Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.833
Πόντοι
6.536
Θες να πεις ότι εκείνη την εποχή οι ακροδεξιοί δεν είχαν ακομα υιοθετήσει αυτό το σύνθημα ?? Πιστεύω πως το είχαν,αλλά δεν τους έδινε σημασία κανένας και ο Αντρέας τους έκανε clopy paste
Οι ακροδεξιοί τότε ήταν βαριά στο 0.2%.....

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
εννοειται στο "τα καναμε σημερα σκατα ολα"
Νατος ο ρυζι που οπως θελει να γυριζει.. Εξαιτιας των κακων πολιτικων, των παπαπατζηδων της αρπαχτης και Λουδοβικων της διαδοχης παει χωρα κατα διαολου. Με τις αλχημειες τους μπηκαμε στα μνημονια. Το ιδιωτικο χρεος μετακυλησε σε δημοσιο για να σωθουν οι γερμανικες τραπεζες και παει λεγοντας. Ανθρωποι πεφταν απ τα παραθυρα, νεοι εφευγαν και φευγουν στο εξωτερικο.Μα πανω απο ολα η ομαδουλα μας να πηγαινει καλα (με τις απειρες μ@λακιες που εχει κανει) και να κερδιζει.. Ευτυχως που κατι κολλημενα μυαλα (με την μονοχρωμη μπαλα) οπως και το δικο σου πανε για αποσυρση, και βγαινουν αλλα νεα, χωρις κομματικες παρωπιδες.
Υγ. Ο αλλος που στελνει οπως λες τα μορφωματα στη βουλη. (Λες και το δικο σας δεν ειναι τετοιο). Το κανει για να σας τρολαρει. Οπως τον τρολαρετε και εσεις με αυτα που κανετε..
Οι πολιτικοι θελουν να αλλαξουν τους αλλους με τα νομοσχεδια που βγαζουν αλλα οχι τους ευατους τους και το σαθρο συστημα που τους εξυπηρετει :confused:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.397
Πόντοι
3.936
Το ΠΑΣΟΚ έχει στο DNA του αυτές τις μεταλλάξεις.
Καλα εσυ ανοιξες το κουτακι παλι. Αν δεν υπηρχε ο Αντρεας να ενισχυσει τη μεσαια ταξη (και να μας βγαλει απ τον σκοταδισμο) ακομη στο απολυτο μηδεν θα ειμασταν

spipis71

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Κριτικές
34
Like
14.853
Πόντοι
18.546
Σίγουρα η λέξη''ρατσισμός"αφορά μόνον φυλές , δηλαδή κάποιος που δεν του αρέσουν οι χαμηλοκώλες δεν χαρακτηρίζεται ως ρατσιστής
Συνήθως οι χοντροί είναι χαβαλετζήδες ωραίοι τύποι, οι χοντρές όμως ....:confused:

ούτε έμενα μου αρέσουν , άλλο να μην σου αρέσουν και άλλο να τις χλευάζεις στα social ή να λες ότι δεν πρέπει να βγαίνουν στην παραλία γιατί σου χαλάν την αισθητική κλπ

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Ο Καρατσιώλης επιτέθηκε στις χοντρές
λες να έχει διαπλοκή με τα κέντρα
αδυνατίσματος Bodyline ?

:2funny: :2funny::2funny::2funny::2funny:

"Ρατσισμός " δεν είναι να λες τη χοντρή , χοντρή,
αφού δεν έχει να κάνει με τη ράτσα , αλλα΄ με την ... μάσα !

:2funny: :2funny::2funny::2funny:

chewing-%C5%BCucie.gif

chewing-shana.gif

fat-eating.gif

ΔΙΑΙΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΧΟΝΤΡΕΛΕΣ ! :2funny:
:2funny::2funny::2funny:

Επιβαρύνετε και το σύστημα υγείας,
χλαπακώνετε και μετά τρέχετε στους γιατρούς !

ΝΗΣΤΕΙΑ βαρελούκες ! :2funny:

Να κάνουμε ένα κόμμα

ΚΟΜΨΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ! :2funny:
:rockon::rockon::rockon:
Το να λες μια χοντρή, χοντρή δεν είναι ρατσισμός....είναι απλά μικροπρέπεια και κομπλεξική συμπεριφορά.

Το να την λες χοντρή δημόσια επίσης δεν είναι ρατσισμός αλλά είναι επιλήψιμο...

Το να την αποκλείσεις από μια θέση εργασίας ή από μια συλλογικότητα ή από οποιαδήποτε δραστηριότητα επειδή είναι χοντρή είναι ρατσισμός.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Το να λες μια χοντρή, χοντρή δεν είναι ρατσισμός....είναι απλά μικροπρέπεια και κομπλεξική συμπεριφορά.

Το να την αποκλείσεις από μια θέση εργασίας ή από μια συλλογικότητα ή από οποιαδήποτε δραστηριότητα επειδή είναι χοντρή είναι ρατσισμός.
Ακριβώς. Γιατί ακόμη και αυτό μπλεγμένο το έχουμε. Ο αποκλεισμός λόγω χαρακτηριστικών / καταγωγής κλπ είναι ρατσισμός. Αλλά το να πεις μία χοντρή "χοντρή" είναι όσο επιλήψιμο και το να πεις το ν ψηλό "ψηλέ" τον κοντό "κοντέ" τον γέρο "γέρο" κλπ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266
Δεν ξερω τι ηλικια εχεις, αλλά αν το 1981 ελεγες σε καποιον οτι το συνθημα "Η Ελλαδα στους Ελληνες" ειναι ακροδεξιο, θα σε περνούσαν για τρελο. Τωρα βεβαια τα εχουμε κανει σκατα ολα. Το συνθημα αυτο ειναι "ακροδεξιο", ο αλλος ο τραγουδιστης ο Αρσενιου καταγγέλθηκε δημοσιως ως φαλλοκρατικο γουρουνι επειδη τολμησε να πει οτι θελει η γυναικα του να πλενει και να μαγειρευει (!) και οι σεντερ πλεον εγιναν παουερ φοργουορντ και βαρανε τριποντα.
Εγώ την dyana μου την θέλω κυρία .....αρακτη στο σκάφος μου λόγο έξω από τα Γκαλαπάγκος με σικικονστσ βυζιά κ υαλουρονικο οξύ στα χείλια της ,,μαγιό αυστηρό μπικίνι κ brasil .....k το μόνο που να σκέφτεται τι μανικιούρ θα κάνει τα νύχια την επόμενη μερα

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Ακριβώς. Γιατί ακόμη και αυτό μπλεγμένο το έχουμε. Ο αποκλεισμός λόγω χαρακτηριστικών / καταγωγής κλπ είναι ρατσισμός. Αλλά το να πεις μία χοντρή "χοντρή" είναι όσο επιλήψιμο και το να πεις το ν ψηλό "ψηλέ" τον κοντό "κοντέ" τον γέρο "γέρο" κλπ
παραμένει όμως μικροπρέπεια και κομπλεξική συμπεριφορά τύπε. Και αυτό όταν την λες μόνος σου στο δωμάτιο σου. Αν της το πεις μπροστά της είναι κάτι άλλο....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

Δε νομίζω στο ελεύθερο επάγγελμα να είναι ρατσισμός να αποκλείσεις από γραμματέα πχ μια χοντρή!! Μιλάμε για δουλειά που εγώ δίνω το μισθό κ εγώ θέτω τους όρους.
Δλδ είναι ρατσισμός να μην μπορεί να παίξει η βασιλείαδου για bond girl;
Για θέση στο δημόσιο συμφωνώ μαζί σου

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Δε νομίζω στο ελεύθερο επάγγελμα να είναι ρατσισμός να αποκλείσεις από γραμματέα πχ μια χοντρή!! Μιλάμε για δουλειά που εγώ δίνω το μισθό κ εγώ θέτω τους όρους.
Δεν μιλάω για θέσεις που η εμφάνιση η η φυσική κατάσταση παίζει ρόλο ρε τύπε.

Αν όμως κάποια έχει περισσότερα προσόντα πχ για τηλεφωνήτρια και εσύ πάρεις μια απλά επειδή είναι πιο ωραία...μπορεί να μην είναι παράνομο αλλά είναι ρατσιστικό.

Όπως το να μην παίρνεις μια επειδή είναι μαύρη...ναι έχεις το δικαίωμα αλλά σε κάνει ρατσιστή.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Αν είναι ισοδύναμων προσόντων και η μόνη διαφορά είναι το πάχος και εγώ θα επέλεγα το ωραιότερο για το μάτι μου, κάθε μέρα θα την βλέπω.

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.501
Πόντοι
206
Καλα εσυ ανοιξες το κουτακι παλι. Αν δεν υπηρχε ο Αντρεας να ενισχυσει τη μεσαια ταξη (και να μας βγαλει απ τον σκοταδισμο) ακομη στο απολυτο μηδεν θα ειμασταν

Ή μπορεί σήμερα να ήμασταν πολύ καλύτερα αν δεν έπεφτε τέτοιο φαγοπότι. Μπορεί όντως να έδωσε χρήμα στο λαουτζίκο και ναι έχω πολλά παραδείγματα αλλά την ίδια στιγμή χάσαμε τεράστια ευκαιρία να γίνουμε Ευρώπη. Είχαμε μια αξιοπρέπεια μετά τον ΒΠΠ με τη φτώχεια που μάστιζε τη χώρα μας και ο κάθε ένας προσπαθούσε να κάνει το καλύτερο για την οικογένεια του. Έβλεπες φτωχό κόσμο να φεύγει από τα χωριά και τα πρόβατα για να κάνει το παραπάνω βήμα. Σπούδαζαν ελάχιστοι αλλά οι περισσότεροι ασχολούντο με τεχνικές εργασίες σε εργοστάσια και όχι μόνο.

Όταν ήρθε ο Αντρέας έδωσε αβέρτα χρήμα αλλά το χειρότερο που έγινε ήταν το μασούλημα των επιδοτήσεων της ΕΕ. Όλοι μα όλοι έφαγαν χωρίς να δικαιούνταν πάντα. Έβλεπες τον Χ υπάλληλο στην Αθήνα να παίρνει επιδότηση για χωράφι στην Ήπειρο το οποίο δεν ήξερε που ήταν. Πόσες επιχειρήσεις άνοιξαν και τελικά μπόρεσαν να επιβιώσουν; Πόσα λαμόγια πήραν χρήμα και μετά από την εξόφληση κατέβασαν ρολά;

Θα σου πω ότι το ανέκδοτο με τις Cayenne τελικά είναι αλήθεια. Βλέπεις άτομα με ελάχιστα κτήματα να έχουν τα κορυφαία αγροτικά της αγοράς. Ξέρεις πόσο κοστίζει ένα τέτοιο; 30+. Τα περισσότερα είναι αγορασμένα στο όνομα της γυναίκας που ΔΕΝ οδηγάει αλλά έχει τα κτήματα στο όνομά της καθώς ο άντρας είναι υπάλληλος και δεν δικαιούται να είναι αγρότης. Την ίδια στιγμή βλέπεις τρακτέρ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΕΣ που αναρωτιέσαι αν δουλεύουν. Και επειδή έχω γεννηθεί μέσα στα χωράφια θα σου πω ότι υπάρχουν μηχανήματα τα οποία το μόνο που δεν κάνουν είναι να σου πάρουν πίπα και να σου φτιάξουν καφέ. Όλα τα άλλα τα κάνουν. Βλέπεις όμως από τη μία οι επιδοτήσεις ΧΩΡΙΣ αντάλλαγμα παραγωγής και από την άλλη η νοοτροπία του "πλούσιου" και του "αλβανού" μας έφτασαν στον πάτο.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925

Αν όμως κάποια έχει περισσότερα προσόντα πχ για τηλεφωνήτρια και εσύ πάρεις μια απλά επειδή είναι πιο ωραία...μπορεί να μην είναι παράνομο αλλά είναι ρατσιστικό.

Όπως το να μην παίρνεις μια επειδή είναι μαύρη...ναι έχεις το δικαίωμα αλλά σε κάνει ρατσιστή.
Η επιχείρηση είναι δική μου και επιλέγω ότι θέλω. Αν δεν με ενδιαφέρει να πάει για φούντο προκειμένου να βλέπω ωραίες έχω δικαίωμα να το κάνω .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.067
Πόντοι
22.266

Mα εγώ γουστάρω μαύρες κ με τρολλαρανε όλοι που πήγαινα Αφρική ...
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ ότι δικαίωμα μου ποιος θα πάρω αν η ομορφιά είναι κομμάτι της εργασίας αυτής ..
Αλλά γραμματέα πάντα παίρνουμε καυλιάρα ξεκκωλλο:smiling-face-with-heart-eyes::confused:

• Αγάπη
Αντιδράσεις: ROB. C

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.928
Πόντοι
3.656
Η επιχείρηση είναι δική μου και επιλέγω ότι θέλω. Αν δεν με ενδιαφέρει να πάει για φούντο προκειμένου να βλέπω ωραίες έχω δικαίωμα να το κάνω .
Αν ήσουν χοντρός και δεν επιλέγανε την επιχείρηση σου επειδή είσαι χοντρός αλλά πήγαιναν στην δίπλα που την είχε ένας γυμναστηριακός θα αισθανόσουν το ίδιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Mα εγώ γουστάρω μαύρες κ με τρολλαρανε όλοι που πήγαινα Αφρική ...
Έτσι όπως το θέτεις συμφωνώ ότι δικαίωμα μου ποιος θα πάρω αν η ομορφιά είναι κομμάτι της εργασίας αυτής ..
Αλλά γραμματέα πάντα παίρνουμε καυλιάρα ξεκκωλλο:smiling-face-with-heart-eyes::confused:
Εγώ διαλέγω πάντα με γνώμονα ποια αντέχει περισσότερο χωρίς να πληρώνεται τύπε :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: free

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
Αν ήσουν χοντρός και δεν επιλέγανε την επιχείρηση σου επειδή είσαι χοντρός αλλά πήγαιναν στην δίπλα που την είχε ένας γυμναστηριακός θα αισθανόσουν το ίδιο?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εμένα με επιλέγουν οι πελάτες με βάση τα δικά τους κριτήρια. Οποια και αν είναι αυτά. Είτε γιατί είμαι φθηνός αλλά αργός, είτε γιατί έχω έμπειρο προσωπικό είτε με αποφεύγουν γιατί έχω μαλάκα τεχνικό είτε είτε

OP
OP
S

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.679
Πόντοι
736

Το σκεπτικό του Καρατσιώλη όπως είχα δεί σε κάποιο live , είναι πως ούτε και το να λέμε οτι είναι μια χαρά (πχ η Μπάρκα) είναι σωστό γιατί ακυρώνει την προσπάθεια που έχει κάνει κάποια άλλη (πχ η Τσολάκη) για να είναι όντως μια χαρά. Προσπάθεια σε γυμναστική , προσπάθεια σε δίαιτα και τα λοιπά.

Και επίσης οτι με το που θα ακούσει κάποια κοπέλα οτι είναι μια χαρά και η Μπάρκα μπορεί να σκεφτεί οτι δεν χρειάζεται να κάνει δίαιτα ούτε γυμναστική. Οτι δηλαδή δίνουμε λάθος πρότυπα έτσι.

Κάπως έτσι περιληπτικά , με δικά μου λόγια. Προσπάθησα να βρώ και το σχετικό live αλλά νομίζω πως του έχουν ρίξει τον λογαριασμό στο instagram , και έτσι δεν μπόρεσα να το βρώ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.214
Πόντοι
5.006

παλια αυτα τυπε...τωρα πλεον ειναι υποχρεωτικο να εχεις στην επιχειρηση σου μια χοντρη, μια λεσβια, εναν νανο και εναν με γυαλινο ματι...
αλλιως θα σε κατηγορησουν ως ρατσιστη....
:woldman::woldman::woldman:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.008
Πόντοι
5.506
παλια αυτα τυπε...τωρα πλεον ειναι υποχρεωτικο να εχεις στην επιχειρηση σου μια χοντρη, μια λεσβια, εναν νανο και εναν με γυαλινο ματι...
αλλιως θα σε κατηγορησουν ως ρατσιστη....
:woldman::woldman::woldman:
ετσι...εδω πηραμε το γκατουτσο στον θρυλο για κοινωνικη προσφορα

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.148
Πόντοι
6.056
Και εννοειται στο "τα καναμε σημερα σκατα ολα" εντασσεται και το οτι ενα νεοναζιστικο μορφωμα συγκεντρωνει πιθανοτητες να βρισκεται στη Βουλη, οταν το 1980 ειχε 0,1%. Και καποτε εγινε και τριτο κομμα. Με κατι δικαιολογιες του κωλου οτι "τα μεγαλα κομματα εκαναν λαθη". Αν τα ελεγες αυτα το 1980 θα σε λεγανε ψυχασθενη. Πλεον ολα φυσιολογικα ακουγονται.
καλά τα λες και λίγα λες,
φαντάζομαι πως αν το 1980 έλεγες πως το πασοκ σαν τον καταζητούμενο θα αλλάξει όνομα-αφμ και θα συγκυβερνήσει με τη νδ
επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν-τα χλαπακιάσαμε, θα σε θεωρούσανε φρενοβλαβή
Εάν πάλι έλεγες πως στο κόμμα των Ρέηντζερς κ των Κενταύρων, του "μύρισε θυμάρι κ βασιλικός" θα γινότανε της αριστεροκορεκτίλας το κάγκελο,
θα σε κάνανε εισαγωγή στο ψνα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom