Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο στούντιο, Ιεροφαντών 9 - Γκάζι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 781
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Ποιά παραλία ακριβώς διαφημίζει η Ντιάνα;  :2funny: :2funny:

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0
Καλημέρα  :smitten:

Μέχρι τις 5 στο στούντιο θα είναι η Λολίτα

5 - 11 θα είναι η Ντιάνα με την Πάολα

Ντιάνα :  

Πάολα :  

11 - 5 θα είναι η Δέσποινα με την Λολίτα

Δέσποινα :  

:smitten::smitten:

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0
Καλημέρα  :smitten::smitten:

Μέχρι τις 5 στο στούντιο θα είναι η Αντίνα

5 - 11 θα είναι η Δέσποινα με την Ντιάνα

Δέσποινα : 

Ντιάνα : 

11 - 5 θα είναι η Πάολα με την Μαρία

Πάολα : 

:smitten::smitten::smitten::smitten:

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0
Καλημέρα  :smitten:

Μέχρι τις 5 στο στούντιο θα είναι η Λολίτα

5 - 11 θα είναι η Ντιάνα με την Μαρία

Ντιάνα : 

11 - 5 θα είναι η Δέσποινα με την Πάολα

Δέσποινα : 

Πάολα : 

:smitten::smitten::smitten:

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Καλημέρα σας. Απευθύνομαι στους (πραγματικά) υπεύθυνους του studio.
Καλό θα ήταν να κάνετε σεμινάριο καλών τρόπων και συμπεριφοράς στην υπηρεσία την ξανθιά (δε γνωρίζω όνομα) που κατά τα άλλα από εμφάνιση και ντύσιμο δείχνει κυρία, αλλά από συμπεριφορά.... όλίγον από τσόλι!
Για να γίνω πιό σαφής ένα μεσημέρι παιρνόντας από το σημείο, θέλησα να ανέβω να δω το studio (πρώτη φορά). Αφού λοιπόν μου άρχισε η....κυρία τις σάλτσες περί της μοναδικότητας του χώρου και των εκπληκτικών κοριτσιών, βγήκε η κοπέλα που δεν ήταν του γούστου μου. Που και να ήταν δηλαδή δε θα πέρναγα, λόγω πίεσης χρόνου με τη δουλειά μου, αλλά θα ήταν στις άμεσες μελλοντικές μου επιλογές.
Ευγενής όπως πάντα της είπα "σας ευχαριστώ...θα περάσω κάποια άλλη στιγμή". Κι εκείνη αλλάζοντας ύφος και τόνο απάντησε "ναι, το ήξερα ότι δε θα περάσεις..άκου να δεις, εδώ θα έρχεσαι μόνον αν έχεις σοβαρό σκοπό!" Ειρωνία κι επιθετικότητα άνευ λόγου και αιτίας. Είχα ήδη περάσει την πόρτα και γύρισα και της απάντησα "κυρία μου, σοβαρό σκοπό θα έχω μόνον όταν θα παντρευτώ..κι αυτό δε θα γίνει εδώ μέσα".
Το γεγονός το αναφέρω για να καταλάβετε ότι δεν ειρωνευόμαστε κάποιον επειδή δεν έγινε με την πρώτη πελάτης μας. Εγώ τους πελάτες μου στην εργασία μου τους κερδίζω με την υπομονή, την ανοχή και την σωστή συμπεριφορά. Και, χρόνια τώρα, γίνονται οι καλύτεροι διαφημιστές μου. Όση πρεμούρα και να έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία να κάνει πολλά ραντεβού, πρέπει να είναι ευγενική, σοβαρή κι ευχάριστη. Ούτε ο τρόπος, ούτε η εικόνα μου και η εν γένει συμπεριφορά μου της έδωσαν τέτοια λαβή για να συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Ενδεχομένως να  πρόκειται για κακοαγωγημένο άτομο. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τη διεύθυνση. Για το λόγο αυτό σας το κοινοποιώ και εσείς κρίνετε αν θα λάβετε κάποια μέτρα. Εγώ απλά δε θα ξαναπεράσω γιατί δε θα έχω ποτέ σοβαρό σκοπό σε ένα χώρο σεξουαλικής ικανοποίησης.
Καλά να είστε.

Ο...mysterious.

Kifisou60

Ιερόδουλη
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Like
0
Καλημέρα σας. Απευθύνομαι στους (πραγματικά) υπεύθυνους του studio.
Καλό θα ήταν να κάνετε σεμινάριο καλών τρόπων και συμπεριφοράς στην υπηρεσία την ξανθιά (δε γνωρίζω όνομα) που κατά τα άλλα από εμφάνιση και ντύσιμο δείχνει κυρία, αλλά από συμπεριφορά.... όλίγον από τσόλι!
Για να γίνω πιό σαφής ένα μεσημέρι παιρνόντας από το σημείο, θέλησα να ανέβω να δω το studio (πρώτη φορά). Αφού λοιπόν μου άρχισε η....κυρία τις σάλτσες περί της μοναδικότητας του χώρου και των εκπληκτικών κοριτσιών, βγήκε η κοπέλα που δεν ήταν του γούστου μου. Που και να ήταν δηλαδή δε θα πέρναγα, λόγω πίεσης χρόνου με τη δουλειά μου, αλλά θα ήταν στις άμεσες μελλοντικές μου επιλογές.
Ευγενής όπως πάντα της είπα "σας ευχαριστώ...θα περάσω κάποια άλλη στιγμή". Κι εκείνη αλλάζοντας ύφος και τόνο απάντησε "ναι, το ήξερα ότι δε θα περάσεις..άκου να δεις, εδώ θα έρχεσαι μόνον αν έχεις σοβαρό σκοπό!" Ειρωνία κι επιθετικότητα άνευ λόγου και αιτίας. Είχα ήδη περάσει την πόρτα και γύρισα και της απάντησα "κυρία μου, σοβαρό σκοπό θα έχω μόνον όταν θα παντρευτώ..κι αυτό δε θα γίνει εδώ μέσα".
Το γεγονός το αναφέρω για να καταλάβετε ότι δεν ειρωνευόμαστε κάποιον επειδή δεν έγινε με την πρώτη πελάτης μας. Εγώ τους πελάτες μου στην εργασία μου τους κερδίζω με την υπομονή, την ανοχή και την σωστή συμπεριφορά. Και, χρόνια τώρα, γίνονται οι καλύτεροι διαφημιστές μου. Όση πρεμούρα και να έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία να κάνει πολλά ραντεβού, πρέπει να είναι ευγενική, σοβαρή κι ευχάριστη. Ούτε ο τρόπος, ούτε η εικόνα μου και η εν γένει συμπεριφορά μου της έδωσαν τέτοια λαβή για να συμπεριφερθεί ανάρμοστα. Ενδεχομένως να  πρόκειται για κακοαγωγημένο άτομο. Η ευθύνη βαρύνει αποκλειστικά τη διεύθυνση. Για το λόγο αυτό σας το κοινοποιώ και εσείς κρίνετε αν θα λάβετε κάποια μέτρα. Εγώ απλά δε θα ξαναπεράσω γιατί δε θα έχω ποτέ σοβαρό σκοπό σε ένα χώρο σεξουαλικής ικανοποίησης.
Καλά να είστε.

Ο...mysterious.

Έλεγξε αν θέλεις το pm σου ;)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215

μήν το αποκλείεις αυτό, εγώ θα μπορούσα να παντρευτώ κανα-δύο κοριτσάκια απο εκεί μεσα. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Καλημερα  :tits2:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom