Βάρα με βάρα με!
Ρε παιδιά μια διαφήμιση κάναμε και έγινε ολόκληρο θέμα :o. ΟΚ. Γράψε άκυρο. Εγώ προσωπικά δεν την παλεύω
. Αν υπάρχει αρνητικότητα (ή να το πω και έχθρα; ) τι να κάνω; Δεν είναι όλα τα πράγματα άσπρα ή μαύρα, ούτε είναι θέμα ποιος θα έχει τον τελευταίο λόγο. Με χαρά τον αφήνω γιατί κουβέντα γίνεται μόνο αν δεχτείς πως υπάρχουν και άλλες απόψεις ειδικά όταν πρόκειται για γούστα. Γιατί περί γούστα πρόκειται. Δεν είναι κοινά αποδεκτό και δεδομένο πως «επειδή τώρα υπάρχει το Internet, όλα τα έντυπα μέσα θα κλείσουν». Πρόκειται για ένα debate. Για να υπάρχει «debate” σημαίνει πως υπάρχουν και διαφορετικές απόψεις. Εδώ μου λες πως εσύ θεωρείς όσους διαβάζουν εφημερίδες ή περιοδικά αναχρονιστικούς (το λιγότερο). Σεβαστό. Σε τι να απαντήσω; Εγώ γουστάρω να διαβάζω περιοδικά και να μπαίνω στο Internet. Αν με θεωρείς γελοίο δικαίωμά σου. Αν πιστεύεις ακόμα πως όσοι βγάζουμε περιοδικά είμαστε καταδικασμένοι ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, πάλι δικαίωμά σου. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι είναι θέμα οπτικής γωνίας.
Ο φίλος ο
pleasuregiver με ρώτησε σε τι διαφέρουμε από το ΟΚΜ. Αν σου πω πως είμαστε «Μέρα με νύχτα» θα αρχίσει κάποιο άλλο debate για το πόσο «ψωνισμένοι» είμαστε ή δεν ξέρω τι άλλο. Πάρτο λοιπόν και θα δεις. Ή μην το πάρεις αν αυτό που είπα, θεωρείς ότι το είπα έμμεσα για να σε παροτρύνω να το αγοράσεις (όλα παίζονται). Ρώτα λοιπόν κάποιον που το πήρε και εμπιστεύεσαι. Το ότι το ΟΚΜ είναι τόσα χρόνια στη πιάτσα δεν θα το σχολιάσω γιατί δεν είναι επιχείρημα αν θες να κάνεις οτιδήποτε. Δεν λέμε πως είμαστε τέλειοι ούτε ακόμα και καλοί (για να μη λέτε). Λέμε όμως πως ρίξαμε μεγάλη προσπάθεια και έτσι θα συνεχίσουμε. Αυτό που κάναμε το κάναμε με κέφι και πολύ μεράκι. Σε καμιά περίπτωση για αρπαχτή (αυτό πάλι πώς να το αποδείξω ε; ) Είμαστε στην αρχή και κάνουμε κι εμείς λάθη. Η κρίση είναι δική σας. Καλοπροαίρετα. Και το εννοώ.
Αν για κάτι είσαι προκατειλημμένος τότε δεν του αφήνεις περιθώριο να το γνωρίσεις. Πχ όπως στα σχόλια σχετικά με το zoo προς το bourdela.com ότι σας θεωρούν σεξομανής. Γιατί πάνω στην λέξη «Bourdela” έχτισαν την άποψη τους και αυτοί και δεν έδωσαν περιθώρια να σας γνωρίσουν. Εδώ που τα λέμε, κι εγώ όταν άκουσα το όνομα του site γέλασα
(μιλάμε για την εποχή που ήταν ακόμα με κατάληξη .gr). Τι να λέμε τώρα; Ψέματα; Όλοι εσείς όταν το πρώτο ακούσατε τι σκεφτήκατε; Η διαφορά είναι πως όλοι εμείς είχαμε την περιέργεια και ανοιχτά μυαλά να μπούμε και να το ψάξουμε. Όλα είναι θέμα προκαταλήψεων. Και το σεξ δεν έχει σχέση με το μορφωτικό επίπεδο αλλά είναι δικαίωμα όλων. Αν εστιάζεις στα αρνητικά τότε και η κριτική σου θα είναι αρνητική και το αντίθετο αν εστιάζεις στα θετικά τότε θα έχεις και κάποιον καλό λόγο να πεις η καλύτερη στάση είναι η μέση. Δεν βράζουν όλα και όλοι στο ίδιο καζάνι. Δεν ήρθαμε εδώ να σας πείσουμε ή να σας πιέσουμε για κάτι απλά να δηλώσουμε την παρουσία μας. Μια διαφήμιση βάλαμε σε ένα site που σεβόμαστε για τον κόπο την έμπνευση και την εργασία των συντελεστών του. Δεν νομίζω να είναι τόσο κακό.
Εγώ ένα μόνο ρωτάω (έτσι για το καλό του «debate”: αν όντος στο μέλλων οι τιμές πέσουν (το πιστεύω κι εγώ) και η πρόσβαση γίνει πανεύκολη (κι αυτό το πιστεύω) και επίσης κλείσουν όλα τα έντυπα περιοδικά (αυτό δεν το νομίζω –τουλάχιστον όχι άμεσα), πως νομίζεις θα βγάλουν χρήματα όσοι παράγουν περιεχόμενο;
Αν λοιπόν κλείσουν όλα τα περιοδικά –εφημερίδες, όλες οι δισκογραφικές εταιρίες και η πορνό βιομηχανία πάψει να κάνει γυρίσματα κτλ. λόγο οικονομικών αδιέξοδων – πειρατείας και αδιαφορίας του κοινού τότε και η κατάσταση στο διαδίκτυο θα αλλάξει. Μην θεωρείτε τα πάντα δεδομένα, γιατί όταν οι επιχειρήσεις μπουν στο παιχνίδι του κέρδους μέσο του Internet επειδή δεν θα έχουν άλλη επιλογή τότε τα πράγματα θα αλλάξουν και η ευκολία του θα εξαρτάτε από ποσά χρήματα έχεις στο πορτοφόλι σου. Σκεφτείτε αν όλες οι σελίδες ήταν κλειδωμένες και θα έπρεπε να πληρώνετε σε κάθε μια από αυτές. Τι θα έκανες αν αύριο το Bourdela γινότανε συνδρομητικό; Ή μήπως νομίζεις πως τα έσοδα από διαφημίσεις σαν την δική μας είναι αρκετά για να διατηρήσουν μια ιστοσελίδα. Είναι ψίχουλα αν θες την άποψή μου. Ρώτα και τους συντελεστές.
Προς
p900. Το πιο επιτυχημένο site γνωριμιών στη Ευρώπη είναι το
και αυτό είναι συνδρομητικό. Οι άντρες πληρώνουν δηλαδή και όχι οι γυναίκες. 29 Ευρώ τον μήνα. Έχουν 17 εκατομμύρια μέλη και 30 εκατομμύρια ευρώ τζίρο. Ψάξε το και θα δεις. Όσο γι αυτό που λες σχετικά με τις αγγελίες (τα υπόλοιπα νομίζω τα απάντησα πιο πάνω) δεν έχουμε 500 αγγελίες και ούτε μας ενδιαφέρει να κάνουμε τις ίδιες μαλακίες που έκαναν κάποιοι για να κάνουν την αρπαχτή τους. Ποντάρουμε μακροπρόθεσμα και αυτό είναι και το «ρίσκο» μας. Αν μας κάτσει και μας εμπιστευτούν έχει καλώς. Αν όχι δεν θα σκάσουμε, ούτε έχουμε έλλειψη ύλης και ιδεών. Μαλακίες δεν θα κάνουμε. Ξέρουμε πως το στοίχημα είναι δύσκολο και ότι για να πετύχει χρειάζονται –εκτός από την εμπιστοσύνη - και γυναίκες. Γι αυτό και προσπαθούμε να τις προσελκύσουμε. Αυτό είναι και το πιο δύσκολο. Οι καιροί όμως αλλάζουν. Θα δείξει. Για το θέμα της ταυτότητας χρειάζομαι άλλες 20 αράδες (και ειλικρινά κουράστηκα), οπότε άλλη φορά θα στο αναλύσω.
Το σίγουρο είναι ότι σε μια ελεύθερη αγορά μπορούν να υπάρξουν όλα και καλό είναι ο καθένας μπορεί να επιλέξει τι θέλει.. Σας ευχαριστούμε όλους σας, είτε θα μας στηρίξετε, είτε όχι. Να είστε όλοι καλά!!
Α! και προς τον φίλο
Pradadevil, είμαι προς Σχοινιά μεριά, και εκεί Πάπαλα Adsl…