moynitsokinigos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Στον καινούργιο Αρχιεπίσκοπο....Καλοφάγωτα ρε.....
Μα ποιός είναι αυτός ??? Για πές ...
Εντελώς πληροφοριακά ρωτάω ... ???Δε λέω ρε! Τι σε νοιάζει εσένα?
Δηλαδή πως το κάνει αυτό? Πάει και στήνεται στις τράπεζες και βλέπει που τα μετράνε?
Μιλαω γενικα για τα λεφτα ασχτε δεν ξερω πως να στο πω να το καταλαβεις.
Τώρα τον συκοφαντείς τον άνθρωπο. Γιατί ΞΕΡΩ ότι οι μητροπολιτάδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ακίνητα στο όνομά τους. Αν μιλάς για τη μητρόπολη, όλοι έτσι είναι φίλε Francesco. Θα σου ποστάρω κάτι στη συνέχεια.
Εχει και δικια του πλην Μητροπολης αν δεν ξερεις να μην μιλας
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!
Οπως το καταλαβει κανεις.
Ρε Francesco, τη δουλειά του κάνει! Η δουλειά του είναι να ψήνει τον κόσμο να "κληροδοτεί" περιουσίες στη Μητρόπολη, και εν συνεχεία να τις πουλάει! Αλλιώς πως θα ζούσε και αυτός και όλο το περιβάλλον? Ακόμα να το καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα?
Τοσα χρονια γυρω στα (40-50 χρονια μπορει και παραπανω δεν ειμαι σιγορος αυτη η γη που πουλησε ειναι ιερη γιατι ανηκε στο μετοχι του αγιου διονυσιου. Ολοκληρο σκανδαλο παιχτηκε Δεν εχεις ιδεα εσυ για τετοια για αυτο μην ρεζιλευομαστε στο site.
ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΙΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
Ύπαγε οπίσω μου σατανά, τι άλλο θα ακούσουμε απόψε εδώ μέσα, μέρα εκλογής αρχιεπισκόπου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!
μετα απο ολα οσα ΕΣΥ αποκαλυπτεις για τον αγιο σας,ζητας να τον σεβονται κιολας???ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα???βραγιδαααααααααααααααααααα,τα χαπια μου..Λιγο σεβασμο Μητροπολιτης,ειναι Σταυρο μου δεν ειναι η αδερφη σου..
Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο στους ανωτερους του και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.Ενας ανθρωπος του θεου.μετα απο ολα οσα ΕΣΥ αποκαλυπτεις για τον αγιο σας,ζητας να τον σεβονται κιολας???ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα???βραγιδαααααααααααααααααααα,τα χαπια μου..
ανωτερος???ανθρωπος του θεου???ΗΜΑΡΤΟΝ..Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο [size=20pt]στους ανωτερους του[/size] και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.[size=20pt]Ενας ανθρωπος του θεου[/size].
Εννοω την υπαρχουσα διαφορα που εχουνε κοινωνικη οικονομικη πολιτιστικη και να δειχνει σεβασμο στους ανωτερους του και οχι να τον παρομοιαζει με την Μπαμπα. Αυτο ειναι προσβολη και για το νησι.Δεν παυει να ειναι ενα προσωπο σεβαστο πασιγνωστο και χριστιανικο.Ενας ανθρωπος του θεου.
μετα απο ολα οσα ΕΣΥ αποκαλυπτεις για τον αγιο σας,ζητας να τον σεβονται κιολας???ρε τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα???βραγιδαααααααααααααααααααα,τα χαπια μου..
...εχει φτιαξει μια πολτελες βιλα ...
Ναι, καλα κρασια.Κατσε τωρα να συννενοηθω μαζι σου.Αφου δεν μπορεις να κααλαβεις το υποννοουμενοανωτερος???ανθρωπος του θεου???ΗΜΑΡΤΟΝ..
[size=9pt]Κάτι σα την Βάνα Μπάρμπα δηλαδή? Καλά το πιασα? [/size]
Λιγο σεβασμο Μητροπολιτης, ειναι Σταυρο μου δεν ειναι η αδερφη σου.
Ενταξει .Δεκτο απ οτι εχω ακουσει ομως εχει και δικη του βιλα.Κουτσομπολια- κατινες της γειτονιας εδω του νησιου τα λενε.Σου βάζω λοιπόν εδώ μια φωτογραφία από πάνω (Google) όπου βλέπεις αυτά που λέει. Δεν είναι δικιά τους, εκεί ζουν όμως.
Σύγκρινε τώρα τις 2 ιδιοκτησίες. Στο "μητροπολιτικό" πράμα μένει ο μητροποιλίτης Αττικής. Στην πολυκατοικία μένουν 16 οικογένειες (4 όροφοι χ 4 διαμερίσματα ανά όροφο).
Από όσο ξέρω, όλες οι μητροπόλεις τέτοιου τύπου ιδιοκτησίες είναι.
Τι ψάχνεις τώρα φίλε μου...
Αξιος ο νεος αρχιεπισκοπος αλλα γερος πολυ μου φαινεται. Την βγαζει δεν την
βγαζει την τετραετια.Παντως απο τον δικο μας χρυσοστομο χιλιες φορες αυτος.
παλι θα εχουν αργια οι δημοσιοι...
Υπουργε εσυ εισαι στο βιντεο που κουνας τη σημαια;
Ρε φίλε έχω πεθανει στα γελια με το κλιπ της υπογραφης σου. Και ειδικα με το σχολια κατω Fuck Tourkey!οχι εγω ειμαι αυτος που τραβαει το βιντεο / μετα πηγα με τους παπαδες και εκανα αγριο sex μεσα στα κελια ....
ρε DIKY πηγαινε να κοιμηθεις / ακομα και εγω που δεν δουλευω αυριο δεν την πολυπαλευω και πολυ και ετοιμαζομαι για υπνο / παντως σημερα το Δημοσιο επρεπε να εχει αργια για να γιορτασει τον νεο Αρχιεπισκοπο .....
ναι, αλλα ο stavros εχει την επιλογη να μεινει αξυριστος, ενω ο παπας ετσι και ξυριστει τη γαμησε. ΔΕΝ θα ειναι αναγνωρισιμος κλπ κλπ κλπ κλπ..για τον ίδιο λόγο που εσύ ντύνεσαι " αλλίως" και είσαι πάντα ξυριζμένος!
δεν σε νοιάζει αν είναι γκέι και σε ενοχλούν τα γένια και τα ράσα?