giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 43
- Πόντοι
- 2.157
Τι πα να πει πολυχρονισμός;
ειναι κατι αντιστοιχο με το συγχρονισμο των βαλβίδωνε..
δημητριε με υο συμπαθειο, αλλα δεν βλεπω πουθενα, 2ωρο διαλειμα για μασαζ..
....12.30 [size=12pt]Επιβατήριος[/size] Λόγος υπό της Α.Μ. του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κυρίου Ιερωνύμου.
Εσύ μην ζηλεύεις που δεν εξελέγης ...αυτο, εχει σχεση με τους επιβητορες ????
γιατι ???? εμενα πόσο με κανεις ????Εσύ μην ζηλεύεις που δεν εξελέγης ...
Κάνε λίγη υπομονή ... είναι 70ρης ο JERONYMO !
κυταροθεραπεια λεγεται, γινεται εις τας ελβετιας και θα σου χρειαστουν κάμποσα παγκαρια..Ο χρονισμός κινητήρα έχει απτό αποτέλεσμα - αύξηση απόδοσης
ο πολυχρονισμός αρχιεπισκόπου του προσθέτει έτη; Αν ναι, μπορώ να το κάνω και εγω;
Πρόγραμμα Ενθρονίσεως του νέου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Κυρίου Ιερωνύμου
16/2/2008
12.30 Επιβατήριος Λόγος
κυταροθεραπεια λεγεται, γινεται εις τας ελβετιας και θα σου χρειαστουν κάμποσα παγκαρια..
Αν κρίνω απο τα έτη που έκατσε στο θρόνο των Αθηνών ο Μακαριστός Χριστόδουλος ... μάλλον δεν προσθέτει ... αλλά αφαιρεί έτη !ο πολυχρονισμός αρχιεπισκόπου του προσθέτει έτη; Αν ναι, μπορώ να το κάνω και εγω;
Απ το ρήμα επι-βαίνω !"Επιβατήριος"?
Από το "επιβάτης"?
Ή μήπως εννοούν "Επιβητήριος"?
Από το "επιβήτωρ"?
Απ το ρήμα επι-βαίνω !
Ανεβαίνει στον επισκοπικό θρόνο μίας τοπικής Εκκλησίας ...!
Ενδιαφέρουσα η προσέγγισή σου όμως ... πολλές φορές συμβαίνει και αυτό... Δυστυχώς!
Θα προτιμούσα να τηρούσαν τους όρκους τους , οταν γινόντουσαν μοναχοί (πολύ πρίν την εις επίσκοπον εκλογή τους). Και οι περισσότεροι τους τηρούν !Γιατί "δυστυχώς" ρε συνάδελφε? Γιατί?
"Ευτυχώς" να λες.
Θα προτιμούσες δηλαδή να τον παίρνουν (αντί να τον δίνουν)?
ανεβαινω (επανω)... δηλαδη ΚΑΒΑΛΑΕΙ.. ο επιβητορας..
νάτααααααααααα μας....
την ποσόστοση δημητριε.. τη θυμασαι ???? [size=12pt]την ποσόστοση..[/size][size=12pt]Και οι περισσότεροι τους τηρούν ![/size]
Είμαι της άποψης οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.την ποσόστοση δημητριε.. τη θυμασαι ???? [size=12pt]την ποσόστοση..[/size]
κανε μια εκτιμηση..
κατι που ισχυει βεβαια και στην πολιτικη..Είμαι της άποψης οτι ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΤΗΣ ΕΝΟΧΗΣ ΤΟΥΣ.
Και εφόσον τα τελευταία 30 χρόνια , μόνο ένας εκ των 80 Μητροπολιτών(γιατί για μητροπολίτες μιλάμε εδώ και όχι για τον κατώτερο κλήρο) απασχόλησε τη δικαιοσύνη με "ρόζ σκάνδαλα" ... το ποσοστό είναι 1/80 !
βαγγελίστρα μου, μην γινει καμια μαλακια και ανεβει το ποσοστο στο 5%, τη γαμησαμε..