Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 204 54,5%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,6%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    374

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.697
Πόντοι
6.056
Λες μετά τον καπεταν Βρατσανο, τον καπετάν Νικηφόρο, τον καπετάν Γιώτη και τον καπετάν Ανάποδο, να δούμε στα βουνά και τον καπετάν Σταλόνε; :tooth:

Ο παππούς μου , έχει 3 φωτογραφίες με τον Καπετάν Γιώτη . Ο Νικηφόρος δεν ήταν ποτέ μέλος του Κόμματος.
Ο πεζοπόρος, στα 55 θα πάρει 3500€ σύνταξη όπως όλοι οι παλιοί ΔΕΗτζήδες ;
Τώρα πόση έκπτωση έχει στο ρεύμα ; Μόνο 40% ;;

Υπάρχουν άπειρα παλιά posts του, που λέει ότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.697
Πόντοι
6.056
Όντως. Ο Κασιδιάρης, αν καταφέρει και κατεβεί, θα βάλει πλώρη για μία "σοβαρή" ΧΑ που λέει και πασίγνωστος βουλευτής της ΝΔ. Με όλα τα παρεπόμενα.
Είπα ότι μόνο το ΚΚΕ, είναι αντισυστημική ψήφος, με δεδομένο ότι ο κασιδιάρης δεν θα πάρει μέρος στις εκλογές.
Όπως δεν πήρε το Λαϊκό Κόμμα στις εκλογές του 1923.
Εκείνοι βέβαια ... αποφάσισαν μόνοι τους να μην συμμετάσχουν.

Οι κακές γλώσσες λένε ... ότι τους ... επηρέασε η τύχη του Δραγούμη ... του Γούναρη ... του Πρωτοπαπαδάκη .... του Θεοτόκη ... Στράτου ... Μπαλτατζή ....
κοκ ....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
7.010
Πόντοι
2.356
Ο παππούς μου , έχει 3 φωτογραφίες με τον Καπετάν Γιώτη . Ο Νικηφόρος δεν ήταν ποτέ μέλος του Κόμματος.
Ο πεζοπόρος, στα 55 θα πάρει 3500€ σύνταξη όπως όλοι οι παλιοί ΔΕΗτζήδες ;
Τώρα πόση έκπτωση έχει στο ρεύμα ; Μόνο 40% ;;

Υπάρχουν άπειρα παλιά posts του, που λέει ότι είναι ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ.
Καλά αυτό δεν είναι και ενδεικτικό. Κι ο Τσακαλωτος έχει φωτογραφίες με το Βαφειάδη και ολο "Στρατηγέ μου" και "Στρατηγέ μου" είναι μεταξύ τους.
Για το Νικηφόρο, σαν καπετάνιο του ΕΛΑΣ τον ξέρω. Αν ηταν και μέλος δε γνωρίζω αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο. Αν δεν ηταν κομμουνιστής θα τον ειχαν στείλει για αναμόρφωση οι κομισάριοι σε κανένα χωράφι με ραδίκια.
Αν όντως έλεγε ότι είναι ΔΥ, σε καμία νομική υπηρεσία Δημοσίου Τομέα τον κόβω.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.697
Πόντοι
6.056
Καλά αυτό δεν είναι και ενδεικτικό. Κι ο Τσακαλωτος έχει φωτογραφίες με το Βαφειάδη και ολο "Στρατηγέ μου" και "Στρατηγέ μου" είναι μεταξύ τους.
Για το Νικηφόρο, σαν καπετάνιο του ΕΛΑΣ τον ξέρω. Αν ηταν και μέλος δε γνωρίζω αλλά δεν παίζει και τόσο ρόλο. Αν δεν ηταν κομμουνιστής θα τον ειχαν στείλει για αναμόρφωση οι κομισάριοι σε κανένα χωράφι με ραδίκια.
Αν όντως έλεγε ότι είναι ΔΥ, σε καμία νομική υπηρεσία Δημοσίου Τομέα τον κόβω.

Και ο Σαράφης δεν ήταν κομμουνιστής. Στρατηγός δια της βίας. Έγινε Στρατηγός ... για εμπτυσμού .Βενιζελικός ήταν .
Τον έκαναν αρχηγό επειδή ήταν αξιωματικός όταν τον έπιασαν αιχμάλωτο. Με ροχάλες.

Σιγά μην έχει τελειώσει νομική ο pezoporos.
Παλιός ΠΑΣΟΚος , νυν ΝΔκρατης.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.435
Πόντοι
6.166
Πέρα από ιδεολογικές παπαριές , από άποψη στρατηγικής,
η μόνη ψήφος που είναι ΑΝΤΙΣΥΣΤΗΜΙΚΗΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ

ΚΚΕ.
Τα εχουμε δει ολα σε αυτην την χωρα οπως συγκυβέρνηση ΚΚΕ με ΝΔ αρα μονο αντισυστημικη ψηφος δεν ειναι οπως σε ολα τα κομματα και του Κασιδιαρη αφου μπαινεις στο συστημα -Βουλη τελος δεν ξεφευγεις .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.697
Πόντοι
6.056
Τα εχουμε δει ολα σε αυτην την χωρα οπως συγκυβέρνηση ΚΚΕ με ΝΔ
Δεν ήταν το παλιό σκέτο ΚΚΕ. Είχε και το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ τον τωρινό τότε. Το παλιό εσωτερικού.
Η κομματική τους οργάνωση του ΡΗΓΑ, έβγαλε κρατικοδίαιτους, που μπροστά τους οι χειρότεροι ΠΑΣΟΚοι
ήταν φιλελέδες ρεπουμπλικάνοι .

Αναφέρομαι καθαρά στις επόμενες εκλογές, από άποψη στρατηγικής. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Κάποιος που δεν εγκρίνει την επερχόμενη αύξηση της ΔΕΗ
όπως ο Άλεξ με το τζιπάκι των 18 ετών που πιστεύει ότι κάνει ζωάρα
(μέχρι τα 67 στη σύνταξη θα έχει το ίδιο που τότε θα είναι 38 ετών , μετά με τη σύνταξη των 630€ δεν θα έχει καθόλου ΙΧ)
θεωρείς ότι έχει άλλη δυνατότητα αντισυστημικής ψήφου ;;;;

Η αποχή, είναι 70% ψήφος στην κυβέρνηση .
Απλά μαθηματικά.

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
27
Like
12.435
Πόντοι
6.166
Δεν ήταν το παλιό σκέτο ΚΚΕ. Είχε και το ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ τον τωρινό τότε. Το παλιό εσωτερικού.
Η κομματική τους οργάνωση του ΡΗΓΑ, έβγαλε κρατικοδίαιτους, που μπροστά τους οι χειρότεροι ΠΑΣΟΚοι
ήταν φιλελέδες ρεπουμπλικάνοι .

Αναφέρομαι καθαρά στις επόμενες εκλογές, από άποψη στρατηγικής. ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ;

Κάποιος που δεν εγκρίνει την επερχόμενη αύξηση της ΔΕΗ
όπως ο Άλεξ με το τζιπάκι των 18 ετών που πιστεύει ότι κάνει ζωάρα
(μέχρι τα 67 στη σύνταξη θα έχει το ίδιο που τότε θα είναι 38 ετών , μετά με τη σύνταξη των 630€ δεν θα έχει καθόλου ΙΧ)
θεωρείς ότι έχει άλλη δυνατότητα αντισυστημικής ψήφου ;;;;

Η αποχή, είναι 70% ψήφος στην κυβέρνηση .
Απλά μαθηματικά.
Δεν υπαρχει προταση και δεν εχω το κουραγιο ψυχολογικα να παω να ριξω κατι στην καλπη εστω και καποτες γαμησετα .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.697
Πόντοι
6.056
Δεν υπαρχει προταση και δεν εχω το κουραγιο ψυχολογικα να παω να ριξω κατι στην καλπη εστω και καποτες γαμησετα .

Μιλάς με βάση το συναίσθημα. Τα αποτελέσμα δεν βγαίνουν από συναισθήματα.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ, ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑ 70%.
Δεν σηκώνει κουβέντα αυτό .

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.268
Πόντοι
3.656
Τύπε συγνώμη αλλά όποιος δεν πάει να ψηφίσει στις εκλογές δεν πρέπει μετά να διαμαρτύρεται για οποιαδήποτε απόφαση της κυβέρνησης.

Άσε που τρίβουν τα χέρια τους νδ και ΣΥΡΙΖΑ αν δεν ψηφήσεις....αυτούς βοηθάς αν δεν πας.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.682
Πόντοι
456
Ξεκάθαρα....

πάρε παράδειγμα πόσοι είναι οι υποστηρικτές του εδώ μέσα και τι απόψεις εκφράζουν....για να μην κρυβόμαστε...οι περισσότεροι έχουν εκφράσει και παλιότερα εδώ γνώμες για χούντες για παπαδόπουλους...και μερικοί και για ναζιστικές Γερμανίας αλλά ας μην επεκταθώ τώρα σε αυτό...

ναι αυτοί δεν θα ψηφίσουν νδ με τίποτα...και άλλοι που περιμένουν να δουν τι θα γίνει είναι η λεγόμενη ''ψήφος διαμαρτυρίας''

πρέπει να είναι πολύ μαλακάς στον εγκέφαλο αν κάποιος ταλαντεύεται ανάμεσα σε νδ και κασιδιάρη. Εκτός αν είναι 15 χρονών.

Έχω αντίθετη άποψη, όσοι είναι νεοδημοκράτες και θέλουν να χτυπήσουν το καμπανάκι στον μητσοτάκη, θα πάνε στον κασιδιάρη. Ο κασιδιάρης θα εκπροσωπήσει την δεξιά απογοήτευση. Αν όχι, θα γυρίσουν πίσω.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.268
Πόντοι
3.656
Έχω αντίθετη άποψη, όσοι είναι νεοδημοκράτες και θέλουν να χτυπήσουν το καμπανάκι στον μητσοτάκη, θα πάνε στον κασιδιάρη. Ο κασιδιάρης θα εκπροσωπήσει την δεξιά απογοήτευση. Αν όχι, θα γυρίσουν πίσω.
Αν είναι νεοδημοκράτες, δηλαδή πιστεύουν στο σύστημα γιατί να πάνε στον κασιδιάρη και όχι στον Βελόπουλο πχ? ή ακόμα και στον Τζήμερο.

Νομίζω ότι περισσότερο έτσι θα ήθελες να είναι τα πράγματα...γιατί θα σήμαινε ότι ο Κασιδιάρης παίρνει και κάποιες πιο μη ακραίες ψήφους...παρά το ότι έτσι.

Ο κασιδιάρης δεν έχει καμία σχέση με καμία δεξιά ρε τύπε...το λέει και ο ίδιος. Άσχετα που πολλοί δεξιοί υπουργοί της νδ ήταν παλαιότερα φασιστές και άρα πιο κοντά στον κασιδιάρη. Άντε βρες άκρη με τις μαλακίες του καθενός...

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.682
Πόντοι
456
Αν είναι νεοδημοκράτες, δηλαδή πιστεύουν στο σύστημα γιατί να πάνε στον κασιδιάρη και όχι στον Βελόπουλο πχ? ή ακόμα και στον Τζήμερο.

Νομίζω ότι περισσότερο έτσι θα ήθελες να είναι τα πράγματα...γιατί θα σήμαινε ότι ο Κασιδιάρης παίρνει και κάποιες πιο μη ακραίες ψήφους...παρά το ότι έτσι.

Ο κασιδιάρης δεν έχει καμία σχέση με καμία δεξιά ρε τύπε...το λέει και ο ίδιος. Άσχετα που πολλοί δεξιοί υπουργοί της νδ ήταν παλαιότερα φασιστές και άρα πιο κοντά στον κασιδιάρη. Άντε βρες άκρη με τις μαλακίες του καθενός...

Απο που λες να πήρε το 7% η χρυσή αυγή; Από το Πασοκ ή το ΚΚΕ;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.268
Πόντοι
3.656
Απο που λες να πήρε το 7% η χρυσή αυγή; Από το Πασοκ ή το ΚΚΕ;
Το ίδιο με ρώτησες και χθες μαν...θα σου κάνω copy paste την ίδια απάντηση αφού αυτό το πιστεύω :

Από τους κοντινούς οπαδούς της χρυσής αυγής..δηλαδή ότι μπράβο και παραβατικό είχε στις ''παρελάσεις'' και τις γιάφκες...σόρυ τις τοπικές...

από κάτι νοσταλγούς του Παπαδόπουλου ψευτοπατριώτες που ονειρεύονται τα τανκς στο Σύνταγμα

και από κάποιους λίγους που θέλουν να αντιδράσουν και που δεν θέλουν να βλέπουν την νδ ούτε ζωγραφιστή όχι να την ψηφήσουν. Αν δεν κατέβει ο κασίδας θα ψηφίσουν άλλο κόμμα από αντίδραση αλλά σίγουρα όχι μητσοτάκη.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.682
Πόντοι
456
Το ίδιο με ρώτησες και χθες μαν...θα σου κάνω copy paste την ίδια απάντηση αφού αυτό το πιστεύω :

Από τους κοντινούς οπαδούς της χρυσής αυγής..δηλαδή ότι μπράβο και παραβατικό είχε στις ''παρελάσεις'' και τις γιάφκες...σόρυ τις τοπικές...

από κάτι νοσταλγούς του Παπαδόπουλου ψευτοπατριώτες που ονειρεύονται τα τανκς στο Σύνταγμα

και από κάποιους λίγους που θέλουν να αντιδράσουν και που δεν θέλουν να βλέπουν την νδ ούτε ζωγραφιστή όχι να την ψηφήσουν. Αν δεν κατέβει ο κασίδας θα ψηφίσουν άλλο κόμμα από αντίδραση αλλά σίγουρα όχι μητσοτάκη.

ΟΙ πρώτες τρεις παραγράφοι δεν πιάνουν ούτε 0,2, πόσο να βάλω στην 4η;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.268
Πόντοι
3.656
ΟΙ πρώτες τρεις παραγράφοι δεν πιάνουν ούτε 0,2, πόσο να βάλω στην 4η;
Εσύ το λες ότι δεν πιάνουν ούτε 0,2....η πραγματικότητα όμως μπορεί να μην είναι έτσι.

Επαναλαμβάνω ότι έλεγα και χθες...πάρε παράδειγμα το φόρουμ εδώ....οι μισοί (μην πω το 90%) όσων εκφράζουν θετική γνώμη για χρυσή αυγή και κασιδιάρη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας έχουν πει ότι είναι φαν της χούντας και του Παπαδόπουλου και κάποιοι και της ''παλιάς καλής Γερμανίας'' Αυτό στο είπα και χθες αλλά δεν το σχολίασες αν θυμάμαι καλά.

Έτσι και έξω στην κοινωνία....σε συζητήσεις με ανθρώπους από τους κύκλους μου....και όχι μόνο τώρα αλλά και πίσω στο 2012 που η χρυσή αυγή ήταν πιο επίκαιρη....προσπαθούσα να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να μην βλέπει ότι η χρυσή αυγή είναι γεμάτη φασιστές....και στο 99% των περιπτώσεων ο άλλος μετά από λίγη συζήτηση και αφού του είχαν τελειώσει τα επιχειρήματα πέταγε και ένα ''και τι πειράζει αν είναι χουντικοΊ? στη χούντα ήταν καλύτερα''. Ένας άλλος μου είχε πει ''δεν με νοιάζει αν είναι ναζί με νοιάζει που θα ξεβρωμίσει ο τόπος'' Επί λέξη στο λέω τώρα...

Αυτές είναι συζητήσεις του 2012 βέβαια γιατί σήμερα κανένας από αυτούς δεν τολμάει να πει ότι ψήφησε χρυσή αυγή...ιδιαίτερα μπροστά σε κόσμο. Μπορείς να φανταστείς γιατί?

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.682
Πόντοι
456
Εσύ το λες ότι δεν πιάνουν ούτε 0,2....η πραγματικότητα όμως μπορεί να μην είναι έτσι.

Επαναλαμβάνω ότι έλεγα και χθες...πάρε παράδειγμα το φόρουμ εδώ....οι μισοί (μην πω το 90%) όσων εκφράζουν θετική γνώμη για χρυσή αυγή και κασιδιάρη με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μας έχουν πει ότι είναι φαν της χούντας και του Παπαδόπουλου και κάποιοι και της ''παλιάς καλής Γερμανίας'' Αυτό στο είπα και χθες αλλά δεν το σχολίασες αν θυμάμαι καλά.

Έτσι και έξω στην κοινωνία....σε συζητήσεις με ανθρώπους από τους κύκλους μου....και όχι μόνο τώρα αλλά και πίσω στο 2012 που η χρυσή αυγή ήταν πιο επίκαιρη....προσπαθούσα να καταλάβω πως μπορεί κάποιος να μην βλέπει ότι η χρυσή αυγή είναι γεμάτη φασιστές....και στο 99% των περιπτώσεων ο άλλος μετά από λίγη συζήτηση και αφού του είχαν τελειώσει τα επιχειρήματα πέταγε και ένα ''και τι πειράζει αν είναι χουντικοΊ? στη χούντα ήταν καλύτερα''. Ένας άλλος μου είχε πει ''δεν με νοιάζει αν είναι ναζί με νοιάζει που θα ξεβρωμίσει ο τόπος'' Επί λέξη στο λέω τώρα...

Αυτές είναι συζητήσεις του 2012 βέβαια γιατί σήμερα κανένας από αυτούς δεν τολμάει να πει ότι ψήφησε χρυσή αυγή...ιδιαίτερα μπροστά σε κόσμο. Μπορείς να φανταστείς γιατί?
Είναι λίγοι αυτοί φίλε. Το υπόλοιπο 6,8% είναι διαμαρτυρόμενοι νεοδημοκράτες, που την ψήφο στα υπόλοιπα δεξιά κόμματα τη θεωρούν χαμένη. Η κασιδιάρη ή μητσοτάκη (ή όποιος άλλος είναι αρχηγός). Θα τα βρούμε μπροστά μας σε έναν μήνα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.268
Πόντοι
3.656
Είναι λίγοι αυτοί φίλε. Το υπόλοιπο 6,8% είναι διαμαρτυρόμενοι νεοδημοκράτες, που την ψήφο στα υπόλοιπα δεξιά κόμματα τη θεωρούν χαμένη. Η κασιδιάρη ή μητσοτάκη (ή όποιος άλλος είναι αρχηγός). Θα τα βρούμε μπροστά μας σε έναν μήνα.
Τύπε δεν έχει καμία λογική αυτό που λες. Εγώ σου έφερα κάποια επιχειρήματα και προφανώς δεν μπορώ να μαντέψω το μέλλον.

Ειδικά το ότι κάποιος είναι ανάμεσα μόνο σε κασιδιάρη και Μητσοτάκη είναι τελείως τρελό. Δεν έχει καμία λογική και καμία βάση.

Αλλά ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει...εγώ προσωπικά αν και δε θα χαρώ να μπει στη βουλή ο φασισταράς και να το εκμεταλλευτεί για να αποφυλακιστεί δεν θα ψάχνω και μαντίλι να κλάψω. Ευτυχώς η Ελλάδα ακόμα είναι μια χώρα που οι φασιστές ντρέπονται να αποκαλύψουν την φύση τους είναι εκεί που πρέπει...στο περιθώριο δηλαδή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom