνε?
Μιλαω γενικα για τα λεφτα ασχτε δεν ξερω πως να στο πω να το καταλαβεις.
Τώρα τον συκοφαντείς τον άνθρωπο. Γιατί ΞΕΡΩ ότι οι μητροπολιτάδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ακίνητα στο όνομά τους. Αν μιλάς για τη μητρόπολη, όλοι έτσι είναι φίλε Francesco. Θα σου ποστάρω κάτι στη συνέχεια.
Εχει και δικια του πλην Μητροπολης αν δεν ξερεις να μην μιλας
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
Οπως το καταλαβει κανεις.
Ρε Francesco, τη δουλειά του κάνει! Η δουλειά του είναι να ψήνει τον κόσμο να "κληροδοτεί" περιουσίες στη Μητρόπολη, και εν συνεχεία να τις πουλάει! Αλλιώς πως θα ζούσε και αυτός και όλο το περιβάλλον? Ακόμα να το καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα?
Τοσα χρονια γυρω στα (40-50 χρονια μπορει και παραπανω δεν ειμαι σιγορος αυτη η γη που πουλησε ειναι ιερη γιατι ανηκε στο μετοχι του αγιου διονυσιου. Ολοκληρο σκανδαλο παιχτηκε Δεν εχεις ιδεα εσυ για τετοια για αυτο μην ρεζιλευομαστε στο site.
ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΙΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
Ύπαγε οπίσω μου σατανά, τι άλλο θα ακούσουμε απόψε εδώ μέσα, μέρα εκλογής αρχιεπισκόπου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Ενταξει μπορει να εκανα ενα λαθος το παραδεχομαι η περιουσια της μητροπολης ειναι εκκλησιαστικη και οχι κρατικη.Συγγνωμη
Κάτι σα την Βάνα Μπάρμπα δηλαδή? Καλά το πιασα?
Λιγο σεβασμο Μητροπολιτης,  ειναι Σταυρο μου δεν ειναι η αδερφη σου.

Επισκέπτης
Λιγο σεβασμο Μητροπολιτης,ειναι Σταυρο μου δεν ειναι η αδερφη σου..
μετα απο ολα οσα ΕΣΥ αποκαλυπτεις για τον αγιο σας,ζητας να τον σεβονται κιολας???ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα???βραγιδαααααααααααααααααααα,τα χαπια μου..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
μετα απο ολα οσα ΕΣΥ αποκαλυπτεις για τον αγιο σας,ζητας να τον σεβονται κιολας???ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα???βραγιδαααααααααααααααααααα,τα χαπια μου..
Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο στους ανωτερους του  και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.Ενας ανθρωπος του θεου.

Επισκέπτης
Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο [size=20pt]στους ανωτερους του[/size]  και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.[size=20pt]Ενας ανθρωπος του θεου[/size].
ανωτερος???ανθρωπος του θεου???ΗΜΑΡΤΟΝ..

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο στους ανωτερους του  και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.Ενας ανθρωπος του θεου.

Ε όχι και του Θεού. Ο τύπος είναι μεγάλο παρτάλι. Το οτι φοράει άμφια και μήτρα δεν λέει τίποτα. Γιατί ως γνωστόν "τα ράσα δεν κάνου τον παπά...αλλά το μασάζ".

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6

Εμεις εχουμε τον δικο μας αγιο & αρχηγο μας...
Βισαριωνα τον λενε ;)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...εχει φτιαξει μια πολτελες βιλα ...

Σου βάζω λοιπόν εδώ μια φωτογραφία από πάνω (Google) όπου βλέπεις αυτά που λέει. Δεν είναι δικιά τους, εκεί ζουν όμως.

Σύγκρινε τώρα τις 2 ιδιοκτησίες. Στο "μητροπολιτικό" πράμα μένει ο μητροποιλίτης Αττικής. Στην πολυκατοικία μένουν 16 οικογένειες (4 όροφοι χ 4 διαμερίσματα ανά όροφο).

Από όσο ξέρω, όλες οι μητροπόλεις τέτοιου τύπου ιδιοκτησίες είναι.

Τι ψάχνεις τώρα φίλε μου...

Συνημμένα

• Mitropoli.jpg
    Mitropoli.jpg
    125,8 KB · Εμφανίσεις: 25

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
[size=9pt]Κάτι σα την Βάνα Μπάρμπα δηλαδή? Καλά το πιασα? [/size]

Λιγο σεβασμο Μητροπολιτης,  ειναι Σταυρο μου δεν ειναι η αδερφη σου.

Πως το κατάλβες ρε θηρίο ότι η Βάνα Μπάρμπα είναι αδερφή μου?

Γαμώτο! Καρφώθηκα!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Σου βάζω λοιπόν εδώ μια φωτογραφία από πάνω (Google) όπου βλέπεις αυτά που λέει. Δεν είναι δικιά τους, εκεί ζουν όμως.

Σύγκρινε τώρα τις 2 ιδιοκτησίες. Στο "μητροπολιτικό" πράμα μένει ο μητροποιλίτης Αττικής. Στην πολυκατοικία μένουν 16 οικογένειες (4 όροφοι χ 4 διαμερίσματα ανά όροφο).

Από όσο ξέρω, όλες οι μητροπόλεις τέτοιου τύπου ιδιοκτησίες είναι.

Τι ψάχνεις τώρα φίλε μου...
Ενταξει .Δεκτο απ οτι εχω ακουσει  ομως εχει και δικη του βιλα.Κουτσομπολια-  κατινες της γειτονιας εδω του νησιου τα λενε.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Αξιος ο νεος αρχιεπισκοπος  αλλα γερος πολυ μου φαινεται. Την βγαζει δεν την
βγαζει την τετραετια.Παντως απο τον δικο μας χρυσοστομο χιλιες φορες αυτος.

παλι θα εχουν αργια οι δημοσιοι... :headbang:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
παλι θα εχουν αργια οι δημοσιοι... :headbang:

ρε DIKY πηγαινε να κοιμηθεις / ακομα και εγω που δεν δουλευω αυριο δεν την πολυπαλευω και πολυ και ετοιμαζομαι για υπνο / παντως σημερα το Δημοσιο επρεπε να εχει αργια για να γιορτασει τον νεο Αρχιεπισκοπο .....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
Υπουργε εσυ εισαι στο βιντεο που κουνας τη σημαια;

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Υπουργε εσυ εισαι στο βιντεο που κουνας τη σημαια;

οχι εγω ειμαι αυτος που τραβαει το βιντεο / μετα πηγα με τους παπαδες και εκανα αγριο sex μεσα στα κελια ....

eskiya

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2007
Like
8
Πόντοι
16
οχι εγω ειμαι αυτος που τραβαει το βιντεο / μετα πηγα με τους παπαδες και εκανα αγριο sex μεσα στα κελια ....
Ρε φίλε έχω πεθανει στα γελια με το κλιπ της υπογραφης σου. Και ειδικα με το σχολια κατω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Fuck Tourkey!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ρε DIKY πηγαινε να κοιμηθεις / ακομα και εγω που δεν δουλευω αυριο δεν την πολυπαλευω και πολυ και ετοιμαζομαι για υπνο / παντως σημερα το Δημοσιο επρεπε να εχει αργια για να γιορτασει τον νεο Αρχιεπισκοπο .....

αντε ρε βραδυπους εχε λιγη αντοχη πανω σου ρεεεει...ακομη ειναι νωρις εχω να κανω και μπανακι. αυριο θελω να κανονισουμε για το σαββατο, ξερεις../ ΑΞΙΟΣ Ο JERONYMO!
μωρη ξετσιπωτη ασε τους παπαδες ησυχους θα μας πεθανεις κανεναν..

OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για τον ίδιο λόγο που εσύ ντύνεσαι " αλλίως" και είσαι πάντα ξυριζμένος!
δεν σε νοιάζει αν είναι γκέι και σε ενοχλούν τα γένια και τα ράσα?
ναι, αλλα ο stavros εχει την επιλογη να μεινει αξυριστος, ενω ο παπας ετσι και ξυριστει τη γαμησε. ΔΕΝ θα ειναι αναγνωρισιμος κλπ κλπ κλπ κλπ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom