Διαγραμμένο μέλος 85965
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.328
- Πόντοι
- 216
και ο Βελο πουλαγε βιβλιο που μιλαγε για το τελος του κοσμου το 2012μαλλον τον μπερδευεις με τον υπερτατο λιακοπουλο
και ο Βελο πουλαγε βιβλιο που μιλαγε για το τελος του κοσμου το 2012μαλλον τον μπερδευεις με τον υπερτατο λιακοπουλο
και ο Βελο πουλαγε βιβλιο που μιλαγε για το τελος του κοσμου το 2012
Ωραίος !Έχει λόγο και ξέρει πολύ καλά να φερθεί και είναι μορφωμένος βασικά ήταν ο μόνος που ήξερε να μειλαει από την χρυσή αυγή !!!! Πέρα από αυτό θεωρο πως ήταν επηρεασμένος και στο σήμερα θα είναι πολύ διαφορετικός και στα λεγόμενα του και στις πράξεις του !!!!!! Μην ξεχνάς πως στην εξαιταστιξη επιτροπή ήταν ο μόνος που ξεφτίλισε τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους καναλάρχες !!!! Και όλοι κάνανε την πάπια ακόμα και ο πρόεδρος της επιτροπής !!!! Δεν είμαι παρορμητικός αλλά μετά από ώριμη σκέψη θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος ηγέτης !!!!!! Όσο αναφορά αυτά που λες για σβαστιγκες κτλ θα πω πως άλλοι μας έβαλαν στα μνημόνια και ενο έπρεπε να δικαστούν είναι μια χαρά έξω και το γλεντάνε κανονικά και με τον νόμο και αυτοί ήταν με τους Γερμανούς κολλητάρια !!!!! Και μου λες τώρα για σβαστιγκες και ιστορίες !!! Στο ξαναλέω δεν ανοικο σε καμία παράταξη μειλαει βάση τον όσων γνωρίζω !!!! Και θα πω ακόμα ένα ο χιτλερ κυνήγαγε τους Εβραίους και οι Εβραίοι σήμερα τι έχουν κάνει ;;;; Σε αφήνουν να πεθάνεις στην πείνα και αυτό ΤΥΡΑΝΙΑ δεν είναι ;;;
Εγώ το θέτω πιο απλά: θα ήθελες να έχεις εκπρόσωπό σου να πάει να μιλήσει με την Μέρκελ, τον Μακρόν, την Λαγκάρντ, τον Ντράγκι, τον Ερντογάν κι όλους αυτούς τον Κασίδα?
Απο θεωρίες έχει μπόλικες , μια άλλη λέει οτι μπορεί να ζουμε σε εικονική πραγματικότητα , σαν να λέμε οτι όλο το συμπαν μας μπορει να είναι μέσα στον υπολογιστή κάποιουυπαρχει θεωρια οτι ο κοσμος οντως τελειωσε το 2012 και ζουμε σε παραλληλη διασταση γι'αυτο ειναι ολα τοσο κουλά και αναποδα πλεον
πρεπει να του το παραδεχτουμε του κασι που μας εδωσε τη χαρα με το να δουμε τις μαπες στην κομμουνιστρια της εκαλης.
αιωνιως ομως θα ξεροχυνουμε με εντονη αντιδραση πακη
ευχαριστουμε κασι
Έχει λόγο και ξέρει πολύ καλά να φερθεί και είναι μορφωμένος βασικά ήταν ο μόνος που ήξερε να μειλαει από την χρυσή αυγή !!!! Πέρα από αυτό θεωρο πως ήταν επηρεασμένος και στο σήμερα θα είναι πολύ διαφορετικός και στα λεγόμενα του και στις πράξεις του !!!!!! Μην ξεχνάς πως στην εξαιταστιξη επιτροπή ήταν ο μόνος που ξεφτίλισε τους μεγαλοεπιχειρηματίες και τους καναλάρχες !!!! Και όλοι κάνανε την πάπια ακόμα και ο πρόεδρος της επιτροπής !!!! Δεν είμαι παρορμητικός αλλά μετά από ώριμη σκέψη θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος ηγέτης !!!!!! Όσο αναφορά αυτά που λες για σβαστιγκες κτλ θα πω πως άλλοι μας έβαλαν στα μνημόνια και ενο έπρεπε να δικαστούν είναι μια χαρά έξω και το γλεντάνε κανονικά και με τον νόμο και αυτοί ήταν με τους Γερμανούς κολλητάρια !!!!! Και μου λες τώρα για σβαστιγκες και ιστορίες !!! Στο ξαναλέω δεν ανοικο σε καμία παράταξη μειλαει βάση τον όσων γνωρίζω !!!! Και θα πω ακόμα ένα ο χιτλερ κυνήγαγε τους Εβραίους και οι Εβραίοι σήμερα τι έχουν κάνει ;;;; Σε αφήνουν να πεθάνεις στην πείνα και αυτό ΤΥΡΑΝΙΑ δεν είναι ;;;
κορυφαια στιγμη, και μονο γι αυτην αξιζε μονιμο στασιδι στη βουλη
αντιστοιχη καλη στιγμη του τζημερου όταν εσχισε αφισες του κκε αν και ειχε απέναντι του τους τραμπούκους μπραβους που τον εδειραν
Μα το λέει ξεκάθαρα οτι του φταίνε αυτοι που μας έβαλαν στα μνημόνια.1 Φοβερό επιχείρημα τύπε οτι ήταν ο μόνος που μπορούσε να μιλήσει ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΖΩΑ.
2 Φαντάσου να μην έκανες και ώριμες σκέψεις.
3 Ακόμα τα μνημόνια σου φταίνε;
Νασαι καλά συναγωνηστη !!!Ωραίος !
πρεπει να του το παραδεχτουμε του κασι που μας εδωσε τη χαρα με το να δουμε τις μαπες στην κομμουνιστρια της εκαλης.
αιωνιως ομως θα ξεροχυνουμε με εντονη αντιδραση πακη
ευχαριστουμε κασι
χωμα και φτυαρι στον κάθε κασιδιαρη
αμα το ελεγαν αυτο για κανα αριστερο τι θα ελεγες μωρη λουλου