Νέα

Νέο Hardcore Περιοδικό Ερωτικών Γνωριμιών!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα χχχχχ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
να υποθέσω ότι ισως καποιοι λαδώσανε τον πράκτορα να μη διανεμει το περιοδικό σας;
Στειλτε γνωστούς σας σε περίπτερα μεγάλα να ζητάνε το περιοδικό κάθε 2-3 ωρες
Σε 10 μέρες το κάθε περίπτερο θα δεχθει 50 επισκέψεις. δε νομιζω να υπάρχει περιπτερας που να  μη το ζητήσει απ'τον πρακτορα. φυσικα δεν ξερω και τι κερδος εχει ο περιπτερας απο καθε περιοδικό που πουλάει για να πω οτι θα ενδιαφερθει.

Bongo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τι να σου πω… δεν μίλησα για λάδωμα, δεν γνωρίζω, ούτε θέλω να λέω πράγματα χωρίς αποδείξεις. Αυτό περνάει πρώτο από το μυαλό, αλλά και πάλι δεν αποκλείεται και κάτι άλλο που ίσως δεν γνωρίζω. Μπορεί να του τη βάρεσε κάποιου πράκτορα, να είναι θρησκόληπτος ή να μη γούσταρε απλά το όνομα μας τι να σου πω. Μπορεί επίσης να υπήρχε και να εξαντλήθηκε (ωραία μου ακούγεται αν και μου φαίνεται απίθανο μιας και είμαστε στην αρχή). Γενικά οι θεωρίες συνωμοσίας για κάποιο λόγω δεν μου κάθονται καλά. Εδώ μπορεί να είναι κι έτσι γιατί υπάρχουν πολλές συμπτώσεις. Και τα δυο παραδείγματα που έφερα ήταν υπαρκτά.  Θέλω να πιστεύω πως θα αλλάξει το πράγμα.

Κι άλλοι «ανεξάρτητοι» έχουν βιώσει τα ίδια. Το πρόβλημα είναι γνωστό.

Αυτό που λες να στείλουμε γνωστούς είναι η καλύτερη λύση. Πρακτικά μόνο δεν εφαρμόζεται γιατί απλά δεν υπάρχουν τόσοι πολλοί και αν υπήρχαν δεν είναι σίγουρο πως θα μπορούσαν να το κάνουν κάθε 3 ώρες… Γι αυτό πιστεύω πως το Internet είναι η καλύτερη λύση. Μπορείς με τον κόσμο να καλύψεις πολύ μεγαλύτερες περιοχές και να μάθεις πολύ περισσότερα σε πολύ μικρότερο διάστημα. Αν βρεις 4-5 άτομα σε κάθε περιοχή που μπορούν να σου δώσουν πληροφορίες, είσαι καλυμμένος.

Βέβαια όλα αυτά δεν σημαίνουν πως το τεύχος δεν θα το βρείτε. Υπάρχει σε αρκετά σημεία. Σε πολλά είναι καταχωνιασμένο μαζί με άλλες τσόντες και δεν φαίνεται αν δεν το ψάξεις.

Πάντως απ’ ότι μου λένε, στο αεροδρόμιο δεν δέχονται γενικά τις τσόντες. Έχετε δει άλλες τσόντες εκεί;

joonx

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
το μονο που εχω να πω ειναι καλες δουλειες!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
876
Πόντοι
96
Πάντως απ’ ότι μου λένε, στο αεροδρόμιο δεν δέχονται γενικά τις τσόντες. Έχετε δει άλλες τσόντες εκεί;
Είμαι κατα 99% σίγουροσ οτι δέχονται τσόντες στο αεροδρόμιο.Απλά τις έχουν στα πάνω πάνω ράφια

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Like
2
Πόντοι
0
Η διανομή είναι μεγάλο πρόβλημα για όλα τα περιοδικά, όχι μόνο για τα "ειδικά". Ως ανθρωπος του χώρου των εκδόσεων λέω ότι είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί κανείς επαγγελματία "κυκλοφοριατζή", όχι για να μην έχει πρόβλημα, απλά για να μειώνει τη ζημιά.
Για να μην με παρεξηγήσει κανείς ξεκαθαρίζω ότι δεν κάνω αυτή τη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom