Νέα

Νέος αρχιεπίσκοπος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα giorgospapa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 148
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποιος πιστευετε οτι θα ειναι ο νεος [b]σας[/b] αρχιεπισκοπος ?

• Θεσαλονικης Ανθιμος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Σπαρτης Ευσταθιος

• Θηβων Ιερώνυμος

• Δημητριαδος Ιγνατιος

• bourdeliados Παπαγεωργιος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0
OP
OP
giorgospapa

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Με την ανύστακτη φροντίδα του και το ενδιαφέρον του αναπαλαιώθηκαν, επανδρώθηκαν και λειτουργούν έξι ανδρικές Ιερές Μονές (σύνολο Μοναχών 45) και δεκαεπτά γυναικείες (σύνολο Μοναχών 110). :think:

Ημουν και εγω εκει!
Σα νεοσυλλεκτος στην Θηβα, το παπαδαριο μας προσφερε ενα μοναδικο deal.
Χαμαλικι το πρωι σε μια ωραιοτατη μονη σε εναν λοφο εκει κοντα, με ανταλλαγμα ελευθεροι υπηρεσιων και συνεπως διανυκτερευση εξω.
Περασα 10 αλησμονητες μερες, μεσα στην φυση, κανοντας γυμναστικη (σκαψιμο, κουβαλημα κτλ), με καφεδακι απο τις μοναχες και με το μυαλο στην γκομενα που θα πηδουσα το βραδυ στην Αθηνα.

Ζητω ο Στρατος – Ζητω η Εκκλησια – Ζητω ο Ιερονυμος

ΑΞΙΟΣ ΑΞΙΟΣ !!!!!!!!!!!!

χχχχχ

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Οκτ 2007
Κριτικές
35
Like
6
Πόντοι
1.230
Άξιος ο νέος Αρχιεπίσκοπος που φαίνεται ότι την έιχε μεγαλύτερη από ότι οι συνυποψήφιοί του. Φυσικά εννοώ την απήχηση των λόγων του και γι' αυτό τον ψήφισαν.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Αξιος ο νεος αρχιεπισκοπος  αλλα γερος πολυ μου φαινεται. Την βγαζει δεν την
βγαζει την τετραετια.Παντως απο τον δικο μας χρυσοστομο χιλιες φορες αυτος.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
...Παντως απο τον δικο μας χρυσοστομο χιλιες φορες αυτος.

"Δικός μας"?
Πόσο "δικός μας" δηλαδή?

Κολλητάρι σου είναι?

Και που είναι αυτός ο χρυσόστομος αρχιεπίσκοπος?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Γενικα μιλαω Σταυρο μου οταν λεω <<δικος μας >>εννοω ο μητροπολιτης μας ο Ζακυνθου(.Του χω φιλησει και το χερι πολλες φορες οταν παω εκκλησια να κοινωνησω  και οταν πηγα να παρω αντιδορο απ το χερακι του ).Τωρα απ οτι ειδα ειναι  εκει στην αθηνα πηγε να παρακολουθησει την αναδειξη του νεου αρχιεπισκοπου.

flyeron

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
6
Λοιπόν-και stavro μη με αποπάρεις-αν αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να γλιτώσουμε από αυτό το άγος, εχουμε μία εξαιρετική περίπτωση αρχιεπισκόπου. Ο Ιερώνυμος είναι ίσως ο πλέον προοδευτικός ιεράρχης. Ο μοναδικός Μητροπολίτης στην ιστορία της ελλαδικής εκκλησίας που τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού κράτους και Εκκλησίας, έχει καλή σχέση με το Πατριαρχείο, προοδευτικές απόψεις και το υψηλότερο ποσοστό μορφωμένων κληρικών στην περιφέρεια του. Ο ίδιος είναι straight, κοινώς δεν τον κρατάει κάποιο αδελφάτο στο περιβάλλον του.
Επαναλαμβάνω, η ιδανική κατάσταση θα ήταν να μην υπάρχουν. Αλλά από τη στιγμή που υφίστανται, ο Ιερώνυμος είναι η καλύτερη περίπτωση.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Γενικα μιλαω Σταυρο μου οταν λεω <<δικος μας >>εννοω ο μητροπολιτης μας ο Ζακυνθου(.Του χω φιλησει και το χερι πολλες φορες οταν παω εκκλησια να κοινωνησω  και οταν πηγα να παρω αντιδορο απ το χερακι του ).Τωρα απ οτι ειδα ειναι  εκει στην αθηνα πηγε να παρακολουθησει την αναδειξη του νεου αρχιεπισκοπου.

Είσαι ο δεύτερος που ξέρω στη Ζάκυνθο και τινάζει το γιακά του για το μητροπολίτη σας...
Αλλά όλο μαζί του κολοτρίβεστε, και κουταλάκι, και αντιδωράκι, και ευχή, και αγίασμα, και φιλάκι, και ευλογία, και χεράκι, ρε, μήπως τρέχει και τίποτ' άλλο?

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Λοιπόν-και stavro μη με αποπάρεις-αν αποδεχθούμε ότι δεν μπορούμε να γλιτώσουμε από αυτό το άγος, εχουμε μία εξαιρετική περίπτωση αρχιεπισκόπου. Ο Ιερώνυμος είναι ίσως ο πλέον προοδευτικός ιεράρχης. Ο μοναδικός Μητροπολίτης στην ιστορία της ελλαδικής εκκλησίας που τάσσεται υπέρ του διαχωρισμού κράτους και Εκκλησίας, έχει καλή σχέση με το Πατριαρχείο, προοδευτικές απόψεις και το υψηλότερο ποσοστό μορφωμένων κληρικών στην περιφέρεια του. Ο ίδιος είναι straight, κοινώς δεν τον κρατάει κάποιο αδελφάτο στο περιβάλλον του.
Επαναλαμβάνω, η ιδανική κατάσταση θα ήταν να μην υπάρχουν. Αλλά από τη στιγμή που υφίστανται, ο Ιερώνυμος είναι η καλύτερη περίπτωση.

Πως να μη σε αποπάρω ρε flyeron με αυτά που γράφεις?

"Προοδευτικός"? Τότε γιατί ντύνεται έτσι? Γιατί δεν ξυρίζεται σαν άνθρωπος?
Και τι με νοιάζει εμένα αν είναι "straight" ο αρχιεπίσκοπος? Δε πά να ναι και αδερφή του κερατά? Τραβέλι με προσόντα? Τι έχω να χάσω εγώ?

Όσο για αυτό το παραμύθι περί "διαχωρισμού κράτους και εκκλησίας" (τά 'χω γράψει και αλλού, αλλά φαίνεται ότι δε τα διάβασες), προφανώς είναι (και αυτός) της άποψης "να τα χωρίσουμε, και να τα πάρω εγώ όλα".

Κατά τα άλλα συμφωνώ. ο Ιερώνυμος είναι η καλύτερη περίπτωση. Γι αυτό και βγήκε άλλωστε.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
"Προοδευτικός"? Τότε γιατί ντύνεται έτσι? Γιατί δεν ξυρίζεται σαν άνθρωπος?

για τον ίδιο λόγο που εσύ ντύνεσαι " αλλίως" και είσαι πάντα ξυριζμένος!
δεν σε νοιάζει αν είναι γκέι και σε ενοχλούν τα γένια και τα ράσα?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Είσαι ο δεύτερος που ξέρω στη Ζάκυνθο και τινάζει το γιακά του για το μητροπολίτη σας...
Αλλά όλο μαζί του κολοτρίβεστε, και κουταλάκι, και αντιδωράκι, και ευχή, και αγίασμα, και φιλάκι, και ευλογία, και χεράκι, ρε, μήπως τρέχει και τίποτ' άλλο?
Τιποτα δεν τρεχει Καλε σαν τη θες να τρεχει?Την ευχη του και την ευλογια του θεου να μας δωσει και τιποτα αλλο.Πιστεψε με εδω στην πολυ μικρη κινωνια που ζουμε εμεις οι περισσοτεροι τον βλεπουν με μισο ματι αφου κοιταει περισσοτερο τα λεφτα εχει φτιαξει μια πολτελες βιλα που δεν την εχει κανεις στ νησι(ελαχιστοι) και εχει  αφησει την κοινωνια μας περιθωριωποιημενη.Ασε που εχει πουλησει ενα σωρο στρεμματα σε ιδιωτες.Κρατικη γη την εχει πουλησει σε ιδιωτες με σκοπο τα λεφτα.Σε γενικες γραμμες ειναι ανθρωπος της προβολης της δημοσιοτητας <<ολα τα φωτα>>των ΜΜΕ πανω του.Αυτο ειναι.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66

Πας γυρεύοντας και συ να τα ακούσεις τώρα Zero?

Το αν είναι αδερφή και τον παίρνει κάποιος δεν το κάνει μπροστά μου! Αυτός βγαίνει με το έτσι ντύσιμο και έχει την αξίωση να του φιλάνε και το χέρι!

Άντε, μάζευτα τώρα να πάμε κανένα Ρασπούτιν να γιορτάσουμε την εκλογή του νέου προκαθημένου μας!

Επισκέπτης
Πές τα ρε Ζero !!!
Απο πίτα που δεν τρώει ... τί τον νοιάζει κι αν καεί ???

Επισκέπτης
Αξιος ο νεος αρχιεπισκοπος  αλλα γερος πολυ μου φαινεται. Την βγαζει δεν την
βγαζει την τετραετια.Παντως απο τον δικο μας χρυσοστομο χιλιες φορες αυτος.

Λάθος φίλε ...
Μια ευκαιρία είχαμε να τον ξεφορτωθούμε ... και τη χάσαμε .
Ευτωχώς είναι 70άρης ο Ιερώνυμος !!! :dancing:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Άντε, μάζευτα τώρα να πάμε κανένα Ρασπούτιν να γιορτάσουμε την εκλογή του νέου προκαθημένου μας!

και ο Ρασπούτιν αν τον είχε αφήσει το σύστημα πατριάρχης θα είχε γίνει!
Αγιος άνθρωπός ήταν!
Αισχός το όνομα του να χρησιμοποιείται σε μαγαζί στρίπ!

Συνημμένα

• 200px-Rasputin_pt.jpg
    200px-Rasputin_pt.jpg
    17,1 KB · Εμφανίσεις: 26

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Πές τα ρε Ζero !!!
Απο πίτα που δεν τρώει ... τί τον νοιάζει κι αν καεί ???

εγώ τα λέω φίλε Δημήτριε, αλλά τα Δαιμόνια έχουν καταλάβει και καταβάλει την ψυχή του Stavros51!
Θα τον πάω στον Πατερα Γεώργιο (giorgopapa αγγλιστί) να του κάνει έναν εξορκισμό άμεσα.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τιποτα δεν τρεχει Καλε σαν τη θες να τρεχει?
Εν τάξει καλέ, πως κάνεις έτσι? Μια κουβέντα είπαμε...

Την ευχη του και την ευλογια του θεου να μας δωσει και τιποτα αλλο.
Σωστό. Έχει κανάλι αυτός κατ’ ευθείαν από τον ουρανό. Η ευλογία κατεβαίνει, τη βάζει αυτός σε ντεπόζιτα και μετά τη μοιράζει. Κάτι σαν βενζινάδικο να πούμε ένα πράμα.

Σε πιστεύω, να είσαι σίγουρος.

εδω στην πολυ μικρη κινωνια που ζουμε εμεις οι περισσοτεροι τον βλεπουν με μισο ματι
Και οι λιγότεροι? Με το άλλο μισό?

αφου κοιταει περισσοτερο τα λεφτα
Δηλαδή πως το κάνει αυτό? Πάει και στήνεται στις τράπεζες και βλέπει που τα μετράνε?

εχει φτιαξει μια πολτελες βιλα που δεν την εχει κανεις στ νησι(ελαχιστοι)
Τώρα τον συκοφαντείς τον άνθρωπο. Γιατί ΞΕΡΩ ότι οι μητροπολιτάδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ακίνητα στο όνομά τους. Αν μιλάς για τη μητρόπολη, όλοι έτσι είναι φίλε Francesco. Θα σου ποστάρω κάτι στη συνέχεια.

και εχει  αφησει την κοινωνια μας περιθωριωποιημενη.
Πρώτη φορά το ακούω αυτό!

Ασε που εχει πουλησει ενα σωρο στρεμματα σε ιδιωτες.
Ρε Francesco, τη δουλειά του κάνει! Η δουλειά του είναι να ψήνει τον κόσμο να "κληροδοτεί" περιουσίες στη Μητρόπολη, και εν συνεχεία να τις πουλάει! Αλλιώς πως θα ζούσε και αυτός και όλο το περιβάλλον? Ακόμα να το καταλάβεις πως δουλεύει το σύστημα?

Κρατικη γη την εχει πουλησει σε ιδιωτες με σκοπο τα λεφτα.
ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΙΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΗ?
ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ?
Ύπαγε οπίσω μου σατανά, τι άλλο θα ακούσουμε απόψε εδώ μέσα, μέρα εκλογής αρχιεπισκόπου! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!

Σε γενικες γραμμες ειναι ανθρωπος της προβολης της δημοσιοτητας <<ολα τα φωτα>>των ΜΜΕ πανω του. Αυτο ειναι.
Κάτι σα την Βάνα Μπάρμπα δηλαδή? Καλά το πιασα?

Ζero, η πρόταση θα ισχύει για 20 ΛΕΠΤΑ ακόμα...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
παντως μου ειναι ο πιο αντιπαθης.......μακαρι να εβγαινε ο δημητριαδος...πολυ αξιοπρεπεης και σεβασμιος ιεραρχης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom