Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
και θα παρεξηγούν οι κρυφο-φασίστες??Μην τους λες κρυφοναζί διότι παραπέμπει στο κρυφοαδελφή και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.
και θα παρεξηγούν οι κρυφο-φασίστες??Μην τους λες κρυφοναζί διότι παραπέμπει στο κρυφοαδελφή και δεν νομίζω ότι κάποιος μπορεί να ισχυριστεί κάτι τέτοιο.
ειλικρινά, τα πιστεύεις αυτά που γράφεις; πιστεύεις ότι ο κασιδιάρης είναι ένας αγνός λάτρης του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και εντελώς κατά λάθος και από παρεξήγηση βρίσκεται εντός ναζιστικής οργάνωσης σχεδόν σε όλη του τη ζωή και είναι πρωτοπαλίκαρό της; ειλικρινά μπορείς να απαντήσεις σε αυτό;
Τυπε γιαλατζι ναζί είναι,αφού υπέγραψε πως δεν έχει σχέση με όλα.αυτα για να βγει από τις γυναικείες φυλακές..οχι σε καμια περιπτωση.
στην ασια χρησιμοποιειται ευρεως σα συμβολο ακομα και σημερα.
το θεμα με το Κασιδα ειναι οτι εκανε τατου επειδη ειναι ναζι.
δεν ειναι ασιατης που το χρησιμοποιει στο διακοσμο ενος κτιριου
η φωτο ειναι παρμενη απο το χαιρετισμο στο Μεγαλεξανδρο λιγο εξω απο τα Γαυγαμηλα
Κάπως έτσι σκέφτονταν και οι αγανακτισμένοι και έβγαλαν τα φιλαράκια της 17Ν κυβέρνηση.εχουν μεινει στην τυφλη αγανακτηση και δεν καταλαβαινουν οτι με το να τα κανεις πουτανα ολα,απλα αποτελειωνεις το μισογκρεμισμεννο σπιτι σου,αντι να το επισκευασεις.
δεν ειναι αισθητικο το προβλημα με τη σβαστικα.
θα γινουμε οι παριες του δυτικου κοσμου με τραγικοτατα αποτελεσματα για την οικονομια
κινέζοι είναι αυτοί ή χρυσαυγίτες;
είσαι εγκεφαλικά ανάπηρος ή τρολάρεις;
o χρυσαυγιτης με τατουαζ σβαστικα ειναι 1000% νεοναζι!αμα δεις ενα κινεζο με σβαστικα τατου, ειναι νεοναζι ?
μικροτσουτσουνος ναζιεσυ που εισαι εξυπνος πες μου κινεζος με σβαστικα τατου ειναι ναζι ?
o χρυσαυγιτης με τατουαζ σβαστικα ειναι 1000% νεοναζι!
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2017n/07/xa6-1.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2014/06/23/XRYSIAVGI/xa5.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2014/06/23/XRYSIAVGI/xa2.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Αποκριάτικες μασκέ φωτό.. :2funny: :2funny: :gay:
επειδη φορατε παρωπιδες, δεν προσπαθω να σας πεισω οτι ο κασιδιαρης δεν ειναι ναζι αλλα οτι το συμβολο δεν ειναι ναζιστικο,
για αυτο λεω οτι δε θελετε να καταλαβετε, αν και ειμαι σιγουρος οτι η επομενη απαντηση που θα παρω ειναι οτι αφου το εχει τατου ο
κασιδιαρης ειναι ναζιστικο
το σύμβολο με τον τρόπο που το χρησιμοποιεί ο κασιδιάρης και γενικά η χρυσή αυγή είναι ναζιστικό. ο κασιδιάτης είναι νεοναζιστής και κότα που δεν το παραδέχεται.
τώρα αν θες να μιλήσουμε ιστορικά, η σβάστικα είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο που εμφανίστηκε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς και ΔΕΝ είναι ελληνικό ή τουλάχιστον ΔΕΝ είναι ΜΟΝΟ ελληνικό. Έχει ιστορία τουλάχιστον από την νεολιθική εποχή και επειδή εμφανίστηκε σε πολλούς πολιτισμούς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πολυπολιτισμικό σύμβολο. Δε νομίζω όλα αυτά να έχουν σχέση με τον Κασιδιάρη αλλά πες μας και τη γνώμη σου.
εσυ που εισαι εξυπνος πες μου κινεζος με σβαστικα τατου ειναι ναζι ?
αρχαιοελληνικη σημαια
δεν ξέρω αν θυμάσαι πριν μερικά χρόνια εδώ μέσα που γινόταν ακριβώς η ίδια συζήτηση με διάφορους καμμένους χρυσαυγίτες. ακριβώς τα ίδια επιχειρήματα. κάποιοι γράφουν ακόμα τα ίδια.
τότε θυμάμαι που έβγαιναν και έλεγαν ότι οι παρακάτω φωτογραφία είναι Photoshop και έκαναν ανάλυση των γνώσεών τους στην επεξεργασία εικόνων (παπαγάλιζαν ότι έγραφε η Χρυσή Αυγή). κλάμα...
ποιος είναι στη μέση και χαιρετάει ναζιστικά;
o χρυσαυγιτης με τατουαζ σβαστικα ειναι 1000% νεοναζι!
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/2014/06/23/XRYSIAVGI/xa5.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
o τονι σφηνος ειναι αυτος τυπε? :tooth:
ενταξει αστειοι τυποι ολοι αυτοι, και ακριβως επειδη τους εχουν στο χερι, και μπορουν να τους (ξανα) εξαερωσουν οποτε γουσταρουν τους προωθουν για να διαλυσουν τον δεξιο χωρο.
τι λουμπενοσκουπιδο της Νικαιας αυτος ο Πατελης!και εδώ σημαία με τα αρχαία ελληνικά σύμβολα του Διός, τους κεραυνούς...
είναι γεγονός ό,τι υπήρξε άτομο εδώ μέσα που ισχυρίστηκε ακριβώς αυτό (στα σοβαρά) στην προσπάθειά του να μην αποδεχθεί τον ναζισμό εντός ΧΑ... έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές εδώ στο bou!
και εδώ σημαία με τα αρχαία ελληνικά σύμβολα του Διός, τους κεραυνούς...
είναι γεγονός ό,τι υπήρξε άτομο εδώ μέσα που ισχυρίστηκε ακριβώς αυτό (στα σοβαρά) στην προσπάθειά του να μην αποδεχθεί τον ναζισμό εντός ΧΑ... έχουμε ζήσει ιστορικές στιγμές εδώ στο bou!